אני רוצה לצאת חוצץ כנגד קפיטו...

Motek For Good

New member
אני רוצה לצאת חוצץ כנגד קפיטו...

תשמעו..אני מוכנה להבין שאין לה "ממש" ברירה אלא לחיות עם אורלנדו אבל הסתומה לא מבינה שהוא איש מגעיל ודוחה וזקן שעומד להתפגר?! (דרך אגב אתמול נקרעתי מצחוק איך שהוא קילל את אבא שלה..) בכל מקרה, קפיטו צריכה להבין שהגיע הזמן לחזור לזרועותיו המתקתקות של פרדי ולשכוח מקלרה המטומטמת..קפיטו, מה יהיה איתך?!

קפיטו

New member
מדוייקקק

קפיטו לא קולטת שאורלנדו הוא כפול מהגיל וחסר לו "קצת" שכל..!!!! כנראה היא נדבקה ממנו כי אחרת, איך אפשר להסביר את העובדה שהיא לא קולטת?!

spiralla m

New member
היא קלטה כבר מזמן!!!!

היא בכלל לא רצתה לחיות איתו מלכתחילה, פשוט אין לה ברירה, כי הוא מסוכן.

ElinorL

New member
בכללי אני עם ספירלה

פשוט דנו בזה כ"כ הרבה פעמים שכבר אין לי כח לרשום את זה שוב אבל היא עושה את זה מחוסר ברירה ומאכפתיות כלפי הילד שלה וההורים שלה היא רוצה שלא יחסר להם דבר ובגלל זה היא מעמידה אותם לפניה והיא סובלת למענם אם אמה הייתה בדעה של פסקואל אז אולי היא לא הייתה ככה אבל כפי שראינו (או יותר נכון אתם ראיתם) אתמול, כח האהבה גובר על הכל והוא יהפוך להיות בלתי נסבל עד שהיא תרוץ לפרדי אהובה :)

שלומית16

New member
תאמיני לי שהייתה לה ברירה אבל אם

היא לא הייתה כזאת מפגרת היא כבר הייתה עוזבת אותו!!! הרי אחרי שקלרה חשפה אותה במסיבה היא הייתה צריכה לפתוח דף חדש אבל לאאאאאאאאאאאא היא רוצה חיי מותרות וכסף אז קפיטו מאמי יש לכל דבר בחיים מחיר!!!!

ElinorL

New member
המותרות זה לא מה שמעניין אותה!

מעניין אותה שלבן ולהורים שלה יהיה הכל ולא יחסר להם כלום!

למעלה