אני רוצה לעורר פה דיון לגבי חנויות המכירה של מכונות הקפה....

אני רוצה לעורר פה דיון לגבי חנויות המכירה של מכונות הקפה....

שאם יש משהו שאינו מובן לי, למה בכלח, אבל בפירוש בכל(!!) רשתות המכירה של מכונות קפה ובכל האתרים מוכרים מכונות שלא נמצאות יותר במלאי, לא מיוצרות, לא נמכרות יותר... מדוע בעלי החנויות לא מעדכנים את אתריהם ? הגרוע מכך שהמכונות הלא קיימות גם מנוהלות בזאפ.... התחרות בין החנויות מנוהלת במגרש השדים ורוחות הרפאים, למה כל הרשתות מתעקשות למכור לי גאג'יה פלטינום וניו ביבי טווין, למה מנסים למכור לי סאקו אינקנטו ואת סדרת אודאה וטלאה , סאקו ארומה? למה בעלי החנויות מנסים למכור לנו מה שאין ויותר מזה, לנהל על כך מלחמת מחירים אינטרנטית? והכי מדהים, שאף אחד לא חף מכך... זה פשוט כו...........לם.........

Yehuda Badihi

New member
כולם סוחרי סוסים

הופעתי פעם בזאפ עם הציוד שאני מוכר באתר (פעם היה לי יותר ציוד למכירה). היה ספק אחד (מוכר מאד. לא חשוב שמות) שעשה איתי תחרות על מי מופיע כזול ביותר במכירת מטחנת הלליט. כמה שבועות, כל יום הוא מוריד שני שקלים ואני מוריד שני שקלים. עד שזה נראה לי חשוד ושאלתי את היבואן (לא חשוב שמות) עד כמה הוא חושב שהספק הזה יכול לרדת ואז הסתבר לי שאין לו בכלל מטחנות לליט במלאי ושהוא (היבואן) כבר מזמן הפסיק לעבוד איתו. פניתי לזאפ והם דאגו להסיר את המוצר של המתחרה.

oferlev9

New member
הכי קל להציע מחירים זולים על מכונות שאין ......

כך מפתים את הלקוח ואז מוכרים לו מכונה אחרת במחיר אחר ........

shayar48

New member
מסחר הוגן, כאן?

אתה הוא זה השואל? זה לא אתה הנמצא בתחום המסחר והשרות בשנים האחרונות ולא הכרת עדיין את שכניך? לא עליך עבד סוכן נדל"ן ערמומי שרצה לנצל את חולשתך? באיזו מדינה אתה חי, לא במזרח התיכון בו חיים הלבנטינים ומספר יהודים שהתקבצו מהפזורה? באילו מקצועות עסקו היהודים הללו, לא במסחר ?(קונה בגרוש ומוכר בעשר זוג נעליים שמאליות).אילו גנים זורמים בדמינו? לכמה מאתנו היה סבא שופט או פרופסור באוניברסיטה ואנו נהיינו סוחרי סוסים?
אני בחיי הקצרים בלבנט(50+) הכרתי ללא יותר מ % 10מאנשי שיווק מסחר ומכירות הגונים, ישרים ולא גרידי.
תתאפס אמיר, או שאתה לא במקצוע הנכון, או במדינה הלא נכונה. אני בגיל צעיר הבנתי שרמאות כמשלוח יד לא מתאימים לי, בחרתי בצד השני.
ואני לא מבקש סליחה מ % 10 של אנשים הגונים, היתה לי תקווה שתתרבו אבל גיליתי שסקס לא בראש שלכם.

אספרסו2

New member
אל תתייאש

במדינות שנקראות מסודרות גם צריך להיות כל הזמן על המשמר,כי מנסים לסדר אותך,
אולי לא כולם אבל מספיק חלק על מנת שתחשוד בכשרים.

היהודים לא המציאו את הרמאות,מסתבר,למרות הדיעות הקדומות.

dudi4321

Active member
היום שאני נכנס לחנויות חשמל

כמו כל המוכּרות מחסני חשמל, שקם אלקטריק...
יש להם רק תצוגה של מכונות קפסולות. ומטחנות תבלינים וצנצנות לאיחסון סוכר, תה, קפה טחון. וכירים חשמליות ועל גז. מה שנראה לקפה.

Erich vD

New member
דיון משנה: מדוע דוחפים אוטומטיות?

מישהו יכול להסביר את המוכר הבא, בחנות מקצועית למכונות אספרסו. אמרתי לו שאחרי שנים עם קפסולות אני רוצה לעבור למכונה ידנית עם מטחנה כמובן. למרות שיש לו הרבה מכונות כאלה בחנות הוא הפעיל עלי לחץ לרכוש מכונה אוטומטית, לדבריו לא משום שיש לו רווח גבוה יותר- הסיבות שלו היו: אתה לא תדע להפעיל מכונה ידנית-ייצא לך קפה לא טוב, זה המון התעסקות ולכלוך, הכנת קפוצינו זה בכלל מבצע צבאי, העלות של מטחנה ומכונה שווה ממילא לעלות מכונה אוטומטית וכו'....ממש הוציא לי את החשק לקנות משהו+ אמר שרבים רוכשים מכונות ידניות ובסוף לא משתמשים ושזו הסיבה להצלחתן של מכונות הקפסולות....

אהה רון

New member
"דייג אוהב דגים" ? זאת השאלה וגם התשובה...

מילת המפתח היא 'תשוקה'.
תמצא את המוכר שיש לו תשוקה לקפה, שחי את הדבר שהוא מוכר ולא רק ת'מכירות עצמם.

כן, יקח לך זמן וגם 'קפה מבוזבז' עד שתוציא קפה מוצלח במכונה ידנית,
כן, יש יותר לכלוך, פחות מקום על השיש, יותר התעסקות,
וקח בחשבון שאח"כ תתקשה לשתות קפה (בטח אספרסו) ברוב רובם של בתי הקפה בארץ.

אבל אם אתה רוצה להיות מאוהב כל בוקר מחדש בקפה שאתה עושה ושותה,
אם אתה לוקח את נושא הקפה כאחד מתחביבך - שאתה מוכן להשקיע בהם זמן ואנרגיה,
אם אתה רוצה לחיות את תשוקות חייך,

לך על זה.....

Erich vD

New member

למעלה