אני רוצה לשתף אתכם בחלום שחלמתי

אני רוצה לשתף אתכם בחלום שחלמתי

הייתי במגרש חנייה שלי, מחופש לארנב. מסתבר שתפוז אירגנו מסיבת בלוגרים של פורים. היו שם גם אנשים רגילים, שלא קשורים לתפוז, שהצטרפו למסיבות. מישהי מטעם תפוז, שקראו לה אם אני זוכר נכון - לילך. בכל אופן היה לה ל' בשם. היא חילקה לכל מי שהוא בלוגר מתפוז מעטפות שבתוכן יש מתנות. כן, הם הכינו מעטפות לכ-ל הבלוגרים. אני באתי לקחת את המעטפה שנועדה לי, אבל לילך הייתה עסוקה בלכעוס על איזו אישה, שגנבה את אחת המעטפות בשביל עצמה, אפילו שהיא לא בלוגרית בתפוז. בתוך המעטפה הייתה מצה. תפוז ערכה מסיבת פורים במגרש חנייה שמאחורי הבית שלי, וחילקה לכל הבלוגרים בתפוז מצות.

דם דם

New member
ואתה צריך תרגום טוב

או פסיכיאטר טוב? נעמה לטיפולך...
זה בסדר עכברוש כחלחל הם הבינו את הרמז גם לך ישלחחו הגדה של פסח הביתה....מקסימום אתה יכול לקבל את שלי [not]

גאמי

New member
לא הבנת עכברוני....

זו לא היתה מצה, כל בלוגר קיבל א האפיקומן, בגלל זה לילך רבה עם ההיא, הן רבו על האפיקומן, אנחנו בדיוק כאלה לא שמת לב? אפיקומן זה כמו תוי קניה לחג, לא מוותרים על זה כל כך בקלות אבל מסיבת פורים מצות? במגרש חניה? גם אני הייתי שם, אתה לא זוכר שנפגשנו? דיברנו....נתת לי אבן כזו מצויירת בפרצוף מתוק, זו אני, אני....עכברוני, אחי, זו אני.

מצות?

נו מה הדיקטים האלה עכשיו
ועוד בפורים? חחחחחחחחחחחח מזל שזה רק חלום
אוי ואבוי אם גם בפורים היו מכריחים אותי לאכול את הדיקטים האלה!

siv30

New member
../images/Emo6.gif מזל שלא חילקה תפוח בדבש

הייתי חושבת שלגמרי התחרפנת

mary lou

New member
אלו לפחות היו מצות עשירות?

נו, מצות עשירות זה כאלו שלשים עם מיץ של פירות במקום מים, או משהו כזה הגיוני שתפוז יחלקו מצות-במיץ-תפוזים, לא ככה? [בואנה, יותר מדי שנים של למידת הלכות החג] וחוץ מזה עכבר, אולי באמת תרים את הכפפה ותארגן איזה מפגש פסח במגרש החנייה שלך? (מגרש חנייה של עכבר זה הרבה יותר אפל מעזריאלי, אתה יודע איך יקנאו בנו בישראבלוג?)

אני עדיין לא מבין דבר אחד

למה עכבר צריך להתחפש לארנב? עדיין לא קרה/זכור לי שחלמתי על תפוז/בלוגים. למישהו זה כן קרה? דווקא מעניין. עכבר, אם וכאשר יהיה מפגש בלוגים בפעם הבאה, אני אנסה להשיג לך מצה במעטפה.

mary lou

New member
ה-מ-ו-ן

כל נושא שאני מתעסקת איתו יום-יומיים ברציפות זוכה ללילה עם חלומות עליו. כל הלילה חלמתי על אינטגרלים :(

TheWhiteTigris

New member
לפחות זה.

אני חלמתי שלשום שרודף אחרי אריה, ואני צריך לרדת במעלית מהקומה החשוכה אי שם בקומה 11 שם גרתי (?!) והוא קופץ על המעלית (הפתוחות האלה, כמו שבאתרי בניה...
רגע לפני שהוא נועץ את הלסתות שלו בצווארי ומנקב אותי למוות התעוררתי בבהלה. לא יודע מה הקשר למצות. רק אמרתי שאתה לפחות חלמת משהו יותר נחמד.

goldy

New member
שיר קטן

ימי החנוכה שנשב בסוכה, נאכל אוזני המן ונחביא אפיקומן...

למעלה