אני רוצה לשמוע חוות דעת..

מני 22

New member
אני רוצה לשמוע חוות דעת..

אתמול בחתונה היה אולמות מיוחדים לכל דבר אולם לקבלת פנים אולם לאוכל ואולם לסעודה באולם לסעודה הגברים היו בקומה אחר והנשים היו בקומה למעלה ושמה היה משהו מאוד מעניין היה תזמורת של נשים מה אתם אומרים על זה?

מני 22

New member
הזמרת הייתה..

הבת של מוסא ברלין אם תזמורת שלמה של נשים שנקראת "בת קול". ואני חייב לציין שזה היה בקומה נפרדת ולא היה אף גבר ששמע את התזמורת הזו. מה אתם אומרים? מוצלח? פריצת גדר? לא לענין? מעניין אותי מאוד התגובה שלכם אז בבקשה.

דבר מוצלח...

בעייה הלכתית ודאי שאין פה ורק אזכיר שבזמנו היה לחסידות גור להקת נשים מצליחה מאוד, ותאמין לי שמי שיש לו כסף אז באמת עדיף שיביא להקת נשים או זמרת.

מני 22

New member
מהצד של הנשים!!!

למה באמת ברוב החתונות הנשים סובלות, הם מקבלות איזה רמקול אחד ובדרך כלל גם לא מי יודע מה וזהו. למה באמת לא מגיע להם תזמורת שיראו מי מנגן ומי שר ויוכלו גם להתערב בסוגי השירים. אני חושב שזה מגיע להם.

ולעומת זאת

למה אצל הנשים תמיד נמצא האוכל הטוב, העוגות עם הקרם הכי מושך, המעדנים הכי מגרים? כי ככה זה. דברי תורה עניים במקום אחד ועשירים במקום אחר...

מני 22

New member
אבל...

הצ`ולט והקיגל נמצא רק אצל הגברים. נראה אותך מגיע לחתונה רעב כמו כלב (מוזיקה מותר!) ומקבל עוגה אם קצפת ודובדבן שבדרך כלל העוגות האלה הם אשת איש בגלל שהם כבר היו בחתונה אחת.. אז טוב ככה!

מני 22

New member
אתה מדבר על..

הנשים המבוגרות אני מדבר על הבחורות שרוקדות לצלילי המוסיקה. והם רוצים ועוד איך רוצים!! אגב גם הרבה מהגברים המבוגרים בגילאי 50 פלוס לא אוהבים את הרעש, אבל זה מה יש..

מתנדב

New member
עם הרב מצגר נתן אישור לכך

כנראה שלא נשקפת בעיה כזאת, אך אני מאמין שבעיני החסידים לא היו ששים כל כך על הרעיון הזה...

mirili

New member
בתור בחורה

קצת מטרידה אותי הגישה..(לא שלך אישית מני 22) אם אין בעיה הלכתית עם הענין (והרי אין פה בעיה הלכתית- שירת נשים בפני נשים) אז למה להחמיץ פנים?.. למה לא לפרגן? אני יכולה להגיד שזה באמת מעצבן נורא כשיש חתונות שיש איזה רמקול אחד מסכן אצל הבנות שבקושי שומעים את המוסיקה, או שהבנות סגורות כמו איזה מצורעות בחדר מחניק. חשבתם על זה פעם שבגלל שהתזמורת לא רואה את הבנות אין טיפת תיאום מינימלית בין מה שקורה אצל הבנות לתזמורת? דבר שכל כך חשוב לאנשים שבוחרים תזמורת- שהתזמורת תדע להתאים את עצמה למה שקורה במעגל לא בא לידי ביטוי בכלל אצל הבנות- יכולים להיות בשיא האקסטזה עם הכלה ואז התזמורת מתחילה איזה ניגון איטי כי אין לה מושג מה קורה אצל הבנות.. יכול להיות דוקא רעיון מהפכני ודי מוצלח שתהיה תזמורת נפרדת.

מני 22

New member
את לא הבנת אותי!

מה שכתבת זו בדיוק הגישה שלי לנושא (עייני בשרשור) . אני רק רציתי לשמוע מה חברי חברי הפורום אומרים על זה.

mirili

New member
אני מסכימה איתך

ולכן כתבתי שהתגובה שלי לא מופנית אליך אלא אל דברים שהשתמעו מתגובות אחרות להודעה שלך בשרשור הזה. מירי

למעלה