אני רוצה לשאול משהו שמציק לי בבקשה

בוזיקית

New member
אני רוצה לשאול משהו שמציק לי בבקשה

כשנכנסתי לפה פעם ראשונה, לפני כ - 3 חודשים, היססתי רבות אם לכתוב כאן או לא... הסיפור שלי בקצרה הוא שאיבדתי שני הורים מהמחלה הזו. זה על רגל אחת. השאלה שלי - האם מתאים לכם שאנשים שמתמודדים עם שכול ואובדן של קרוב משפחה מסרטן יכתוב וישתתף פה איתכם? מה שמונע ממני לכתוב כאוות נפשי, זה החשש שלי להזיק למי מכם או לפגוע ברגשותיו, כי אני נוגעת במוות בסיפור שלי, ואיני רוצה חלילה לדכא אתכם!! אני מניחה שמי שכותב פה וחולה / החלים מהמחלה ב"ה מודע למצבו הבריאותי, אבל קצת נראה לי חסר טאקט לרשום פה על מותם של קרובינו, בשעה שאתם מתמודדים עם כל הקשיים ועם הסיכון העצום הזה בעצמכם. זו הסיבה שאני משתתפת בשקט בשקט, עוקבת אחר מצבו של כל אחד ואחת מכם, שמחה איתכם, כואבת איתכם, אך ברוב המקרים נמנעת מלהגיב. אשמח אם תשתפו אותי בתחושותיי איך זה ירגיש לכם אם אני ועוד שכמותי, שנגעו בסרטן דרך קרוב משפחה שנפטר, אכתוב כאן מעת לעת. אנא ענו לי בכנות. תודה ורפואה שלמה לכולם אמן!!!

ornusha

New member
בוזיקית יקרה...

הפורום הזה נועד לתמיכה של כל מי שהסרטן נגע בו בדרך כזו או אחרת (כך אני חושבת). בתור אחת שחלתה אני לא אפגע. לכל אחד יש את החששות והפחדים שלו ואני חושבת שמה שאת תעלי כל אחד חשב. חוץ מזה שגם אני אבדתי אבא בגלל המחלה הזו, ואני לא היחידה. וכולנו כותבים פה גם על זה.... ד.א. מאוד נחמד שחשבת על לשאול אם זה יפריע.

בוזיקית

את מוזמנת לכתוב כל מה שאת מרגישה וכל המילים שעולות לך כשאת קוראת כאן. הפורום מיועד עם כל מי שהמחלה נוגעת בו בדרך זו או אחרת. המקום הוא שלך כל עוד את מרגישה נוח לכתוב ולהשתתף בו. ברוכה הבאה!
גלי

הודגיק

New member
לצערינו

המחלה הזו גם הורגת , לא שהיא רק הורגת קרובי משפחה , היא גם הורגת אותנו מבפנים , הפורום הזה (כמו שאני רואה אותו) הוא נועד למלא את החלל שהרוצח (המחלה) הזה משאיר בתוכינו בין אם זה אובדן של מישהו קרוב ובין אם זאת ההבנה וההתמודדות בזמן המחלה או אחריה . בתור חולה לשעבר , ממש לא יפריע לי אם תשתפי אותי בסיפור שלך . רק אושר ובריאות .

בוזיקית

New member
../images/Emo140.gif תודה על הפתיחות והכנות

ועל קבלת הפנים. אני מחזקת את כל אחד ואחת מכם. לא מתיימרת להבין ללבכם עד תום, אך כמישהי שהיתה בצד השני עם שני הורים, אני חשה נגיעה, שריטה, ואפילו פציעה במקום שבו המחלה הזו נגעה בחיי. תודה לכולם ורפואה שלמה תמיד, לכולם...

דגנילי

New member
אני חושבת..

שגם מישהו שלא נגעה בו המחלה.. מוזמן להשתתף פה, גם מישהו שלא היה חולה-חולה עכשיו-הורים-אחים או משהו כזה.. יכול להשתתף פה, כי המחלה הזו נוגעת בכולם. אין מישהו שהיא לא עברה לידו, חשש ממנה או משהו כזה. חוץ מזה, שאין למישהו בלעדיות פה.. אני בהתחלה חששתי להיכנס..אמרתי לעצמי שאני כמה שנים כבר אחרי..ולמה להכניס את עצמי שוב "לסביבה"..אבל ההזדהות עושה לי טוב. זה שהכרתי אנשים כמו הודגיק ומיליתו שחולים בדיוק בסוג המחלה שלי..עושה לי טוב. חחחח אם אפשר לקרא לזה "טוב".... אני מרגישה גם מאוד קרובה אליכם..בגלל זה לקישור של האתר אני קוראת החברים שלי.

../images/Emo24.gifשלום

הורי היו חולים במחלה ושניהם נפטרו לצערי יהיה זכורנם ברוך אמי לפני8 שנים ואבי לפני 3 וחצי שנים אבא של בעלי גם נפטר מהמחלה לפני 20 שנה זה כואב מאוד וקשה וטוב שהגעתי אליהם אני לכתוב כל מה שכואב לי והזכרונת מהם כמה שהם סבלו זה מחזיר אותי אחורה ואז אני כמה טוב שהם כבר לא סובלים ולא כואב להם מאחלת להם שתריגשו טוב והרבה בריאות

בוזיקית

New member
אני מאוד מודה לכם...

אתם יודעים, גם כשהייתי בקבוצה של חוס"ן, כשאמא שלי היתה בעיצומה של הדרך לסוף, חששתי תמיד להתבטא, כדי לא לגזול את זמנם של החולים, שלבטח היו זקוקים לזה יותר ממני, וגם עכשיו אני מרגישה שאני מורידה בפניכם את הכובע על ההתמודדות שלכם עם מחלה כל כך קשה, שגבתה ממני אישית שני קורבנות שהביאו אותי לעולם הזה. אני מרגישה צורך כן למצוא קבוצת התייחסות, אך פרשתי מחוס"ן לאחר הפטירה של אמא בדיוק מאותה סיבה... לא רוצה לגזול מזמנה וגם לא מזמנכם. אולי דווקא בעידודכם אמצא את מקומי... אוהבת אתכם.

למעלה