אני רוצה לעשות פה דיון על.....

אני רוצה לעשות פה דיון על.....

מה אתם חושבים על ההריון של טרי? אני חושב שזה טיפשי כי זו תוספת משעממת לעלילה מותחת. והיא לא צריכה לשקר לקים (אגב היא יפה או מה קים?) ולומר את האמת לג'ק. ועוד דבר: איבוד זיכרון זה כל כך לא מקורי בסדרות אקשן ומתח נכון? (סדרות שנמשכות ומשתנות עם כל פרק שעובר כמובן)

Siriusnip

New member
../images/Emo45.gifאני מסכים../images/Emo15.gif

זה מטומטם הרעיון עם ההריון, זה כל כך לא מתאים ההריון הזה, או כזה שבעונה השניה כזה יש תינוק... אגב בעניין הזה יש לי עוד משהו להגיד, אבל הוא ספויילר אז אני לא אגיד אותו כאן.... ואיבוד זכרון זה דבר שקורה בכל סדרה בעולם... היה את זה ב"ווקר" ב"שבעה ימים" ב"גולשים בזמן"- בכל סדרה טובה, זה באמת כבר לא מקורי!

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifהוא לא

הוא אמר שיש לו ספוילר בנושא הזה, אבל הוא לא יגיד אותו. וד"א, לא רושמים כתבתה אלא כתבת.

היי אנשים תקראו פה!!!!!!!!

אני פותח פה דיון על נושא שנשמע לי מעניין ואתם מתעלמים. חשבתי שזו המטרה של הפורום הזה לא? לנהל דיונים על הסדרה. נו!!!! יש פה דיון מענייין ואתם לא מגיבים

Crossface

New member
יש לי שאלה

במה היא משקרת לקים? ואני לא חושב שזה טיפשי, האיבוד זיכרון טיפשי, לא ההריון

היא שיקרה לקים על...

היא אמרה לה שהיא נכנסה להריון ממזמן וזה מג'ק. וזה שקר נכון? היא נכנסה להריון מאילי (אני חושב שזה השם שלו) היא פשוט צריכה להגיד את האמת לקים, להגיד את האמת לג'ק ולעשות הפלה

Crossface

New member
לא יכול להיות שזה היה ממנו

אני מאמין שזה מג'ק לא יודעים על הריון אחרי כמה שעות ככה שזה לא יכול להיות מאיליי קים הרי יודעת שטרי נאנסה, אז היא כבר יכולה לספר את האמת ואני חושב שאם זה מאיליי, טרי הייתה מבקשת לעבור הפלה כבר בבית חולים

אתה לא רואה את הסידרה?

(בלי להעליב כמובן) לא היה לטרי זמן לבדוק אם היא בהריון בבית החולים כי נינה אמרה שחייזים ללכת. ונכן שהריון בודקים רק אחרי כמה זמן אבל זאת סדרה . אני בטוח שזה מאיליי

Iris Carmon

New member
אתה לא מדבר בהגיון

היא בדקה אם היא בהריון רק איזה שעה או שעתיים (נדמה לי) אחרי שהצילו אותן, ואי אפשר לדעת אם אתה בהריון אחרי כל כך קצת זמן זה לא הגיוני שזה של מי שאנס אותה, היא לא הייתה יודעת על זה עדין

מאור 87

New member
לא!!!

זה ממש לא נכון! לקים אין מושג מה עבר על טרי, ובגלל זה טרי תמיד נמנעת לדבר על זה כשקים לידה.. למשל כשהרופאה אז שאלה אותה מה בדיוק קרה להן אז טרי שתקה ורק אח"כ היא סיפרה על זה לרופאה..

שיניתי את דעתי

שיניתי את דעתי בקשר לאיבוד זיכרון. נכון זה ישוב כדי לקדם את העלילה אבל למה בצורה כזאת? טרי איבדה את זכרונה כשהיא ראתה את המכונית מדרדרת אל התהום עם קים ולאחר מכן היא נפלה על הארץ ואיבדה את הזיכרון. מילה לאבד את הזיכרון אבל למה בצורה כזאת? בדרך כלל מאבדים זכרון כשמקבלים מכה בראש מחפץ או משהו לא כשנופלים על האדמה. אני מבין שכשטרי נפלה על האדמה היא קיבלה מכה בראש אבל אפשר לעשות את זה בצורה יותר ברורה ולא ככה, חבל נ.ב. תודה 87

מאור 87

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo92.gif

אגב, טרי לא איבדה את הזכרון רק כיוון שנפלה על האדמה, אלא בגלל שהיא נכנסה להלם ואיבדה את ההכרה.. וכתוצאה מכך היא חוותה איבוד זיכרון..

ברור שההריון מג'ק!!!!

וקים כן יודעת מה עבר על טרי.. ! פשוט טרי לא רוצה לדבר על זה ליד אנשים, ליד הרופאה, בלי קשר לקים!! קים כל הזמן אומרת לה שתדבר על זה.. שאולי זה חשוב.. ובקשר להריון, קים חשבה שאולי זה מאילי, ואז טרי אמרה לה, שאי אפשר להיכנס להריון רק מאחרי כמה שעות, ושההריון הזה מג'ק..

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifהנה מה שקרה:

טרי חוותה יום קשה במיוחד, שכתוצאה מהאירועים בו (חטיפה, אונס, גילתה שהיא בהריון), היא נכנסה להלם, התעלפה, ואיבדה את הזכרון. איבוז הזכרון הוא כתוצאה מההלם, ולא מהמכה מהנפילה. בקשר לזה שהיא לא מספרת לג'ק, זה בגלל שדברים כאלה אי אפשר לספר בטלפון. זה דברים שחייבים לספר פנים אל פנים.

../images/Emo58.gifההריון של טרי.

העובדה שנינה רצחה את טרי יחד עם העובר מגדילה את תחושת הכעס של ג'ק כלפי נינה בעונה השניה. היא הרגה שניים במכה אחת.

למעלה