אני רוצה לשתף אותכם במחשבותיי..

• פותח הנושא xzx
  • פורסם בתאריך

xzx

New member
אני רוצה לשתף אותכם במחשבותיי..

אני בת 18. הוטרדתי מינית בגיל צעיר. הייתי בת 6 והשכן בן ה14 היה משחק לי באיבר מין לפחות זה מה ידוע שאמרתי להורים ולמשטרה. העניין טופל עם המשטרה ומיד אחרי זה הוריי עברו לעיר אחרת כדיי להרחיק אותי מהמקרה. עד כדיי כך הרחיקו אותי שלא זכור לי כלום מהמקרה. לא מהפגישות במשטרה, ולא זכור לי שום שכן שנגע בי. במשך לימודי בחטיבה, נתקלתי בכמה מקרים קטנים של הטרדות. בנים שנגעו לי בחזה. זכור לי מקרה אחד שכלאו אותי כמה בנים בכיתה והועברתי מיד ליד במעגל שכל אחד נוגע לי איפשהו. לא מעבר לזה. סיפרתי על המקרה לאמי כשנה אחרי המקרה ואז היא סיפרה לי בפעם הראשונה מה שקרה כשהייתי בת 6. מאז שאלתי אותה לפני שנה שוב על אותו מקרה כי הייתי מאוד מסוקרנת. אבל לאמי לא היו הרבה פרטים לספר לי. אבל העניין הוא שפיתחתי שינאה כל כך עזה לזכרים. אני שונאת אותם ומפנטזת שאני מתעללת בהם. חולמת שאני חותכת להם אבר -מין שאני רואה איך גבר אונס גבר אחר. קיצר אני חושבת שהשתגעתי. גם היחס שלי לזכרים הוא מאוד קשה וחסר-לב. והעניין הוא שאני לא בנאדם כזה. אני בחיים לא אפגע בשום בנאדם אבל המחשבה על זה מעלה בי חיוך + אשמה. אני לא נאנסתי! ולא עברתי תקיפה נוראית כל כך! למה אני לא מצליחה להוציא את המחשבות מראשי? מקווה שהצלחתי להסביר ..ואולי תוכלו לעזור לי תודה מראש ש.

אני לא יודעת אם יש מדד לחומרה

ואת רואה שהדברים השפיעו, לזה אי אפשר להתכחש ועם זה את צריכה לחיות ולהתמודד. דווקא כאשר הדברים כל כך מנותקים, כשלא זוכרים, קשה לראות מה בדיוק נמצא שם. ואת אומרת שלא מזמן היה מקרה נוסף, כך שהמקרה החדש כבר התלבש על משהו קיים, עורר כאב שבדרך כלל לא נגיש לך. על דמיונות אנשים לא עומדים לדין ואולי הדמיונות האלה עוזרים לך באיזה אופן להתמודד עם משהו שמאוד כואב בפנים. בכל אופן הם שם ויש להם מן הסתם איזה תפקיד. כל עוד הם בגדר דמיונות ואת שולטת על עצמך, אין איסור על זה. ואם וכאשר תרצי באמת לפתוח את הדברים לעומק, יש לך את האופצייה של טיפול הממוקד במה שעברת.

seeyou

New member
את לא יודעת מה שאת מפסידה../images/Emo140.gif

רק את אחראית על הגוף והחיים שלך!!!!!!! אף אחד אחר! תגשי בדחיפות לרופא מומחה בתחום---לא להזניח! אנשי פורומים שונים יכולים רק לתמוך אך לא לרפה! בהצלחה

אדווה345

New member
את מרגישה מושפלת, ומכאן השנאה ורצון

להתעלל בהם. הם רימו אותך, והשתמשו בתמימותך לצרכיהם. את מרגישה מטופשת שכל כך האמנת, שלא יפגעו בך, ושאוהבים אותך. ברגע שתביני שאין בך שום אשמה, וזה דווקא יפה להאמין ולהיות תמים, שזו תכונה נעלה ונדירה, שיש לאנשים עם כישורים ייחודיים, תפסיקי להרגיש מושפלת, ותפסיקי להתייחס אליהם בכלל.

למעלה