אני רוצה לשאול את חברי הפורום

אני רוצה לשאול את חברי הפורום

מה דעתם על התופעה התמוהה המכונה "אורן זריף" אני כבר אקדים ואומר שדעתי בענין זה לא שונה מזו של ירון לונדון
 

משמרותי

New member
בטעות לחצתי על המקש הלא נכון...../images/Emo11.gif

רוצה לומר יש בזה משהו,כלומר יש לו כנראה איזו יכולת לריפוי,אך בעיקרון גם אני מסכים עם מר לונדון,וזה כשלעצמו דבר נדיר... בספק מרמה,בחשד גזל...אומר מאיר
 

bart simpson75

New member
יש לו את היכולת המופלאה הזאת

לאתר תמימים וטיפשים ולרפא אותם ממחלות שאין להם.
 

yossnet1

New member
הוא אידיוט כמעט כמו אלו שפונים אליו

לדעתי הוא צריך לשבת בכלא
 
אתה יודע שתקציב הפרסום שלו

הוא שלושה מליון שקל בחודש? הסיבה שאני מעלה את הנושא הזה לדיון היא בדיוק זה. אין שום היגיון מאחורי הסדר גודל הזה.
 

דקל נור

New member
תשאלו כל רופא בכיר

והוא יאמר לכם שהתרופה הכי טובה בעולם היא התקווה, ("והיא עוד עונה לשם תקווה") והוא כנראה טוב בלמכור תקווה ויש כאלה שצריכים לשלם בעבור זאת.
 

yossnet1

New member
ת'כלס אף רופא לא יגיד את זה

והצורך של אנשים בתקווה לא מצדיק שרלטנות ועבודה בעיניים. זה שתקציב הפרסום שלו ענק לא מפתיע אותי כלל, הבחור יושב טוב...
 

דקל נור

New member
תבדוק אותי ותראה

לגבי היתר אתה צודק ב100% והרי כבר ביבי אמר אתה לא צריך מוצר טוב אתה צריך שיווק טוב!! וכל עוד יש ביקוש תמיד יהיה היצע. הבעיה היותר גדולה היא שכשאדם במצוקה תן לו כל דבר להאחז בו והוא שלך . וגם אני בדעתך.
 
יוסי אתה לא מפוקס

ולגבי הרופא אני מסכים איתך - זה באמת מעין דבר דיבילי להגיד למי שסובל... מאגים, רואי נסתרות, מחוללי ניסים גלויים, צופי עתידות ומעצבם, ניכוני סגולות ויכולות ריפוי שלא מהעולם הזה, הבאים לפתור את שלל מכאובי האדם הפשוט עבור סכום סמלי, קמו לאנושות בחמשת אלפים השנים האחרונות השקם וערב. תופעה זו מוכרת הייטב ונתכנה כבר מספיק, כך שלא תוכל כבר לחזור על עצמה יותר פשוט באופן טבעי. בהיסטוריה ידועים מקרים מפורסמים יותר ומפורסמים פחות אך לכולם יש מחנה משותף מאוד ברור, והוא שהעיסק הינו זמני בלבד, ואף אחד, אבל אף אחד לא באמת מתעשר... (מקרה הרב ברג והמרכז לקבלה הוא יוצא דופן כי הרב ברג כונן כת, כדוגמת אלה שהיו באופנה בשנות השבעים) לאחר שהתבהרו בפני פרטים הודות המקרה של זריף נתקלתי בקשיים להתעלם מהמקרה הזה כמו שהייתי כנראה עושה במקרה הסטנדרטי. וזאת לנוכם צירוף המקרים הבלתי אפשרי המאפיין את המקרה הזה 1) זריף ממש לא חכם ולא מתוחכם, לא קרוב אפילו לקודמיו בביזנס (הכנסו לאתר שלו ותראו את קטעי הוידיאו) 2) אנחנו היום בזמן שאין מחסומים בפני הביקורת ורוב האנשים כבר יודעים במה בדיוק מדובר 3) הוא צעיר, טרי במיקצוע, מאוד לא זהיר, ואם לשפוט לפי תקציב הפרסום הוא מולטי מיליונר. 4) יש ריבוי שלא ייתכן של פרופסורים ורופאים מהללי שמו. כל זה ביחד יוצר תמונה בלתי אפשרית -המקרה הזה פשוט לא ייתכן. יש לי תחושה שיש כאן משהו גדול יותר מאחורי הקלעים, וזה לא באמת איזה פרחח מסכן שהצליח להפוך למולטי מיליונר תוך שנים בודדות באמצעות חרטא שלגמרי ברורה לכולם. לכן השאלה היא מה זה יכול להיות?!
 

bart simpson75

New member
חחח... יש בעיתון מודעה שלו

ורואים "מטופלת שהחלימה" מחובקת איתו ואומרת: "נפטרתי מהפסוריאזיס". וחשבתי על זה שבעצם זה נראה כאילו הוא הפסוריאזיס. (באידיש זה נשמע יותר טוב...)
 

yossnet1

New member
פוקוס

הוא לא צריך להיות חכם הוא פשוט קצת פחות אידיוט מאלו שפונים אליו. ההסברים שהוא ניסה למכור ללונדון במהלך הראיון הם עלבון לאינטלגנציה, מצד שני אם אין אינטלגנציה היא גם לא נעלבת. הביקורת של ירון לונדון ואחרים בכלל לא מגיעה לקהל היעד של זריף, מה גם שבזמן מצוקה אנשים מוכנים לנסות הכל. הוא לא כל כך צעיר, אני חושב שהוא בעשק כבר קרוב לעשור. הוא אכן מולטי מליונר, ביחס ישר למולטימטום של הפונים אליו. לא אתפלא אם המהללים את שמו מקבלים על זה כסף (3 מיליון הוצאות פרסום בחודש...). ולשאלתך- מה זה יכול להיות? הטריק הכי ישן בספר. :)
 
