אני רוצה לשלוח מכאן ברכת החלמה

מנופ

New member
אני רוצה לשלוח מכאן ברכת החלמה

לסבתי שתחיה. סבתי היא אישה בת 88 שעברה את מלחמה העולם עם 4 ילדים ובעל, רק שלצערנו בעלה נפטר ימים ספורים לאחר תום המלחמה. סבתי נישאה בשנית וגידלה גם את ילדיו של בעלה השני. סבתי גידלה בנוסף ל 7 הילדים עוד 3 בנות שנולדו לה ולסבי במשותף. היא אמא טובה ומקסימה שגידלה 10 ילדים לתפארת. היא חמות מקסימה וחמה ל- 10 כלות וחתנים. היא סבתא ל - 62 נכדים. והערב נולדה לה במזל טוב נינה מס' 199. היא אישה טובה, חמה ומקסימה. היא הסבתא הכי טובה בעולם. היא עברה אתמול צינתור שני השנה ועל כן אני מאחלת לה שתתחזק ותחזור להיות הכי הכי סבתא בעולם.

עדוש

New member
רפואה שלמה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אמן שהכל יעבור בשלום והיא תחזור לעצמה במהרה!!!!!!!!! מזל טוב על הנינה
אמן והיא תגיעה גם לנינה מס' 200 והרבה הרבה מעבר!!!!!!!! מדהים לשמוע סיפורים כאלה, כמו שלה. שתזכה לחיים ארוכים!!!!!!!!

מנופ

New member
אני לא דואגת לגבי ה 200

כי סביר מאוד להניח שהוא כבר קיים אצל משהו במשפחה ועדיין לא יודעים אצל מי. אתן לך רק דוגמה, ביתי הקטנה בת שנתיים והיא מס' 171 אז בחשבון פשוט אפשר לדעת באיזה קצב גדלה הילודה אצלינו. האמת, 26 בני דודים שלי הם חרדים והם אלה שממלאים אותנו בילדים. הנינה החדשה היא למשל ילדה מס' 14 לאימה. לבריאות

עדי 4

New member
מזל טוב, איזה הספק

אולי הנין הבא יהיה מהמשפחה שלי? יש לך איזה מידע חסוי? מתפללת להחלמה מהירה ושלמה לסבתך. שבת שלום ממני

מנופ

New member
אתן לך רמז בהזדמנות....

בכל אופן עלי זה לא עובד. ומה שבטוח ה 200 לא יהיה ממני או מאחותי.

עציון

New member
199? מת להיות בחתונה של אחד מהם

כמה אנשים יהיו מהצד שלכם?

רפואה שלמה לסבתא של מנופ ../images/Emo184.gif

אכן ספור חיים מרשים. מאחלת לה בריאות ואריכות ימים ושתגיע לראות את הנין ה-200 ועוד לפחות 50 אחריו. יאללה, כנסו לפעילות. סבתי מצד אימי חיה עד גיל 97 ונפטרה לפני 6 שנים. אחותה הקטנה עדיין בחיים והיא בת 95 היום. אחותה האמצעית נפטרה לפני שלוש שנים בגיל 98. סבתי מצב אבי נפטרה בגיל 89 משעמום.

הרבה בריאות לעוד הרבה שנים

של נחת. והכי חשוב., מלאן ת'אלפים צאצאים שירבו ויפרו את הארץ הזאת דרך אגב., אצלנו אסור לספור נכדים ונינים וכאלה (מחשש לעינא בישא)

מנופ

New member
האריכות ימים באה דווקא מצד סבי

2 דודות שלו נפטרו רווקות בנות אחת בת 103 והשניה בת 106. דודה נוספת בת 100.5 והאח שהוא סבא רבה שלי היה בן 98 ומת מתיסכול, נמאס לו לחיות. סבא שלי שיזכה לחיים ארוכים, כבר בן 90 כך שהוא לא רחוק מהם...

מנופ, שמתי לב

שדוקא הרווקות האריכו ימים יותר מכולם. אולי זה בגלל שלא היה להן חמות? או בגלל שלא היה להן בעל?

למעלה