אני רוצה לספר על היום המ-ד-ה-י-ם!

M y a

New member
אני רוצה לספר על היום המ-ד-ה-י-ם!

שלום לכולם! שמי מאיה, ואני קוראת את ההודעות שלכם כבר די הרבה זמן. אני מקווה, שלא יפריע לאף אחד שאני בת 14. לצערי הרב, השבועות האחרונים היו לי נורא קשים... לא מזמן חליתי, ואינני מתמוגגת מאושר... אבל היום! היום אני כן! יותר נכון אתמול... 29/7, יום הולדתי! רק עכשיו, הלילה, מצאתי את הזמן לכתוב... יש לי כל-כך הרבה פחדים, שקשה לי לישון. בנימה משמחת יותר: אתמול היה לי יום מדהים! כל חברותי הגיעו, וחגגו לי/איתי, והיה המון אוכל, ולמרות שזה לא המקום לכתוב על הרגשות האינפנטיליים שלי:אפילו בא ילד שאני כ"כ מחבבת! והכל ללא הזמנה! וכמובן שבנוסף למתנות החמודות שקיבלתי (מישהו אמר גיל 4 ולא קיבל?), תשומת הלב היתה מדהימה, ובחיים שלי לא היה לי יום-הולדת מדהים שכזה (חוץ מהבת מצווה המפוארת...). למרות שבעצמי אני לא מבינה איך יום הולדת מתקשר, אבל זה היה רגע מאושר מזה שבועות, וזה הפיח בי תקווה שכזו! תקווה לחיים. פשוט לא האמנתי! והאחים שלי, ואמא שלי שבמקרה הייתה בבית-ונשארה לחגוג איתי במקום ללכת לעבודה, גם הם היו איתי, ואני כ"כ מרוצה! למרות שעד לפני שעתיים, כל מה שכבר הצלחתי לאכול מהכיבוד, יצא בדיוק מאותו מקום... משמעות:הקאתי! אבל זה היה כ"כ שווה את זה... ועד כמה שאני מרגישה עכשיו לא טוב פיזית, אני מרגישה כ"כ טוב בלב... ואני יודעת שכל מה שרשמתי נשמע מטופש ושטחי, אבל בזמנים שכאלה, כל דבר שטחי הוא דבר טוב. רק רציתי לשתף.

M y a

New member
דבר שני:

שמתי לב שאני לא מתקרבת אפילו לגיל של אף אחד מכם פה... אבל אני חייבת לציין, שנוכחותכם פה, והדיונים שלכם, כ"כ עוזרים לי לפעמים לעבור את היום, ורק לקרוא את כל הגיגכם, פשוט נותן לי תחושת כוח שאין כמוה... מנסים להיות חזקים.

blg

New member
שמעי, את מדהימה!!!

האושר הזה שלך אל מול הארועים ה(קטנים) הענקיים!!! של אהבה, כמה אנשים הראו לך את אהבתם היום, זה נהדר!! וכל כך מחממ לב לקרוא דברייך. אני מצטערת שהפורום הזה רלוונטי לך אבל את ממש מוזמנת להיות אתנו פה!!!! הגיל לא קשור, את פשוט מרחיבה את טווח הגילאים. כולי רגשות חמימות אליך ואני לא רוצה להסחף למליצות אבל ממש עשית לי משהו! שיהיו לך עוד ימים של אושר אה, וגם מזלטוב (באופן חריג אני אפילו מוסיפה ציור:)

היי מאיה מתוקה../images/Emo140.gif

כולי תקוה שתעברי את התקופה הקשה הזאת מהר והעיקר שתבריאי מהר מהר, חיבוקי חזק ממני עליזה

MemphisRaines

New member
מאיה יקרה ../images/Emo23.gif

הגיל לא אומר כלום הא לך
אני לא שמח לקרוא על מחלתך אבל כן שמח שאת איתנו נהדר לדעת שהפורום עוזר לך ונותן תחושה טובה אנחנו כאן זה בשביל זה וכמובן גם בשבילך וליום ההולדת אני נותן לך :
ומאחל לך המון אושר בלי מכאובים ובלי טיפולים שרון

ס ו ז נ ה

New member
יומולדת שמייח למאיה ../images/Emo65.gif

מאיה מזלטוב! שימחת אותי מאד מאד בדברים שכתבת. ברוכה הבאה לכותבים כאן.. אם קראת את השאלה שלי מלפני כמה ימים, אז את בטח יודעת שזה משהו שחסר לי כאן ילדים ובני נוער וגם ההורים שלהם. אני מאחלת לך חיים ארוכים וטובים והרבה הרבה כיף מכל הסוגים ומקווה לראות אותך כאן שוב