עוד פעם

כל העסק הזה לאחר שיכלול כלל הנתונים פשוט לא הגיוני לא תיתכן רזרב גדולה כל כך של כסף. אלא עם כן משהו אחר קיים פה אנטרס להסיט את הדעת ממשהו כלומר שכל הפרוייקט הזה פשוט מבויים איכשהו יש לי תחושה כזאת...
 

yossnet1

New member
חישוב פשוט

הבחור מרוויח עשרות אלפי שקלים ביום ב9 סניפים שונים. הוא מוכר כל מיני משחות וקמיעות באלפי שקלים.
 
מה שאתה עושה

זה מחלק סכום קיים בתנאים בלתי נמנעים מתוקף היותו של הסכום כמו שהוא בהווה כלומר משתמש בשיתת הרגרסיה וקובע את סכום התרופות והטיפולים לפי הסכום הסופי שנצבר מה שאני עושה זה מתיחס לתנאים הראשונים ובודק עם סכום התרופות והטיפולים שכזה פלוס מטופל רשלן שכזה ומידת המודעות המשוערת של האנשים בענין הזה יכלו בכלל להתקיים מלכתחילה. והמסכנה שלי היא לא. כלומר התוצאה לא מצביעה על נסיבות פוטנציאליות הגיוניות התומכות כביוכול בה חד משמעי! נראה לך שהייתי מתיחס ברצינות כזאת למקרה סטנדרטי מן הסוג הזה. אני אומר לך משהו אחר מסתתר פה.
 

yossnet1

New member
הממ

לא בדיוק. אני יודע שהוא מוכר לאנשים כל מיני קופסאות ושיקויים במחירים מאוד גבוהים (אלפי שקלים), יש לו תשעה סניפים ברחבי הארץ ועשרות מטופלים ביום. מכאן אני יכול להגיע לסכומים שאתה מדבר עליהם. אני מניח שיש גם כל מיני עשירים שמשלמים הרבה מאוד כסף עבור הדרכה או עבודה אחרת בעיניים. אל תתפלא בני, הוא פשוט נוכל עם קהל.
 
אנשים כבר מזמן לא כאלה

מטומטמים. תתפלא או לא אבל רוב האנשים היום הם כמוך ולא ההיפך, ואלה שלא היו חכמים בעבר כבר התנסו מספיק בכל הקמעות והשמנים הקדושים ושאר מיני פיתרונות הגאולה הפוסט קונבנציונאליים רטרומאגיים רוחנואנרגטיים ושום דבר משמעותי לא השתנה. אבא שלי למשל הוא דוגמא למתנסה מן העבר מן הסוג הזה, היום מספיק רק להראות לא את הפירסומת של זריף- הוא כבר מזהה את השפה הגראפית אפילו בלי להתחל לקורא, ומייד מתחיל לקלל וקשה לעצור אותו. יש משהו אחר בסיפור הזה - הוא לא נקי!
 
בכל המקרים השינוי המשמעותי

מתרחש רק אצל אלה המדווחים עליו בפירסומת אצל אחרים המאג לכל היותר תמך "בצורה משמעותית" בטיפול התרופתי שרשם הרופא מקופת חולים
 

משמרותי

New member
טוב אז הכל משתלב במעגל קוסמי

אנרגטי אמונתי מסחרי כשרוני אז ככה:למי שראה את התכנית "מה הורג אותנו",כל הרופאים פרט לקשיש מקובע אחד הודו שחלק נכבד מההבראה של אנשים זה בראש,אמונה חזקה ומאבק נפשי.סיבות מרכזיות להיווצרות המחלות הן נפשיות. יש אנשים שיש מתת של יכולות ריפוי אנרגטיות,וזה מוכח לאורך ההיסטוריה.דוגמא קלאסית לתקופתנו הוא ה"בייגל מאכער" מחדרה שריפא לאנשים בעיות בגב ע"י הקרנת אנרגיה בידיו.תוסיפו את הרפואה האלנטרנטיבית שגם הרמב"ם עסק בה והרי לכם עוד נדבך... מאיר אומר מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל לזה,וכאן אני פונה לפרייאריות של העם הפשוט והפחות פשוט שמוכן לשלם הון עתק אחרי שהרפואה הרגילה לא עזרה לו,והם פונים ל"מרפאים"נוסח זזריף,כמוצא אחרון והם מוכנים לשלם כל מחיר.נוסיף לכך מחזור מכירות ענק והרי לך סכומי הכסף.אני מסכים עם יוסי השיטה עובדת. בתכלס בני למה אתה מתכוון,שיש איזה אוליגרך שמלבין כספים החסות אורן זריף? מה שייתכן הוא שהאיש אולי מגזים במספרים ובסיפורים,אבל העסק עובד וימשיך לעבוד עד שתוכח נוכלותו בהרשעה בבית משפט.והעסק יעבוד כל עוד יש פראיירים וידוענים שתורמים שמם למסע הפירסום.... בני שנמשיך מחר?ובמגנטים ובעזרת השם נהיה כולנו בריאים.אמן. ויהיה לנו טוב טוב מטוב מאד.
 
למעלה