אני רוצה לשתף אתכם במה שעובר בחיי לאחרונה

אני רוצה לשתף אתכם במה שעובר בחיי לאחרונה

כמו שבוודאי שמתם לב בתקופה האחרונה אני זמין וכותב הרבה פחות מתמיד
בימים האחרונים בכלל די נאלמתי ונעלמתי... ולכן אני מרגיש שאני חייב לכם הסבר גם אם החשיפה שלי באופן אישי מביכה ולא נעימה לי
על אבא שלי סיפרתי לכם, תודה לכל המברכים והמעודדים
לצערנו הטיפול שנעשה בשבוע שעבר - נכשל, השבוע יעשה ניסיון נוסף במטרה להמנע עד כמה שניתן מניתוח מורכב ומסובך כך שכל מה שנותר לנו הוא לקוות, להאמין ולהתפלל שכך יקרה. במקביל אני מתמודד גם עם עניינים שב
או אולי יותר נכון לומר עם עניינים של
לאחר סיום של מערכת יחסים שנמשכה מעל ל 9 שנים מעבר לעובדה שזה מצב לא פשוט לכל אחד\ת מי שהספיק להכיר אותי יודע שאני טיפוס רגיש ורגשני מאוד מה שלא מקל על המצב במיוחד... בין שני המצבים האלה בתוספת הצגות אני מתנהל בימים אלה ולא מוצא את הכוח והיכולת לכתוב, להגיב ולהזיז עניינים כהרגלי עד כדי כך ששקלתי אפילו לפנות להנהלת תפוז ולעזוב כדי לא לפגוע בפורום שאני כ"כ אוהב
דווקא בגלל שאני רואה בפורום
שלי ועבורי ובכם משפחה נוספת שלי לא הסכמתי לוותר על זה בקלות ולעזרתי נחלצה בשמחה יפעת ( חבובית בשבילכם
) המדהימה
והיא תהיה זמינה עבורכם ועבור כל בקשה, שאלה וכל מה שידרש ( והיא כידוע לכם כרישה פעילה, רצינית ובעיקר מוכשרת ) אני יודע שגם אילן ודבי יהיו זמינים לכם יותר בנושאים שחבובית אינה עוסקת בהם ואני בטוח שכל אחד מכם יתרום את חלקו בשמחה ככל הניתן. שיהיה ברור: אני לא עוזב! אני לא נעלם! אני אפילו לא מתרחק! כתמיד מאז נכנסתי לתפקיד לפני כשנה ורבע - אני ממשיך ואמשיך להכנס לפורום מדי יום,לקרוא ולהתעדכן כמה פעמים ביום ומכל מחשב שנמצא בסביבתי אני אענה בכל מקרה שתגובתי תהיה נחוצה, כשתבקשו או שיהיה לי חשוב להביע דעה בנושא מסויים - רק פחות... לא מבקש אלא דורש שלא תדאגו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני מופיע ומתנהל כרגיל, עד כמה שניתן ומנסה להתייחס לכל המצב בהומור האופייני לי אני בכל זאת מרגיש מרוקן וכמו מישהו שקיבל
וזקוק כרגע להתכנס בעצמו ולתת ולהעניק לעצמו מבטיח לחזור אליכם במהרה מחודש וחזק מתמיד ועם הרבה הפתעות וחידושים... עד אז כיתבו, ספרו, שתפו, צלמו, העלו, תייעצו ,תגיבו והרבהההההההההההההה חסר לכם שלא!!!!! אל תשכחו שהאח הגדול רואה הכל אז: נא להתנהג בהתאם שלכם באהבה גדולה דודי

../images/Emo25.gif../images/Emo201.gifאוייש דודי

לא דואגת לך
כי ככה אתה דורש
אבל חשוב לי להגיד לך שאתה במחשבותיי המון, מאחלת בריאות טובה לאבא שלך ושהכל יעבור הכי קל ופשוט שאפשר, למרות שבדברים כאלה כמעט תמיד זה לא פשוט וקל
שהלב ה
יתאחה במהרה אמן, וואו נשמע לא קל בכלל ואני שולחת המון
ו
ושבכלל כל התקופה העמוסה והמבעסת תתפוגג לה הכי מהר וטוב שאפשר ... אני שמחה שהבנת שמקומך כאן ואתה לא הולך לשומקום, אחרת היית מאלץ אותי להגיע (להתגלגל יותר נכון) לת"א ולסחוב אותך באוזן ישר בחזרה אלינו
. לכולנו יש תקופות כאלה ואני יודעת שתעבור את זה ותתחזק. אם צריך עוד אקסטרה עזרה בפורום או בכלל, הנני כאן
אוהבת חגית

גליתוי

New member
דודי ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מצטערת מאוד לשמוע שאביך עדיין לא מרגיש טוב. ומקווה מאוד שמצבו ישתפר במהרה! אני שמחה על החלטתך לא לעזוב ולוקחת קצת יותר אחריות להגיב יותר עד שיעבור הזעם. ומנסיוני בסופן של תקופות קשות מגיעים הדברים טובים! אז קודם כל בריאות! מחזקת ואוהבת. גלית

יעל0403

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני מקווה שאבא שלך ירגיש טוב ושהטיפול הקרוב יעזור לו אני מקווה
ך יתחזק כמה שיותר מהר ואם לא אנחנו נעזור לך ואח גדול תחזיק מעמד בין הנפש והבריאות ואנחנו נשתדל למלא את מקומך עד שתחליט שעכשיו אתה יכול

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ודי לבנתיים כי כבר נגמר לי האויר מרוב מחיצה...

