אני רוצה לצרוחחח

«Lost-Soul»

New member
אני רוצה לצרוחחח ../images/Emo7.gif

נמאס לי מהחיים האלה !!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט נמאס לי אני לא יכולה יותר איך כולם מצליחים לדפוק אותי תמיד, איך... אני ארגע... טוב... אני אספר לכם את כל הסיפור מההתחלה מקווה שתבינו: אז ככה... היה לי חבר.. נקרא לו לצורך העניין בן ויש לו בן-דוד שלו נקרא לצורך העיניין יניב ויש לי גם ידיד טוב מאד(שגם לו לצורך העניין נקרא ניר) שהוא חבר של בן ויניב והם כולם באותה כיתה. מסובך? לא ממש... אז ככה הייתי חברה של בן כמעט חצי שנה ואז נפרדתי ממנו כי הפסקתי לאהוב אותו אבל ידעתי ואני עדיין יודעת שהוא אוהב אותי ... עכשיו.. בן כל הזמן היה חושד שחבר שלו ניר מאוהב בי אני לא יודעת אם זה נכון וזה גם לא משנה ממש עכשיו... בן דוד של בן, יניב ,כל הזמן היה מנסה לסכסך ביננו מדיי פעם הוא היה מצליח לגרום לי ולבן לריב אבל לעיתים ממש רחוקות ממ... טוב אחרי שנפרדתי מבן יניב ידע טוב מאד שזאת ההזדמנות שלו לגרום לנו לשנוא אחד את השני וזה מה שהוא ניסה לעשות; הוא כל הזמן היה משקר לבן שיש לי חבר אחר שהיה לי חבר אחר כשהוא היה חבר שלי ועוד כל משני שטויות מטומטמות וחסרות כל בסיס !!! בן ברוב במקרים לא היה מאמין לו ממש.. אבל תמיד היה נשאר בו איזה חשד קל ש- אם ו- אולי היה לי חבר כשהוא היה חבר שלי. עכשיו... בגלל שניר ידיד ממש ממש טוב שלי ולא נפגשנו מלא מלא זמן אז החלטנו שאנחנו נפגשים בשישי וזה מה שהיה ישבנו צחקנו דיברנו אבל לא יותר מזה !!!!!!!!!!! אני לא יודעת למה ניר עשה את המעשה שטותי הזה הוא הלך לספר לבן שנפגשנו ודיברנו והכל בן נכנס לדיכאון.. הלך וסיפר את זה לבן-דודו ה"אהוב" יניב. יניב חגג, הייתה לו הזדמנות מצויינת להרוס הכל וזה מה שהוא עשה בצורה כל כך מושלמת הלך לבן וסיפר לו שניר אמר לו שאנחנו חברים והתנשקנו ביום שישי כשנפגשנו (שזה ממש לא נכון לא קרה כלום כלום כלום בשישי ביני לבין ניר אני גם אוסיף ואגיד שאני לא ממש אוהבת אותו, אולי רק בתור ידיד אבל לא מעבר לזה) המעשה של יניב גרם לניר ובן לריב.. הם היו חברים ממש טובים במשך 4 וחצי שנים ופתאום הכל התפוצץ בן שונא את ניר רצח וניר אפילו לא יודע למה עכשיו נוצר מצב כזה: בן שונא את ניר וניר לא יודע למה בן גם שונא אותי (אני לא יודעת אם הוא ממש שונא אותי אבל זה מה שהוא אמר לפחות אז אם הוא אמר אני מאמינה לו..) עכשיו... דיברתי עם יניב על הכל אמרתי לו שזה ממש מגעיל מצידו לעשות דבר כזה אז הוא אמר לי שמההתחלה לא התאמתי לבן ואני גם לא מתאימה לניר אני רק יהרוס אותם הוא אמר שהוא "תפס שיחה עם אלוהים" ואני השליח של השטן.. אחר כך הוא אמר שהוא מצטער.. כי אני לא השליח של השטן אני השטן בכבודו ובעצמו ואחר כך הוא אמר שאני לא יכולה להיות השטן כי אני יותר גרועה ממנו !!!!!!!!!!!!!!! נעלבתי לגמרי. כמעט התחלתי לבכות אמרתי ליניב שאין לו את הזכות לעשות את זה.. ושם הוא חושב שהוא יצא מזה נקי אז הוא טועה לגמרי והלכתי עכשיו... אני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שהריב בין בן לניר יושב לי על המצפון וזה כבד... כבד לי אני לא יכולה יותר אני לא יודעת מה לעשות בקשר ליניב.. כי הוא פשוט נהנה להרוס הכל עכשיו.. אם נשארתם לקרוא עד לפה ואתם בטח שואלים את עצמכם "מה אכפת לבן שהא הייתה עם ניר" אז ככה: כן אכפת לו הבנאדם היה (או עדיין(?) ) מאוהב בי אנחנו היינו בקשר ממש טוב של ידידים למרות שהוא רצה יותר מזה ועכשיו גם זה הרוס ניר לא יודע מה לעשות הוא נכנס לדיכאון גם כן הוא מרגיש שהוא אשם בהכל למרות שכבר הבהרתי לו שהוא לא אשם והוא לא עשה כלום ! טוב.. זהו.. אם אני שכחתי משהו אני יוסיף כבר ואם החזקתם עד כאן אז כל הכבוד אתם לא חייבים להגיב פשוט הייתי חייבת להוציא את זה איכשהו לפני שהייתי מתפוצצת שלכם בדמעות
lost soul ...

לך חמודה...

אני מבינה את הכאב שלך,, והכל תוצאה של אי הבנה אחת גדולה,וסכסוך.. וזה לא נעים,אני יודעת... אני חושבת שאולי בשביל ללבן עיניינים,ולסדר אותם, אולי תפגשו כולכם ביחד.... תנסי להבהיר את כל העניין הזה עם כולם... ואולי אז הכל יראה אחרת,,, או שתנסי לדבר עם כל מי שמעורב בזה,כדי שההרגשה שלך ושל כולם לא תהייה ככה... בכל מקרה אני מאוד מקווה, שהכל יסתדר בין כולכם.... שלך...חוקרת

«Lost-Soul»

New member
תראי, חוקרת ..

ניסתי לקבוע איתם יחד אבל הם פשוט לא מסכימים להתראות אחד עם השני.. התקשרתי גם לכל אחד ואחד מהם... אבל הם עקשנים ולא מסכימים לשמוע .. וקשה לי עם זה.. אני בדיכאון נוראי
ה"יניב" הזה מצליח להיתעלל במצפון שלי בצורה מגעילה שלך, בדמעות.. LOST SOUL

למעלה