אני רוצה לשלוח לחברה שלי SMS ואני..

qazzaq5

New member
אני רוצה לשלוח לחברה שלי SMS ואני..

מחפש משפטים רומנטיים ויפים בסגנון הזה "היא מלאה במקומות הנכונים פשוט סקסית כמו שאומרים" "רואים עלייך שאת מדליקה כן, זאת את, ואת לא אגדה" שניי לא כבר שלחתי לה, ואני מחפש עוד חמש בסגנון הזה תוכלו לעזור? ולתת רעיונות?

זה מזכיר לי קטע של שלום אסייג

שהוא קובע עם מישהי שאומרת שהיא מלאה במקומות הנכונים. כשהוא מגיע, הוא מגלה שכל המקומות נכונים ואין מקום לחנייה.

qazzaq5

New member
../images/Emo13.gif

אבל החברה שלי באמת מלאה במקומות הנכונים
אגב נכון נחמד מה שכתבתי לה? ובבקשה תביאו רעיונות
קשה לי להוציא את מה שהלב שלי אומר, ואת מה שהעיניים שלי רואות למילים ולחרוזים....
(ואין לי תמונה של במחשב, אז בלי רעיונות
)

Vdrums

New member
תגיד לה מה שאתה חושב.

אנחנו לא יכולים להגיד לך כי אנחנו לא ראינו אותה ולא מכירים אותה בכלל. אז זה משהו שרק אתה יכול לדעת ודברים צריכים לבוא ממך ולא מאנשים אחרים.

Sefy

New member
במקום משפטים כאלו...

אולי תייצר משפט לפי מה שאתה באמת חושב ? למשל כשאני רואה בחורה שהצלחתי באיזה נס להביך ויש לה פנים אדומים. אז אני מקנא באדום שהוא נמצא עליה! אז אני אומר לה את זה. זה אולי נשמע מלוקק, אבל זה מה שאני חושב! המשפטים שאתה אמרת לא נשמעים לי אמיתיים כל כך, לא יודע כמה בנות באמת היו רוצות לשמוע סתם משפט כזה.

qazzaq5

New member
קשה לי ליצור, בקושי את שניהם הצלחתי

אני יודע שזה קשה לכם לומר כי אתם לא מכירים אותה, ואת המראה שלה.... אבל כמה שאתה אמרת עם האדום בפנים... (אצלה אין את זה יש משהו אחר)
אז אוכל להשתמש בזה בנוסח טיפטיפה שונה... כל רעיון ומשפט יתקבל בבררכה ואני אננסח אותו לפי המראה שלה. תאמינו לי שזה יעזור
וכן, אני יודע שזה צריך לבוא ממני ומהלב, (וזה בא) פשוט קשה לי לנסח את זה, ולהוציא את זה במילים.

T r i l i a n

New member
אבל זה ל הקטע..לנסח את זה

כי זה קשה, כי זה לא סתם לתקתק SMS וזאת השקעה שראויה להערכה

Sefy

New member
או משהו יותר מתאים ../images/Emo3.gif

איבדתי את הטלפון שלי, אפשר לקבל את המספר שלך ? החימום עובד, או זה רק את ? (ואת אלו גנבתי
)

Sefy

New member
אה ? מה ? מי ? איפה ? ../images/Emo12.gif

על מה את מדברת ? מה גנבתי ? מאיפה ?

qazzaq5

New member
רק רציתי להגיד ש...

תודה רבה על הרעיונות אם יש עוד אשמח לקבלם. (ואין לי עיינים גדולות, פשוט כמה שיותר הצעות יותר טוב) תודה רבה, זה עוזר....

למעלה