אני רוצה לעלות נושא לפורום

Lifes Music

New member
אני רוצה לעלות נושא לפורום

בשיר ניו יורק רפיח בבית הראשו הוא אמר שאחרי הגשמים יהיה יותר טוב ואחרי החגים נחזור לשגרה אבל אז אמר שעברו את הגשמים ואת סוכות....אז למה הוא מתכוון כי הגשמים באים בערך חודש אחרי סוכות קצת מוזר לא

שמע... ../images/Emo11.gif

העלית סוגייה מעניינת.. אולי הוא מדבר על שתי תקופות... התקופה שאחרי הגשמים שאמרו לו כביכול שיהיה בסדר ועוד לא היה ואז נתנו לו פור של זמן שאחרי החגים יהיה יותר טוב.. =/ ואז הוא אומר שעברנו את הגשמים ולא היה טוב וגם את החגים עברנו ועדיין לא טוב... והכל נשאר אותו הדבר... זה באמת קצת לא מסתדר לי.. אז ריספקט על זה ששמת לב וכאלה..

LiTtalTal

New member
|../images/Emo8.gifבהחלט לעניין!

לא מתאים לבן אחרי הימים האחרונים.... לא ממש.. חחחחחח.... בלגן שהוא עשה פה.. אמממ... נראה לי שהוא התכוון למשו כזה: ****ותבינו הייתי עסוקה בשיחה חשובה באייסי ולא הכי הקשבתי לבלאגנים שהוא אמר**** 1- אחרי המצב הרע יהיה יותר טוב ("אחרי הגשמים יהיה יותר טוב יהיה יותר נעים..."). אחרי המצב הטוב נחזור למצב הרגיל-שגרה("ואחרי החגים נחזור לשגרה כמו גדולים..."). עברנו דברים טובים ורעים-את הרוע ואת הטוב (עברנו ת'גשמים ואת סוכות...). ובסופו של דבר הכל רגיל- לא משתנה ("והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט..."). מה נראה לכם?! תגובות בבקשה....!

Lifes Music

New member
פילוסופיהנ מעניינת

את הבלאגן אני חייב להודות לגדול מכולם שלימד אותי כל מה שאני יודע.....mahaboba מבעיות מגיל ההתבגרות שאפילו לקרסולים שלו אני לא מגיע למי שמכיר!

Hezi The One

New member
אממ ההשערה שלי...

יובל פשוט לא התכוון וזאת סתם טעות שלא שיצאה מאוד יפה בשיר! :)

Hezi The One

New member
אממ סתם נצל"ש כי בא לי

שחר קיכלר לאב יוווווו ד"ש לך :) היא הכריחה אותי

kranves

New member
לי יש סוגיה גדולה אפילו יותר

בשיר שזיף הוא אומר "כל מה שהבשיל אצלי חוזר להיות רקוב"... זה כמובן לא הגיוני, כי הרקבון בא אחרי ההבשלה ולא לפניה...

Beer Monster

New member
זה ידוע..

והוא כאילו אומר שאחרי ההבשלה באה הריקבון.. הוא הוסיף שגם לפני זה היה רקוב אבל זאת סתם טעות.. הקטע שהוא התכוון שהייתה תקופה טובה ו.. זה חדר למה שהיה.. הוא פשוט לא נתן דימוי טוב

למעלה