אני רוצה לנצל את המעמד הזה

General Zod

New member
אני רוצה לנצל את המעמד הזה

כדי לתת ח"ח לחגי, לליאור ובמיוחד לאביעד על לילה מדהים ועל חלומות עוד יותר מדהימים! חזק ואמץ! כן ירבו כרימון ימים כאלה!

תאמין לי...אתה לא רוצה לשמוע....

רק אומר (ותודה לאל, לא הייתי שם) שאני בטוח שאפילו הסנאים היו מתפעלים מכמות ואיכות האגוזים שהיו שם
.

הדג נחש

New member
שמח שנהנתם...../images/Emo8.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif|פטרי

יהודה אח שלי אני לא יודע איך אתה בכלל זוכר את אתמול אבל סבבה "אגוזים". ואני שמח להודיע לך כי ביום חמישי הקרוב בלילה שוב תתכנס אחוות האגוזים לדון בשאלה "היות אגוז או לא להיות אגוז..." יהיה """"כיבוד"""" נ.ב. הנרגילה שלי חזרה לעצמה לבסוף.... לאחר ארבעה ימים שהיא הייתה החוץ בעונש... וחגייייי תמצוץ....

למה? מה היא עשתה?

זכור לי שביום חמישי האחרון היא תפקדה יופי טופי. ודי כבר עם האגוזים. יפלו לכם בסוף השיניים.

הדג נחש

New member
היא והצינור לא הסתדרו...

הצינור החליט שהוא נהיה מסריח וכל העסק לא הריח טוב...
ואגב, אמיתי כפרה גם אתה מוזמן...

אחח...הנרגילות של היום...

מילה אחת לא טובה והן ישר נפגעות לשבוע. ובקשר להזמנה תודה חמוד...אולי אני אקפוץ לבקר
. (אנחנו מדברים על מחר נכון?)

faith2

New member
כאילו....אתה לא יכול....

לרשום כזאת הודעה...בלי פירוט!....אצל חלק מהאנשים הדימיון מפותח (ויותר מדי מפותח!)

General Zod

New member
ליאור!!!!!!!!!!!!!!

יא חתיכת זבל!!!!! אתה יודע שאני לא יכול לסרב להצעה כזאת!! אבל אני בא רק אביעד יהיה שם (הוא מטורף!!!). נ.ב. אני זוכר הכלללללללללללללללללללללללללללללללללל חוץ מהקטע עם האגוזים

anava1

New member
יווו אתם מעצבנים!../images/Emo4.gif

כאילו- אוףף!! אם כבר אתם מדברים על דברים אישיים וב"רמזים"- אגוזים, אנערף..אז תדברו על זה לא פה! אבל אם פה- אתם חייבים להסביר לנו מה זה אומר... אי אפשר ככה!!

General Zod

New member
אייקונים

אולי לא שמתם לב אבל אנחנו מדברים על אגוזים ואתם שמים אייקונים של פטריות (למרות שזה לא כל כך רחוק מהאמת). אז אני מציע שאמיתי יציע להנהלה (יש לו קשרים שם) להכניס אייקונים של אגוזים וככה לכולם יהיה יותר קל! ולשאר חברי הפורום אתם צודקים שזה לא צודק שאתם לא מבינים אבל הפורום הזה מזמן הפך להיות פורום פרטי (לא שלי!!) הפורום הזה מתחילתו (שזה לא לפני הרבה זמן) לא ממש דיבר על העיר בית שמש והבעיות הרבות והמשונות שבה אלה הפורום התייחס לצד היותר חברתי כלומר שאנשים מבית שמש יכירו אחד את השני, ואיזה דרך יותר טובה להכיר אחד את השני מאשר הודעות פרטיות???

וכמובן...

כולם מזומנים להביא את חברים שלהם שידברו פה (זה לא אשמתנו שאנחנו מגובשים בחבר´ה שלנו
). ובקשר לאייקונים של האגוזים אני אענה לך את התשובה הרגילה של ההנהלה. לא יתווספו בשלב זה אייקונים למערכת מלבד אייקונים זמניים לתקופות וחגים.
cry me a river...

למעלה