אני רוצה לעשות משטח בטון בגינה

efiden

New member
אני רוצה לעשות משטח בטון בגינה

אשמח לקבל יעוץ והכוונה

צריך קצת יותר פרטים, אבל בינתיים

פורום שיפוץ ובניה בתפוז, אני חושב שיש שם אנשים שמבינים בנושא הפרטים הנחוצים לדוגמא: מה גודל המשטח? האם הוא צמוד לבית? האם יש גישה למשאבת בטון

efiden

New member
קצת פרטים

יש גישה למשאבת בטון ומשטח צמוד לבית למעשה אני מחליף ןמגדיל משטח קיים מאבנים תודה מראש על העזרה

יציקת משטח

תראה אני לא מתיימר להיות מקצועי או משהו נושא שיפוצים הוא תחביב בלבד אני יודע על מס' נקודות שצריך לשים לב אליהם 1. יש להוציא את אדמת הגינה באיזור היציקה להגיע עד למצע הכורכר, יש להוסיף מצע עד לגובה הקרקע (היציקה מתבצעת על מצע בלבד) 2. המצע מתחת ליציקה חייב להיות מהודק היטב לפני היציקה. בקיץ עושים זאת ע"י הרטבה בצינור והידוק המצע ע"י מכונה הנקראית וויברטור, אחרת המשטח עלול להתעקם. 3. אם המשטח "מחובר" לבית יש לשים קלקר בין המשטח לבית, כי אם המשטח גדול והוא זז הוא יוצר לחץ על קיר הבית ועלול לגרום לסדקים. 4. יש לשים לב לשיפוע המשטח (מהבית החוצה) אם אתה מתכוון לרצף מעל המשטח אזי ניתן לבצע את השיפוע בשלב הריצוף (צריך רצף טוב) אם לא אז צריך לדאוג לכך כבר ביציקה (בהכנה של התבנית) אם לא מרצפים ניתן להחליק את המשטח ע"י כלי שנקרא "הליקופטר" צריך לדאוג להרטבת היציקה ע"מ שלא יווצרו בה סדקים. 5. אם המשטח גדול עדיף לבצע את היציקה בעזרת משאבת בטון ולא ישירות מהמערבל. 6.לפני היציקה יש לשים בתוך התבנית רשתות ברזל לחיזוק. 7.כמו בכל נושא, עדיף לבצע את המלאכה ע"י בעל מקצוע מיומן, הווי אומר מהנדס/הנדסאי בנין שיתכנן את היציקה וקבלן אמין וטוב עם ביקורת של המתכנן לפני היציקה עצמה. עד כאן, מקווה שעזרתי.

nushi12

New member
משטח בטון

יש לי מישהו שאני מכירה שאולי יוכל לעזור. ניתן לפנות אליי ב- 050-235452

למעלה