אני רוצה לנהל את הפורום *עזרה!*

MrJTsGirl

New member
אני רוצה לנהל את הפורום *עזרה!*

או קיי שלחתי אי מייל לתפוז, ושאלתי איך אפשר לנהל פורום כי אני ממש רוה לנהל את הפורום הזה במקום מי שזה לא יהיה הדירטי הזה חחח... עכשיו שלחו לי טופס למלא, ואני צריכה שתמליצו עליי לנהל את הפורום הזה, כי כמו שאתם יודעים אני מתה על ג'סטין ואני פה כל יום ואני בטוחה שתעדיפו אותי על פני האיש הזה חחח... אני צריכה שתמליצו עליי... בבקשה ממכם... רק תכתבו (בהודעה הזאת) את השם שלכם, אי מייל ולמה לדעתכם אני מתאימה לנהל את הפורום הזה... טנקס :)

אני מאוד מאוד אשמח אם את תנהלי את

הפורום הזה אני חושבת שיש בך את כל מה שצריך להיות בשביל לנהל פורום! ואת יודעת שתצתרכי ללכת לראיון ברמת גן, נכון? ושיהיה לך ממש אבל ממש

MrJTsGirl

New member
תודה... אבל אני צריכה עזרה מכולם פה

פליז תכתבו למה לדעתכם אני צריכה לנהל את הפורום, אני ממש ממש רוצה! וסניוריטה, תכתבי את האי מייל שלך כי אני צריכה למלא את זה בטופס... תודה לכולכם! :)))

[email protected]

היא צריכה להיות המנהלת!! למה?? ככההה!!! ויאללה כולם תכתבוווו תאיי מייל שלכם ותרשמו למה היא מתאימה!! רק תזכירי לי איך קוראים לך.. חחח

MrJTsGirl

New member
קוראים לי לינוי

אוי איזה חמודה :))) מי בא לו תאיי סי שלי 166637814 תכתבו לי :)

justinnn

New member
אוקייי אז ככה לינוי...

מתאימה להיות מנהלת כי אחראית, מאורגנת, אוהבת את ג'סטין (בניגוד למנהל הקיים), נחמדה לאנשים הפורום (בניגוד למנהל הקיים)...וזהו!!! תבחרו נכון! תחרו בלינוי! חחחחחחחחח נועה - [email protected]

לדעתי...

לינוי מתאימה לנהל את הפורום כי היא אוהבת את ג'סטין ותוכל לעשות את הפורום הזה יותר מעניין (מה שגם היא נכנסת לפה כל יום בניגוד למנהל הזה שלא נכנס ב כ ל ל ) [email protected]

LISA AND JUSTIN

New member
וואי!!ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!../images/Emo25.gif

הלוורי שתצליחי אני איתך!! לא הבנתי למה כולם מוסיפים פה את המייל אז..גם אני יוסיף:) [email protected]

למעלה