אני רוצה לשאול שאלה..

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
אני רוצה לשאול שאלה..

מזה מציקה לי השאלה.. יש אנשים היודעים את אופי הבן אדם כשהם מסתכלים בעיניים העיניים אומרות הכל.. עיניים חודרות, עמוקות - מה זה אומר לגבי הבן אדם? ואיך אפשר לזהות עיניים כאלו???

itsikd

New member
עכשיו את כותבת הודעות זבל ????

אתם מעירים לי והנה את כותבת סתם שטויות את לא חייבת להגיב על כל שאלה כאן את לא חייבת לכתוב כל יום סיפור או הצהרה לעולם

??????????????

ודעת זבל להתעלם מראש ,אני נותנת תגובה שלדעתי כול הענין של העינים לטא נכון , אני לא שואלת אותה באיזה בית ספר היא למדה , או מה מספר הטלפון שלה ,דרך אגב מסר הטלפון שלי הוא 055... נו באמת אני מגיבה לנושא רואה הבדל ואני שונאת לעשות הודעות כמו עכשו סליחה מראש לכול הקוראים , אבל ואני לא כותבת פה סיפורים [נעלבת] אני כותבת מסר . ואתה יודעה משהו אני לא חייבת

itsikd

New member
חבל מאוד שלא פגשת אנשים כאלה

יש כאלה אנשים - מעטים ובודדים זוהי תכונה שלדעתי כל אחד צריך לשאוף אליה ועוד נקודה - השפה המדוברת אינה מעבירה הכול רק מה שהגדרנו לתוכה ישנם כאלה שיודעים לקרוא את השפה האמיתית של בני האדם קוראים רגשות ומחשבות - לא מדובר בחוש שישי אלא ביכולת שנלמדת עם הזמן אם היה אפשר ללמד את זה הייתי פותח בית ספר :)

ELY

New member
כן אהה?

כותבת שטויות והודעות זבל בעצמה, ואומרת שאנחנו כותבים שטויות

itsikd

New member
רק אם גם אתה כזה

יש אנשים בעלי אינטואיציה גבוהה כמה שניות איתך והם יודעים בדיוק עם מי יש להם עסק זה לא פשוט כמו שזה נשמע - מדובר בנסיון של שנים מגיל צעיר הם בוחנים אנשים לומדים תווי פנים ויודעים מה כל תנועה מראה או מבט בעיניים אומר על הבן אדם אני מאוד מקווה שאני כזה - עד היום לא טעיתי בהערכה הראשונה שלי לאנשים ואני יכול לומר לך בודאות שלא תראה את עלי אלא אם גם אתה כמוני

ELY

New member
אני בת ואני גם מקווה שאני כזו

ובקשר לדז או X או לא משנה מי זכותך לא להאמין בזה אך אין לך זכות לקטול את מי שחושב ההפך ממך את לא מאמינה בזה, מה טוב אבל אני מאמינה.. אז מה? דרך אגב איטסקיד אתה צודק וגם אני פגשתי כמה אנשים אלה ואני אגיד את האמת - אני פשוט אוהבת להיות בחברתם, הם מעניינים ביותר אבל איך יכולים לזהות עיניים עמוקות? אני מבינה שלמי שיש את זה יכול להבין אנשים ולאלה יש אינטואיציה גבוהה..

itsikd

New member
אני מתנצל גברתי

קודם כל תקראי לי איציק :) קשה לי להגדיר עיניים של אנשים כאלה זה דברים שלא לומדים בכתב או בע"פ אלא רק על פי נסיון חיים אם אני אראה מישהו כזה אני אדע - אבל בטוח לא אצליח להסביר מה ראיתי רק דבר אחד ניתן לראות - וזה את טוב ליבם בעיניים כמה דברים על אנשים אלו הם בעלי אינטיליגנציה גבוהה בעלי מודעות עצמית מאוד עמוקה בעלי נסיון חיים עשיר אנשים עם הרבה הרבה טוב לב מתוך כל התכונות הקודמות בקיצור - בטוח שדרך הפורום לא תצליחי להבין קודם כל עליך לשאוף לתכונות שכתבתי (כלומר תנסי להיות את כזאת) ואז הכל יהיה ברור כשמש ללא צורך בהסבר

ELY

New member
נעים מאוד..

העיניים לא אומרות הכל אך הן אומרות חלק על אישיות האדם דרך אגב בעיניין האינטילגנציה, לא בהכרח שלאנשים כאלה יהיו אינטילגנציה (אי קיו) אלא מודעות, הם מחוברים לנפש שלהם כך שהם לא צריכים אף עצה מבן אדם אחר אלא שהם יכולים למצוא זאת בעצמם, וצריך שיהיה איזה כוח מיסטי כזה שיאפשר להם לזהות אנשים על פי סוגי פנים ולפי סוג של פנים אפשר לזהות סוג מסויים של אופי, ולבנות את האישיות ככה... דרך אגב אפשר גם לזהות אופי לא רק לפי העיניים ולפי צורת הפנים, אלא גם לפי הקול.. מה דעתכם? (אני פגשתי אנשים דומים אותו סוג של אופי ואותו קול! )

itsikd

New member
בן אדם הוא מכלול שלם

אנחנו התרגלנו לדבר רק בשפה הרגילה אולם הנפש שלנו מדברת בעוד כמה דרכים מבט בעיניים - טון דיבור - תנועות גוף וכו´ וכו´ מי שאנחנו מבפנים משתקף החוצה בהרבה דרכים ואלא שיכולים לקרוא את השפה הזאת הם אנשים חכמים וכמו שאנחנו רגילים רק לדבר בשפה הרגילה כך אנו מודדים חוכמה בעזרת אי קיו בלבד מה שלא נכון לעשות

^^flower^^

New member
יש אנשים...

שלמדו "לקרוא" ולהבין בני אדם, סוגי פסיכולוגים, אנשים בעבודות משטרה וכאלה (אני מצטערת אני לא ממש יודעת איך קוראים לאנשים המתמחים בזה). אך אני מאמינה שיש אנשים שנולדו עם יכולת גדולה להבין אנשים, לקרוא אנשים, עם יכולת לדעת על מה אתה חושב ומה אתה מרגיש, לדעת כיצד יוכלו לעזור לך בבעיה כי הם יודעים מי אתה (מבחינה פנימית), והם לא יצתרכו לעשות תחקיר גדול כמו פסיכולוגים מסוימים...

זה פשוט כישרון מסוכן..

יש אנשים שיודעימכהם יודעים לקרא פרצוף ויש כאלהשחושבים שהם יודעים

ELY

New member
אז את בעצם אומרת

שאני חושבת שאני יודעת? אני אמרתי שאני מקווה שאני יודעת, לא אמרתי שאני חושבת שאני יודעת

ELY

New member
אז את בעצם אומרת

שאני חושבת שאני יודעת? אני אמרתי שאני מקווה שאני יודעת, לא אמרתי שאני חושבת שאני יודעת

itsikd

New member
ממש לא מסוכן

לכולם יש את זה - רק שלא כולם יודעים להתשמש בזה דרושה היכולת להכיר את עצמך קודם כל ואז תוכל ללמוד אחרים !!!

זה פשוט כישרון מסוכן..

זה פשוט כישרון מסוכן..

למעלה