אני רוצה לנסוע לברזיל, לריו דה זנרו

magal101

New member
אני רוצה לנסוע לברזיל, לריו דה זנרו

האם מסוכן לנסוע לשם? שמעתי שמרימים ארנקים חופשי, זה נכון?

eynav br

New member
חח(תסלח לי על זה)

פשוט הצחיק אותי. ובארגנטינה, איטליה או מדינה אחרת לא עושים את זה? מסוכן כן, יכולים לשדוד אותך ברחוב וגם לחטוף לך את הארנק אבל זה גם יכול לקרות בעוד מקומות בעולם. פשוט צריך להזהר, ללכת עם חגורת כסף, וגם שלא יהיה שם הרבה כסף, שיהיה תמיד כסף בכיס למקרה ששודדים אתה פשוט נותן ואומר שזה מה שיש לך(לא אמורים לדעת/לראות את החגורת כסף שלך). יש את איזור הפאבלות, שלשם לא נכנסים בכלל, אבל באיזור שיש תיירים, אין בעיה, אתה גם יכול מראש לראות ולקרוא על המקומות שאתה הולך(אם זה משהו מאורגן ולא סתם חופש ללא תאריך סיום ותיכנון)... יש פורום תרבות ומוסיקה ברזילאית, נסה לשאול שם על איזה מקומות לא ללכת ואיזה אפשר.. בכל מקום יכול להיות מסוכן...

0 אור 0

New member
בספרד היינו בקושי יום

וברכבת התחתית הרימו לבן זוגי את הארנק, שזה עוד ממש לא נורא יחסית, כי היתה שם איזה תיירת שהרימו לה את כל התיק עם כרטיסי הטיסה וכל הכסף והיא פשוט עמדה וצעקה באנגלית ששדדו אותה ואף אחד לא זרק לכיוון שלה אז כמו שכתבו מעלי - להיות תמיד רק עם הכסף שאתה צריך לאותו יום, והשאר במקום בטוח ככל האפשר. מה שכן - בברזיל לפעמים מורידים ממך תכשיטים ושעונים, אז פשט לענוד רק את אלו של ה5 שקל שלא יכאב הלב

eynav br

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שחכתי לציין... תכשיטים, שעונים, עגילים, אפילו אם זה בגבה או לא יודעת איפה הם יכולים לבקש שתתן להם אז שיהיה תמיד ספר...(סתם זאת דוגמא למה יכול כן לקרות) תשמע, הייתי בברזיל שנתיים כמעט ללא שדידה אחת ואפילו לא קרוב לזה, לעומת זאת מישהו שאני מכירה ירד מהמלון לקנות אוכל ובדרך חזרה היו לו כמה אגורות שדדו אותו, נתן והמשיך בדרכו. נכון שזה לא נעים אבל ככה זה.

למעלה