אני רוצה לקנות ring doorbell

liat1271

New member
אני רוצה לקנות ring doorbell

יש לכם המלצה לדגם מסויים? האם אתם משלמים תשלום חודשי כלשהו?

vinney

Well-known member
תלוי

אם יש חיווט אז כל דגם, אם אין חיווט ואת רוצה שיעבוד על סוללה אז כמה שידוע לי רק Video Doorbell או Video Doorbell 2.
&nbsp
יש תשלום חודשי של 3 דולר (או שנתי של 30 דולר) פר מכשיר. אם יש יותר מ3 מכשירים, אז התוכנית הכוללת של 100 דולר בשנה לכל המכשירים של רינג תהיה יותר משתלמת.
&nbsp
בלי התשלום את מקבלת רק אפשרות לראות מי מצלצל ולדבר איתו, אבל אין הקלטות.

vinney

Well-known member
כן

אם כבר יש חשמל אז זה מצויין, אפשר לחבר כל מצלמת פעמון אליו. זה צריך להיות חשמל זרם ישיר 24 וולט אאל"ט (לי בבית למרבה ההפתעה אין, אז אני מוגבל רק לאלה שחיים עם סוללה
)

liat1271

New member
את חיבורי החשמל נשאיר לבן זוג

האם אתה משלם תשלום חודשי להקלטות? מנסה לחשוב כמה זה חשוב.
&nbsp

vinney

Well-known member
אני משלם שנתי

ה30 דולר האלה הם סכום יחסית זעום בשביל שאוכל לראות מי מסתובב לי בכניסה לבית. זה גם יעזור אם חו"ח מישהו גונב חבילות או פורץ, מה שבינתיים (טפו טפו טפו) לא קרה לי אבל בהחלט קורה באזור.

placid1

New member
לנו יש Ring Floodlight ואני מרגישה שיותר אפקטיבי

מהפעמון לדלת. אני יודעת שזה לא עונה לשאלתך, אבל אולי בכ״ז יעזור :)

Boston Guy

New member
יש לי גם פעמוני דלת וגם מצלמות (פלודלייט) של "רינג"

ואני משלם להם את התשלום השנתי של 100$ בכדי לקבל את שרות "ההקלטות על הענן". כשיש יותר מ 3 מכשירים שלהם - זה משתלם.

לי יש את פעמוני הדלת מהדור הראשון (לא יודע אם בכלל עוד מוכרים אותם היום) - למיטב זכרוני הם בני בערך 5... אולי אפילו יותר.

Midriff

New member
שאלה לי

המצלמת פעמון עומדת בקיר שפונה אל מי שמגיע מהרחוב או בזווית של 90 מעלות מהדלת? כי אצלנו לפחות זה המקרה השני, ואז נראה לי שמצלמה, רחבת זווית ככל שתהיה לא תיתן לי וידאו מספק.
יש לנו מצלמות של Arlo שלא דורשות חיווט ונמצאות גבוה בזווית על שביל הכניסה והדלת, אין להם את היכולת לדבר עם מי שמצלצל, שנחמדה מאוד, אבל מעבר לזה - אין תשלום חודשי, הוידאו נשמר אצלהם על הענן לשלושה ימים או שבוע, אבל אפשר בינתיים להוריד אותו מקומי לטלפון או למחשב

vinney

Well-known member
יש מתלים מיוחדים לפעמוני מצלמה שמשנים זווית

אגב, בארלו יש יכולת לדבר עם מי שמצלצל, אבל אין יכולת לצלצל. יש שם גם מיקרופון ורמקול, כך שאפשר להשתמש בה לצורך זה גם. הווידאו נשמר ל10 ימים, ואפשר לשים usb stick לתוך הראוטר שלהם וזה יישמר עליו לתמיד. יש לי סט של כאלה גם.

Midriff

New member
אולי בחדשים יותר

שלי כבר בת כמה שנים והיא רק מצלמה פשוטה. האמת ה- 10 ימים שזה נשמר עד היום היו מעל ומעבר, ואם ראיתי וידאו חשוב פשוט הורדתי אותו מקומית לטלפון.

Boston Guy

New member
זה תלוי בקונפיגורצייה הספציפית של הבית. אצלי יש 2 מצלמות...

פעמוני הדלת (דלת קידמית ודלת אחורית) מותקנים באותו מקום (ומחוברים לאותם חוטים) ששימשו את לחצן הפעמון הישן שהם החליפו - שבמקרה שלנו נמצא לצד הדלת ופונה "החוצה". כך שהוידאו שהם נותנים מראה את פרצופו של זה שמתקרב לדלת.
בנוסף, במשך השנים החלפתי גם את התאורה החיצונית שהיתה על הקירות (חזית הבית ואחורי הבית) ב RING FLOODLIGHTS שגם הם יושבים על אותה "קופסת חשמל" וניזונים מאותם חוטים של התאורה שהייתה שם קודם...
המצלמת של הפלודלייט נותנות עוד זווית (צילום באלכסון מלמעלה) של של צילום לאותו כיוון - זווית הרבה יותר רחבה ושטח כיסוי הרבה יותר גדול.

ומכיוון שבנוסף ל 4 היחידות הללו יש עוד כמה יחידות שמכסות אזורים רגישים (גראג', למשל) - אני משלם על המנוי היקר יותר שכעולה 100$ לשנה וכולל את כל המצלמות ביחד, ונותן לי לכאורה 60 יום של שמירת הקלטות על הענן (למרות שכרגע בדקתי ואני יכול "לרוץ אחורה" בספריית ההקלטות עד ספטמבר 2019 במצלמה האקראית שבחרתי... אז כנראה שהם לא ממש מקפידים על מחיקת הקלטות ישנות.
וכמו שכתבו לך - יש כל מני BRACKETS שאת יכולה להתקין שמסובבים את הפעמון ב 45 מעלות או 90 מעלות. למשל כזה:
[URL]https://www.amazon.com/Adjustable-Waterproof-Campatible-Doorbell-Replacement/dp/B07XB5NPK2[/URL]

למעלה