אני רוצה לספר לכם משהו מדהים...

moranush86

New member
אני רוצה לספר לכם משהו מדהים...

היום בבוקר גיליתי משהו נורא כואב ונוראי שקשור לחחים האישיים שלי... לא משנה מה, אבל הגעתי הבייתה נורא עצבנית ומרוגשת, ושמתי את השירים השקטים של יוסי וזה הצליח להרגיע אותי בצורה שלא תאומן... זה מהים איך כל פעם מחדש השירים של יוסי מצליחים לרגש אותי!!! יוסי - תודה לך תודה רבה אני אוהבת אותך המון!!

בוקר טוב מורן...../images/Emo23.gif

מכיר את זה,קרה לי דווקא עם "אהבה בת 20".. האמת היא שהמוזיקה בפרט גורמת לנו לברוח למקום אחר ולהשכיח את הצרות, להכניס בנו אנרגיות טובות,ועם הבכי הכל מתנקה...
אצל יוסי זה באמת מורגש בשירים השקטים - המון נשמה. זה כמו...תראפיה כזאת, ממש להוציא את כל מה שיש בפנים החוצה... אני מקווה שתרגישי יותר טוב, כי זה באמת לא נעים מה שקרה, מורנוש. אגב, איזה שיר גרם לך להתרגש? אולי בוכה בלילות? ואם כבר מדברים על זה, איזה זמרים מרגשים אתכם בנוסף ליוסי? אותי נגיד, רמי קליינשטיין מרגש לפעמים, אני אוהב זמרים שהקול שלהם פורץ החוצה...כביכול במן צעקה כזאת, זה ממש חזק, נינט טייב ב"מקיץ אל חלום", בפעמים הראשונות גרמה לי למשהו מדהים, וויטני יוסטון ב-"'WHEN U BELIEVE" וכמובן הנדוש שלה שלא נמאס עליי אף פעם - "I WILL ALWAYS LOVE U".

i D a N 16

New member
מורן../images/Emo140.gif

דבר ראשון קבלי ממני חיבוק גדול
אני מקווה שהכל יסתדר
ו...בשר ליוסי,אני מסכים,באמת בקול שלו יש משהו מעבר לסתם קול יפה. מה עוד מרגש אותי? תתפלאו. אני מת על רוק
,ויש שירים שפשוט מעבירים בי צמרמורות,בעיקר של לד זפלין (להקה מדהימה). גם היהודים מאוד מרגשים אותי,לבנזין יש גם כמה שירים,גם יש הרכב מצויין שהשיר שלו נחרש בגלגל"צ-Damien Rice יש להם שירים ממש מרגיעים,לסקורפיונס יש כמה שירים שמאוד נוגעים,גם לקאט סטיבנס,אריק קלאפטון(המלך
),ג'יימס טיילור וכמובן ש-Aerosmith מעולים. והמלצה ענקית לכל הפורום,אחד השירים הכי רגשו אותי בזמן אחרון Evanescence - My Immortal,שיר פשוט מדהים,אתם חייבים לשמוע,ותשמוע בגרסת הרוק,עם הסולו של הגיטרות בסוף,פשוט מדהים

moranush86

New member
תודה!!

כן השיר הזה ממש מדהים... במיוחד לקראת הסוף... אני אוהבת הכי שירים בלועזית שקטים ומצמררים שהכי כיף לשכב על המיטה בחושך עם ווליום נמוך ופשוט להיות מרוכזת בשיר עצמו... מביוחד הגירסא השקטה והמיוחדת של השיר "strenger in my house ו - "my baby you" של מארק אנטוני אבל הכי הכי - "בוכה בלילות" של מיסטר יוסי אזולאי... אפשר בהחלט להגיד שאני מתמודדת עם דברים דרך המוסיקה...

אני מוסיף גם את...

Sarah conor - Just one last dance אחד השירים המדהימים, זמרת סול מטריפה, וגם כמובן את מארק אנתוני - BABY U ושיר שאני פשוט ממליץ לכולם: DONDE VAN של DIEGO TORRES מי שרוקד סלסה מכיר, זו בלדה מרגשת עם זמר שהקול שלו פשוט חודר לך לנשמה. אגב, התרגשתי מאוד כששמעתי את ניקי גולדשטיין במחרוזת של החתונה של יוסי, הוא שר שם את "NOTHING GONNA CHANGE MY LOVE FOR U" - ביצוע ענק.

i D a N 16

New member
אם כבר דיאגו טורס אז תשמעו גם את

Color esperanza שיר מצויין,זמר מצוין,שפה נהדרת
ובאמת ניקי שר את Nothing's Gonna Change My Love For You?? איך אני אוהב את השיר הזה....במקור של Glenn Medeiros,אבל אני יותר אוהב את הביצוע של Air Supply

צנובר

New member
היי מורן, אנחנו אתך

היי מורן, אין לי מושג מהו הדבר הנוראי שאת מדברת עליו אבל זה גם לא ממש משנה, מה שכן משנה הוא שאני באמת שמח שהצלחת בעזרת מוזיקה שאת אוהבת (ובמקרה זה שכולנו אוהבים - של יוסי) להתרגש ולהרגע. תודה שאת משתפת אותנו בזה. ומנסיון חיים (יחסית) ארוך, אני יכול לומר שמוזיקה מצליחה להוציא אותנו הרבה פעמים ממצבים ממש מסובכים, כאשר אנחנו מתחברים אליה ומתרגשים. ואם נתיחס רגע למה שאריאל הציע אז קניתי אתמול את הדיסק החדש של רמי קליינשטיין, ולמרות שיש עליו פה ושם ביקורות צוננות, אותי הוא מרגש ברמות ועוד מעט הדיסק יהיה "שקוף" מרוב סיבבובים. אה ועוד משהו, ישנו שיר ישן שאני לא בטוח שאתם מכירים שנקרא בתרגום לעברית אבק ברוח, של להקת קנזס, שיר בן כמעט 30 שנה שבעיני הוא אחד היפים אי פעם והייתי שמח אם יוסי היה מקליט גירסה עברית שלו. (שומע, יוסי?) ועוד שיר מדהים (וקצת ישן) לילות משי לבן של המודי בלוז. "סבא" צנובר

אז עוד כמה דברים!!!!!!!!

קודם כל, עידן, אני שמח שאתה מכיר את "קולור אספרנסה" שיר מדהים!! וכן ניקי נתן ביצוע מעלף. צנובר, קניתי גם אני את האלבום של רמי החדש, ושמעתי את החידוש לשיר של ז'ק ברל (מה שיוסי ביצע ומוכר ש..."אהבה בת 20"), אני חייב להגיד שהביצוע שלו מתגמד לעומת הביצוע המושלם של יוסי. פשוט אין מה להשוות.

צנובר

New member
נכון

אני מוכרח לומר שאני מסכים עם הבחירה שלך בשיר של רמי קליינשטין הרבה פנים. עכשיו בקשר לחידוש השיר של ז'אק ברל. מצד אחד גם לדעתי הביצוע של יוסי הרבה יותר כובש (או כמו שצדי צרפתי אומר מרגש מרגש), אבל דווקא התרגום החדש שעשה ארז ברזוליק הרבה יותר מוצלח בעיני, אבל נכון שבסופו של דבר גם אני מתחבר לביצוע של יוסי והוא באמת מדהים ברמות. צנובר

למעלה