אני רוצה לשאול את עמוס שוקן שאלה אישית?

הספקתי להגיע לעמוס שוקן, אינו מוכן להידברות

אינו מוכן להידברות, חברת בת לא שילמה לי שכר עבודה, ושאלתי אותו אם מבחינה מוסרית הוא מוכן לשמוע לראות , הוא לא מעוניין.
אם יש אלוהים הצדק יצא

לצערי זה לא כך בארצנו, יש חוסר צדק

תמיד הולכים עם החזק, אלא אם יש גוף גדול מאחוריך, הרבה חוסר צדק הרבה כאב הרבה פגיעות,
אבל איך הבטחתי לעצמי,
גם אם אלך עד הסוף, גם אם אצטרך לשבת חודשים ימים ולילות מול בית הדין הגבוהה לצדק, גם אם אצטרך לעשות שביתת רעב, גם אם אצטרך לקפוץ מהגג אעשה הכול , כי הצדק חייב להתגלות כאן, לקחו תיק ועושים ממנו קרקס כי בית הדין רוצה לעזור למעסיק במקרה זה.

אחר כך תהיה וועדת חקירה ויגלו ששופטת שיתפה פעולה עם עורכי דין כדי לסגור מהר מהר תיק לעשות וי ולא מעניין אותה אם מישהו נפגע,
אסור שזה יקרה בארץ ובודאי לא במערכת המשפט. צצדק צצדק תרדוף ולא תמצא??????????????

איך מישהו אמר וכמוהו רבים אין צדק בבית משפט צדק יש רק בכוכב צדק..............................
אסור אסור

אתה יכול להיעזר בפורום חוק ומשפט בתפוז, האם

תוכל באופן כללי לומר במה מדובר בלי להזכיר שמות?

עבדתי ולא קיבלתי שכר , החליטו לא לשלם

לאחר ניסיונות רבים לסיים זאת בצורה יפה לא צלח, שלחתי מכתב מעו"ד לא צלח, הגשתי תביעה,
קיבלתי איומים שהם חזקים ואני קטנה והם יכולים לרמוס אותי.טענו שאין להם מסמכים כי עבר זמן , אני הגשתי מסמכים מה שהיה לי, והיה צו לגילוי מסמכים הדדי,
לצערי למרות שהיו תאריכי הגשה , לגילוי מסמכים ולתצהיר עדות ראשית , אני הגשתי בזמן והם לא ואז טענו שהגשתי תצהיר עדות ראשית אז אין טעם לגילוי מסמכים , למרות שבכתב התביעה אמרתי שאתקן ככול שיהיו בידי מסמכים נוספים. בית הדין התעלם מהצו שהוא בעצמו נתן , ופסק נגדי הוצאות כי הבקשה שלי שיקיימו את הצו הייתה במקביל להגשת תצהיר עדות ראשית , מדוע , כי אני עמדתי על פי החלטת בית הדין להגיש עד תאריך מסויים את המסמכים בנתיים הם לא הגישו ואז הגיע הזמן להגיש תצהיר עדות ראשית..

בקיצור על זה הוגש ערעור ושוב חטפתי הוצאות, והתעלמו לגמרי מהכול... היה דיון ומאז אני ראיתי רק דבר אחד בית הדין עשה הכול אבל הכול לעזור לגוף גדול
וחזק לצאת מזה והשאיר אותי פצועה ומדממת ועשה ממני צחוק.
בקיצור אם אני לבסוף לא אצא מהסיפור עם איזה תיקון נראה כי אצטרך לעשות משהו קיצוני כי לא ייתכן ממש לא ייתכן שכך יהיה במדינה דמוקרטית, זה נראה כאילו מדינה במשטר דיקטטורי

מצער לשמוע, מאחל לך רק טוב,בעתיד

למעלה