ס ו ז נ ה

New member
ועוד משהו קטן, אפרופו יומולדת

מאיה, סליחה שאני נדחפת לך לשמחה אבל קרה לי דבר מוזר ביום ראשון גם אני אחגוג יומולדת אבל התאריך הזה לא עושה לי כלום בפעם הראשונה בחיי אני לא מחכה לו. אני מחכה ל-11 בספטמבר אז השתחררתי לחופשה הראשונה שלי בבית אז נכנס הגוף שלי לרמיסיה (הפוגה) כלומר הערכים בבדיקות הפכו נורמלים אז החלתי לספור את הספירה לאחור (אני בתקופת סיכון של שנתיים) כאילו יומולדת אמיתי חדש אחר חגיגי ושמח במיוחד למרות שהייתי המומה לגלות שביום חגי העולם כמעט התמוטט.. עבורי הוא נוצר מחדש

eliya-l

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo24.gif מזל טוב, מזל טוב

הי מאיה מלאן ברכות ליום הולדתך ומי יתן ויגיעו עוד רבים ורבים שכאלו. מה שרשמת הוא בכלל לא מטופש ושטחי - אלו הם החיים, אלו הם המתנות הקטנות / גדולות שיש לנו וגורמות לנו להנאות נפלאות. ויאללה יקירה, העיפי את הפחדים לכל הרוחות והשדים והשארי לך עם עליצות ושמחת החיים שלך. מלאן חיבוקים ונישוקים ליום הולדתך - ושלל כתרים נשזור לך על ראשך החמוד. מזל טוב, מזל טוב
אליה

מלמלה

New member
יום הולדת שמח../images/Emo65.gifוגם

כל הברכות האפשריות אין שום דבר שיטחי בדברים שאמרת להפך ואין רגשות אינפטיליים כשמישהו שמאוד רוצים שיבוא אכן בא נלפא שהיה לך יום כל כך טוב ושמח בין כל הפחדים והקשיים שעברת ושוב מזל טוב ליום ההולדת הרבה בריאות אושר ועושרוכל טוב

M y a

New member
תודה רבה לכולכם!

כ"כ נחמד לקרוא את התמיכה, הפרגון, והכוח שכולכם נותנים. לסוזנה:מזל טוב! את כ"כ לא נדחפת לשמחה... ואני כ"כ מודה לכם, שאתם כאן איתי, תומכים, ועוזרים לי לעבור את הימים הקשים. היום התעוררתי ב-3:00, מאחר ולא יכולתי לישון כמעט כל הלילה... לא אכלתי כלום כל היום, חוץ מכמה לגימות של שוקו, ואני כל היום רובצת בחוסר מעש מול הטלויזיה, וקצת מול המחשב. זה כ"כ מעצבן, התחושה הזאת של חוסר הספק, והרצון להתקדם לאנשהו-ללא יכולת. כל מי שרואה אותי, לא חוסך במילים, ומעיר לי שאני חיוורת-רזה-ככה או ככה. כ"כ חבל שיש אנשים שלא יכולים לשמור את ההערות האלה לעצמם, זה לא עוזר לי בכלום לדעת שאני ככה... שיבואו ימים טובים יותר. מאיה

../images/Emo108.gifיבואו גם יבואו ../images/Emo54.gif

בטוח שיגיעו ימים טובים ואת תוכלי לשכוח את כל התקופה הקשה. זננ נשמע כמו אגדה אבל עובדה .אני הוכחה מהלכת, אז יקירה תכתבי המון תשתפי אותנו בהכל ונעזור לך כמה שיותר ,חיבוקי ממני

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif יבואו ימים נהדרים

הם יגיעו הביטי קדימה כי הם יהיו איתך וזה כבר לא רחוק לגבי ההערות רוב האנשים דואגים לך הם מעירים הערות מתוך דאגה ולא מתוך קנטרנות גם לדעתי עדיף שישמרו אותן לעצמם אבל אם הם כבר מעירים תעני חזרה שכרגע טוב לך כך
ושכשתרצי תיראי אחרת
באהבה
שרון

blg

New member
מותר לענות (ברוגע ובנימוס) לאלו

שמעירים לך - "לא נעים לי שאת/אתה אומר/ת לי שאני נראת רע, הייתי מעדיפה שלא תגידו לי את זה" ישיר, רגוע ואפקטיבי בדרך כלל! ויבואו עוד ימים טובים (אתמול היה לך יום טוב, לא? ) :)

למעלה