אני רוצה לספר לחברי הפורום

koval10

New member
אני רוצה לספר לחברי הפורום

שאנחנו נוסעים עם בתינו דניאל לארצות הברית לצורך ביצוע ניטוח בעורקי הכליות. אנחנו טסים 14.7 בלילה. להגיד שאני מפחדת, זה לא להגיד כלום. כשאני חושבת על מה שצריך לעבור הלב שלי מחסיר פעימה. ישלי כאבי בטן מרוב לחץ. אנחנו מקווים שנעבור את הכל בשלום, נחזור מהר ודניאל תבריא. אני רוצה כבר להיות על המטוס שנוחת בבן גוריון! אנחנו זקוקים לתפילות (של מי שיודע להתפלל), להחזקת אצבעות של כולכם. קשה לי לכתוב, כי משהו תקוע אצלי, אבל תודה לכולכם על הכתיבה בפורום הזה, שכל כך תומך ו כל כך עוזר במצב הנוראי שכולנו נמצאים בו. מקווה לטוב שלכם

liat1953

New member
דניאל תבריא במהרה

אני בטוחה שאתם נוסעים אל המקום בו תקבל דניאל את הטיפול הטוב ביותר. איני מתפללת את התפילה המסורתית,אך בליבי אשא תפילה לשלומה של דניאל כפי שאני יודעת. מחזיקה לכם אצבעות שהכל יעבור בצורה הטובה ביותר ובמהירה תשובו לכאן בריאים. הרבה בריאות לדניאל ולכם
לחיזוק ♥ליאת

eaz1514

New member
לאנה המתוקה, קבלי ../images/Emo24.gif ענק

הייתי רוצה להיות לידך ברגעים קשים אלה. אנה, תחשבי חיובי, הכל יעבור בשלום
. אם את רוצה צפילות אני מוכנה לקרוא תהילים עבור דניאל, במיוחד תפילת החולה. אעשה את זה כל ערב עד שתחזרו עם ילדה בריאה ועם חיוך על הפנים
. תודה על הברכות, אמן על כולם רק בשורות טובות. תמשיכי לעדכן אותנו ובעיקר תחזיקי מעמד. אוהבת אותך
, אילנה אמא של רונן

יפית מן

New member
ראשית מזל טוב לגלית גידול קל ותזכי להכניסה

לתורה,ולחופה,ולמעשים טובים והכל בלב שמח, באשר לכביסות שנאמרו כאן הייתי בכייף מכבסת תולהומגהצת והכל בשמחה ובטוב לבב,על כל גיהוץ של חולצה הייתי מאושרת ונהנית לאנה-לה המתוקה והאצילית אתפלל על דניאל ,ואכניס לאגרות קודש של הרבי מלובביץ ובאותו יום אמסור לבני שהוא מורה ,שהילדים בכיתה יאמרו באותו יום תהילים להצלחת של דניאל,רק תעדכני אותנו באיזה יום הנתוח ואנחנו נעשה כאן רעש גדול לברכה והצלחה אנה-לה תחשבי טוב יהיה טוב על יפול רוחך אנחנו כאן בשבילך ונאמר תהילים ותחזרו בשלון אם בריאות איתנה ונכונה ואריכות ימים ושנים טובות ברכה והצלחה ממני יפית סבתא של מאור ילד של אור בשורות טובות ישועות והכל מעל למשוער

koval10

New member
יפית היקרה, המון תודה

דניאל אמורה לעבור צינטור ביום ד' 16.7 ולאחר מכן ניתוח (עוד לא יודעים איזה בדיוק, יקבע לפי תוצאות הצינטור) ב - 22.7 בחזרה, במידה והכל יעבור בשלום, ילווה אותנו רופא ישראלי בזמן הטיסה מדטרויט לניו יורק ומניו יורק לארץ. נשמח אם הילדים יוכלו לקרוא תהלים לרפואתה של דניאל. אנחנו אמורים לשהות בארצות הברית עד סוף החודש. מקווה ואוכל להתחבר לאינטרנט ואז אעדכן את כולם על ההתקדמות. שוב תודה, גם לענת וליעקב על התמיכה, שאנחנו כל כך זקוקים לה. נוכחנו לדעת שעם יהודי עם חם מאד ואוהב לעזור. הציעו לנו המון עזרה דרך הקהילנ היהודית באין ארבור, מישיגאן. מחכים לנו המון אנשים טובים ונחמדים, שרוצים לעזור לנו ולהקל עלינו את הדבר הקשה ולו במעט. מבטיחה לחשוב רק דברים טובים!

דליה ח

New member
אנה, כולנו איתכם, כל אחד בדרכו...

אין לי ספק שכולם כאן יחכו בכליון עיניים שתחזרו הביתה עם דניאל בריאה, ואני מלבד להחזיק לך אצבעות, מקווה שתמצאי כמה רגעים לעדכן אותנו במה שקורה אתכם שם. בכל דרך אפשרית, הפורום,טלפון , או במייל. יש מאחורייך כאן הרבה מאוד תמיכה, דאגה, ואיכפתיות. נסיעה טובה, בכל המובנים....................דליה

גל213

New member
אנה

בהצלחה והחלמה מהירה לדניאל,מתפללים ומחזיקים לך אצבעות גלית

koval10

New member
../images/Emo51.gifתודה רבה לכולם

אנחנו זקוקים לתפילות של כולם ולתמיכה הרבה שגיליתם. היום כשנכנסתי לפורום וראיתי את כל התגובות קיבלתי כל כך הרבה כוחות. המון-המון תודה

חיה אש

New member
אנה מחזיקה אצבעות ומתפללת../images/Emo57.gif

לשלומה של דניאל ב ה צ ל ח ה!

דנדוש2009

New member
אנה תחשבי רק מחשבות חיוביות

אחרי כל מה שעברתם מגיע לכם קצת לנשום ולהצליח מאחלת לכם הרבה בריאות , תסעו ותחזרו בשלום! מאחלת לדניאל שהניתוח יצליח וההחלמה תהיה קלה ומהירה.

yazi22

New member
הרבה הצלחה ובריאות וחיוכים

ושובו במהרה נחזיק אצבעות

שרון123

New member
בהצלחה בהצלחה בהצלחה בהצלחה

ליבי איתכם ועם דניאל המקסימה
לא יודעת להתפלל, אבל בלי שום ספק כל ליבי איתכם ומלווה אתכם גם שם. אם תהיה אפשרות, נשמח אם תעדכני כאן מידי פעם.

למעלה