אני רוצה לספר משהו

פרלמנים

New member
אני רוצה לספר משהו../images/Emo203.gif

הי כולם. יש כאלה שכבר יודעות, הרבה זמן אני רוצה לספר לכולם, והיום, כשקיבלנו את האישור הסופי הגיע הזמן לספר לפורום שתומך בי ועוזר לי כל כך הרבה על התוכניות של הפרלמנים אחרי פסח: כבר כמה חודשים אנחנו נמצאים בתהליך קליטה למושב שנקרא "כמהין" בנגב. הנה מפה למי שרוצה לגלות את סוף העולם (מקווה שהקישור יעבוד
). היום, היינו בועדת הקליטה הסופית, והתקבלנו, אחרי תהליך די ארוך של מבחנים, ראיונות ופגישות
. המעבר צפוי בערך עוד חודש +- קצת אחרי פסח (בני ישראל הלכו במדבר 40 שנה...אני חוזרת למדבר בקרוב...
) מקווים להתפתח אישית, משפחתית וחברתית, תמיד חלמנו לגור אי שם במדבר
. יש שם אנשים חרוצים, טובים ומעניינים, המון ילדים בכל הגילאים ועתיד טוב לנו.
ג'סיקה

גם לי יש חדשות..../images/Emo9.gif

אני מצטרפת לעידית, אמא של אושרי להריון בריא, בתקווה, ומגיעה כבר בערך כמעט לחודש שישי... מקווה שהכל יהיה בסדר, בינתיים רגליי העובר נבדקו ולא נמצא קלאב פוט, וכן, זה עובר לא עוברית!!!! בהצלחה לגסיקה בסוף העולם, אמן שתסתדרו ותהנו בו כמה שיותר,,, ו.... נתקרב בהצלחה שוב אורית

טאניוש

New member
אוריתושששש ../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

שיהיה בשעה טובה!!!! כמה שאני שמחה בשבילך

פרלמנים

New member
אורית, בשעה טובה!../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע ממך אופטימיות והתרגשות. העיקר הבריאות, כמובן!
מאחלת אושר גדול ונחת. מתי התל"מ? ג'סיקה

טאניוש

New member
אילנה ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif

את רואה שאת צריכה להכנס לפורום יותר?

תחיצ

New member
מזל טוב לכולם../images/Emo213.gif

למעברים ולשינויים של כולם. לאביב שלקראתנו. הרבה שמחה, בריאות ואהבה

יחיאלוש

New member
בשעה טובה לכולם!

הרבה זמן לא היינו בפורום. תודה לאל החיים מרתוניים. שמחים לשמוע על הבשורות הטובות מכל הכיוונים... ג'סיקה ואסף, המון הצלחה. אני יודעת שזה חלום נכסף שב"ה מתגשם. מקווה שההתחלה תזרום בקלות וכך גם ההמשך. אורית, הריון קל ומהנה. איזה כיף, תינוק נוסף... לכולם- פסח נקי, מלא התחדשות וצמיחה וגם מנוחה... יחיאל שלנו מדליק כתמיד, ד"ר שינדלר מבסוט מאד וכך גם אנחנו. להתראות, חיה.

איזה יופי. גם אנחנו גרים בנגב

אמנם צפון הנגב, אבל בכל זאת. אנחנו מקימים ישוב חדש דתי-חילוני ששמו "חרוב". נדמה לי ששמעתי על כמהין. האם אור משימות לאומיות קשורות לפרוייקט? בכל מקרה, אני מקווה ומאמינה שתהנו. אין כמו לחיות בקהילה. מנסיון...

פרלמנים

New member
איזה כיף!

נוכל לעשות מפגשי פורום בנגב... טיולים וכו'.
אגב, כשפנינו לארגון אור חיפשנו ישוב חילוני-דתי ולא ידעו להציע לנו כלום. הפנו אותנו לכמהין דרך "אור" אבל אני לא מתרשמת שהם עוזרים הרבה מעבר להפנייה הראשונית ליישוב. איך "אור" קשור אליכם ואיך עוזר? בטח מדהים להקים ישוב... איפה זה נמצא? נהיה "טיפה " שכנות? ג'סיקה

דווקא או משימות מאד ליוו אותנו

בתחילת התהליך וגם היום, אם כי קצת פחות (אני חושבת שאנחנו כבר פחות צריכים אותם). אור החלו לגבש את הגרעין. זה אכן מדהים להקים פה ישוב. האזור פשוט יפהפה. כל מי שמגיע נשבה בקסמי המקום (כשהורינו מגיעים לכאן הם לא רוצים ללכת). האוירה, הקהילה המקסימה ויפי המקום פשוט שובים. המיקום שלנו הוא חבל לכיש ליד בית גוברין, צפונית-מזרחית לקרית גת. אם תרצו לבקר, בכיף!! אין לי מושג איפה זה יחסית אליכם. אשאל את בעלי. יפעת

חדוה7

New member
גם אנחנו מחבל לכיש

גם אנחנו מחבל לכיש במקור עברנו לירושלים לפני שנתים ההורים שלי משדה דוד נשמח לעשות מפגש בדרום

אנגלה3

New member
איזה אומץ

וואו, איזה יופי, צריך הרבה אומץ לעשות שינוי שכזה.... מקווה מאוד שההתאקלמות תהיה מהירה וטובה. מחזיקה לכם אצבעות.

למעלה