אני רוצה לספר לכם משהו על עצמי:

עוד אחת

New member
אני רוצה לספר לכם משהו על עצמי:

אני בת 14, אני שוקלת איזה 5 קילו, יש לי ירכיים די רחבים וטוסיק גדול ו - אני אוכלת כמה שאני רוצה ומרגישה נפלא! כל יום אני שותה איזה בקבוק של קולה (אני מכורה לזה). טוב, חוץ מקולה אני לא אוכלת כל-כך הרבה, אבל לא בגלל רצון להיות רזה אלא פשוט בגלל אי-תאבון. אני לא עושה ספורט בכלל כי אני עצלנית וזה חבל (ואלה שעושים ספורט צריכים לעשות אותו לדעתי כדי להשיג כוח פיזי ולא כדי לצמצם את עובי האברים שלהם). אף-אחד לא צוחק עלי בגלל איך שאני נראית וכולם אדישים לזה לגמרי. אני לא מתאפרת ולא נוגעת בשיער שלי חוץ מבלשים עליו מים. זה לא מעניין אותי. הלואי שכל הבנות היו כמוני חוץ מבעניין הספורט (כוח פיזי טוב לבריאות הגוף והנפש ומועיל יותר מרזון). מתישהו אני אתחיל להתאמן. תדעו לכם שעד לפני מאה חמישים שנה מודל היופי הנשי היה המראה הרחב. נשים נשואות היו מתוארות בציורים תמיד כגדולות גוף. למה זה?

ELY

New member
מניסיון...

ספורט באמת מועיל לנפש אני עוסקת בספורט בעיקר בגלל הדימוי העצמי והפגת המתחים שלי חודש וחצי אני עוסקת בספורט והדבר עוזר לי להפליא נפשית באמת כדאי גם לך... ELY

mikloi

New member
../images/Emo45.gif אניממש שמחה בשבילך!!!! ../images/Emo45.gif

הלוואי ויכולתי להיות יותר כמוך, ולהרגיש שלמה עם עצמי. כל הכבוד לך!!!
מה שכן, אני חושבת שכן כדאי לך לעשות ספורט, בגלל שזה עושה הרגשה טובה, וגם מועיל לבריאות, כמו שציינת. תתחילי בקטן. שחייה, או הליכה של 20 דקות, חצי שעה. אולי איזה שיעור אירובי, או סוג של ריקודים (בטן , דרום אמריקאי, קפוארה). אבל המועדף עלי מכל:תכניות הכושר בבוקר, במיוחד אני אוהבת את פיטנס ביץ´, כושר על החוף, שהתחלתי לראות בגלל שותף אחד לדירה לפני 3 שנים. מדובר ב4 בחורות, כל פעם שלוש מהן על המסך והן עושות כל מיני תרגילים, לכל מיני חלקים בגוף. התוכניות מגוונות מבחינת תרגילים, ומה שאני הכי אוהבת: הן לא מעמידות פנים שהכל ורוד ונפלא וקל (ידוע שבשביל אפקטיביות צריך להזיע), אלא אומרות בקול כשזה נהיה קשה, וצוחקות על העניין. אני מאוד אוהבת. הבעיה היחידה היא שהן משודרות כל יום ב8 בבוקר...מוקדם לי... פעם זה היה 4 אחה"צ. בכל מקרה, תמשיכי להיות שלמה עם עצמך! זה הכלל הכי חשוב לחיים מאושרים!

למעלה