מצטרפת לחיבוקים של חבובית

דודי, בסוף הכל יסתדר.... קח את הזמן, ודע שפה ב
חושבים עליך. המון קינמון

עינבלית

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo24.gif../images/Emo203.gifדודי!

שהכל יסתדר עם אבא שלך, בצד הטוב ביותר, לבריאות ואיכות חיים ככל האפשר
ואתה, צא אל השמש הזורחת (אומרים ששבוע הבא שוב סערות וחורף) ותעניק לעצמך קצת שלווה
שתתחזק כמו נבט, כמו שתיל, כמו עץ, הרי דחלילים זקוקים לשמש בשביל לגדול!
שולחת לך זר
והרבה הרבה
! מקווה ששלום לחתולה שלך, ומבטיחה לך ש-
" אי שם מעבר ל
בענן, שם יש ארץ קסומה נכספת היא מכולם" כל חלום מתגשם בה לה לה לה" (בתי שרה כאן ברקע בשבילך, אני רק מתמללת). הארץ הזו היא כאן, בלב שלנו. לא שם, לא אי שם. כאן. מחשבות טובות, עוזרות להגשמת משאלות טובות. עינבל

יונית102

New member
דודי מאחלת בריאות טובה ובשורות משמחות../images/Emo24.gif

אחרי המבול
השמש תזרח
האור יאיר
והשקט והשלווה תשכון

דודינקה ,שלחתי לך מסר . אתה לא עונה לי בנייד.

תרגיש טוב והחלמה מהירה לאביך היקר. כל טוב מהדואגת דבוש

פ י ו ל ה

New member
דודי יקירי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo142.gif

מאי נישומה! (זה נשמה שלי ביידיש
), מצטרפת לחיבוקים של חבובית. אני מקווה שהכל יסתדר במהרה! רפואה שלמה לאבא (וגם ללב). אני מאחלת שהתקופה הקרובה תעבור בקלות וה
תצע במהירות! אני שמחה מאוד מאוד שהחלטת להשאר כי הפורום הוא באמת
ואתה ה-
בבית! ואל תדאג, אנחנו נשמור על העיניינים בינתיים, אני גם מבטיחה לעשות מאמץ ולהכנס ולכתוב יותר למרות העומס. מאחלת המון
נגד כל מיני
והמון
טובה. כאן בשבילך!
חמוטל

תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה...

ועוד המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון תודות לכולכם
למי שכתב בשירשור הזה, לאלה ששלחו מסר, מייל, אס אם אס או השאירו הודעה ב
אין לכם שמץ של מושג איך הרגשתי כשקראתי ושמעתי את הדברים שלכם כל הודעה העלתה דמעות של התרגשות בעיניים ,חיממה את הלב ותאמינו או לא אבל גם עודדה וחיזקה אותי
הייתי רוצה להגיב באופן אישי לכל הדברים הנפלאים שכתבתם אבל נראה לי שזו עלולה להיות מגילה ( כידוע לכם אני יודע לכתוב הודעות שמעמידות את הצונאמי של דודרינה,זוכרים?,כעיטוש קל ) ולא רק שלא נראה לי שתהיה לכם הסבלנות לקרוא אינציקלופדיה אני גם לא משוכנע שלי יש כרגע סבלנות לכתוב אחת כזו בימים אלה
אז ברשותכם אני עושה את זה באופן כללי ומבקש שתתיחסו לזה כנאמר על ולכל אחד ואחת מכם
אתם באמת באמת מקסימיייייייייים אתם חברים וחברות אמיתיים ולמרות המסך המפריד ביננו אני מרגיש אתכם ומאמין שגם אתם אותי תודה על ההתגייסות להיות פעילים יותר בזמן זה בפורום
תודה על העידוד, על העצות, על התמיכה ובעיקר על כל האהבה העצומה שאני מקבל מכם לא שהייתי צריך עוד הוכחה ללמה לא לעזוב אבל זו עוד דוגמא למה בחרתי שלא לעשות זאת וזה: אתם. אההה וכמובן הבובות ( שלא יעלבו
) שולח לכם חיבוקים, נשיקות והרבה אהבה גדולה מה
שלי ישירות ל
שלכם ומאחל לך שבת שלום וסוף שבוע מהנה וקייצי

דודי תהיה חזק!

אני מאחל לך ולאבא שלך שתעברו את זה בשקט ובשלום. המון בריאות, החלמה מהירה ושירגיש טוב :) תנסה בכלל לעבור את כל התקופה הזאת בתקווה ובאופטימיות המיוחדת הזאת שבך. חייך לעולם והוא אלייך

למעלה