אני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי

oribarak

New member
אני רוצה לשתף אתכם במה שקרה לי

כהרגלי, אני עומד ושומע פינק פלויד ביחד עם הגיטרה. היום לבשתי את הגיטרה האקוסטית הכוסית שלי, שמתי על play את דארק סייד, והתחלתי לנגן. במשך 40 דקות(אני זוכר לנגן בערך את כל הדיסק) של נגינה ממושכת בלי לשבת פעם אחת ברצף, ניגנתי, ובסוף בeclipse קיבלתי את הצמרמורת של החיים שלי...פשוט כל השיערות בגוף שלי עמדו, ועמדתי ולא יכולתי לזוז..ואני מדמיין מה קרה לפינק פלויד כשהם הופיעו עם דארק סייד וניגנו את כולו ברצף עד לסוף העוצמתי ברמות אסטרונומיות. היתי נותן את הבית שלי כדי להופיע פעם אחת בתור גילמור בהופעה של דארק סייד, רק כדי לחוות את הסוף הזה...אוך, לא יכול להירגע עדין.

NIR Y

New member
נשמע מגניב

אני מכיר את ההרגשה דארק סייד הוא אלבום שבאמת עושה צמרמורת. ונשמע סוף הדרך גם לנגן תוך כדי, שאני יגיע לרמה שאני יכול לנגן את כול הדארק סייד כמו שצריך (קודם אני צריך גיטרה חשמלית) אני בטוח גם יעשה את זה. יש עוד מישהו שדיסק של פינק פלויד עשה לו צמרמורת ?

brotos

New member
האמת היא

(והנה עכשיו מגיעה האמת. זהירות! היא כואבת.) לאחרונה (היום) אני מתחיל להתאהב לאיטי באלבום הזה, כנראה בגלל שאני מתעסק איתו הרבה עכשיו (ולמה? למה?). הוא דוגמא ומופת ליכולת של פ"פ "פשוט לשים את הצליל הנכון בשנייה הנכונה" (פרשת פ"פ, פרק כ"ג,23). זה הכל. ובכלל, הוא עשוי כ"כ טוב, שאתה מרגיש כבר לא נעים. מלוטש כמו יהלום. בלי נפילות. בלי חולשות. פשוט מושלם. ותירגע, 'תה לא יודע שלחץ דם הורג? (ותאמין לי, אתה לא רוצה למות).

נימרודל

New member
וואי...

הלוואי והייתי יכולה לנגן. על משהו. זה נשמע כל כך טוב! זה נותן הרגשה כזאת של סיפוק... אייי...

One Echoe

New member
מבין אותך כ"כ,

כשאני מנגן סולואים של דיוויד, איאפשר לתאר את ההרגשה. אתה מזדהה בגוף ובנפש עם המוזיקה... וזה הכי מרגש בעולם. מבין אותך עד הסוף. <מה לא הייתי נותן בשביל לנגן במקום גילמור בפומפיי>

oribarak

New member
עזוב אותך מפומפיי

גם כשאני שם את פומפיי בדיוידי אני מנגן את echos מההתחלה עד הסוף...חרשתי, אבל צריך לכוון את הגיטרה לכיוון אחר בגלל שבשלהי שנות ה70 כנראה הכול היה מכוון אחרת. אבל אני עושה את זה רק בחופשים כדי שההורים שלי לא יחשבו שאני חיזר. עזוב אותם מפומפיי, דארק סייד זה הדבר האמיתי, זה סיפוק שלא יתואר, אני מקנא בו כמו שלא קינאתי בכל אחד אחר, זה פשוט הרגשה מדהימה

One Echoe

New member
לא אכפת לי איזו הופעה,

תן לי רק להופיע במקום גילמור, להופעה, לשיר, לדקה. חחח. ופומפיי זו יצירה שמרגשת אותי, אישית, ממש...אבל ממש. נראה לי היצירה שאני הכי אוהב של הפלויד. אתה יודע מה זה להיות שם?! לעמוד איפה שגילמור עומד... חלום שלא יתואר...

Shakty

New member
וידוי -בגלל ווטרס התחלתי לנגן על בס

הקטע הראשון שהוצאתי היה INTERSTELLAR OVERDRIVE - זה היה לפני 16 שנה ואני זוכר את זה ומרגיש את זה באצבעות כאילו זה היה אתמול. זו הרגשה עילאית.

flowerboy69

New member
אומנם יש דברים שלא יקרו אבל...

אפשר להסתפק במועט כמו לשמוע את ההופעות ההם ולהרגיש אפילו את ההתרגשות של חברי הלהקה כשהם שרים או מנגנים חלק מהשירים.יש לי את הדיסק הידוע של ההופעה הראשונה אי פעם של הדרק סייד בדום אם אינני טועה.אותה הופעה שבשיר money הייתה תקלה והם הפסיקו את ההופעה(למרות ששמעתי שהם הפסיקו את הדרק סייד והמשיכו לנגן שירים ישנים בדיסק ההופעה נגמרת).בכל אופן שומרים בשירה שהם מתרגשים כאילו שזה הפרי שאחרי עבודה ממש קשה...הם גילמור וריק שרים בשיר אס אנד דאם בשני סולמות נפרדים וזה ממש יפה ומרגש.אני בטוח שחלק פה מכירים את הגרסה אז תגידו אם אני טועה...

oribarak

New member
מאיפה יש לך את כל אלה

גם אני רוצה להיות אספן פינק פלויד!מאיפה יש לך את הדברים האלה?איך אתה מקושר כל כך אוף גם אני רוצה בוטלגים זה במחשב?אתה יכול לתת קישור אולי?

Shakty

New member
בוטלגים זה לא במחשב (לפחות לא רק)

פעם בוטלגים היו בתקליטים והיה יותר קשה להשיג אותם, היום אפשר להשיג בכל מיני דרכים - דרך הרשת (חנויות של אנשים פרטיים שמוכרים בוטלגים בדיסקים) ואם אני זוכר נכון גם החור בשחור בת-אביב מחזיק בוטלגים והג'אנק בצפון - אבל מבחר מאוד מצומצם. נתתי פעם קישור שציף לא אהבה והוא למאגר נתונים של כל הבוטלגים שיצאו לפלויד תעשו חיפוש בגוגל PINK FLOYD BOOTLEGS האתר הראשון שתקבל בתוצאות החיפוש (עם סיומת DE) זה האתר. יש כמות עצומה של בוטלגים. אספנים ממש מנסים להשיג את הבוטלגים בגרסת התקליט שלהם המקורית - כלומר ויניל צבעוני וממוספר יש לי כ 10 כאלה אבל אותי הרבה יותר מעניין הערך המוסיקלי שלהם כך שלא איכפת לי אם זה בדיסק.

Shakty

New member
לא מה פתאום - מי שרוצה לאסוף

לא מדבר על הורדות, באתר ההוא יש קר מידע איך להגיע לבוטלגים ומה כדאי ומה חובה לאסוף. בכל מקרה יש רשתות שיתוף שהן מספיק איכותיות ומיועדות לא לידים בני 12 ששומעים שרית חדד, פנה אלי בפרטי וארחיב.

flowerboy69

New member
אני לא ככ בטוח...

קודם כל לא כל התקליטים היו צבעוניים נהגו לעשות אותם כאלה כדי להוסיף פלפל לקונים&#2;&#2;&#2;אני חושב שבגלל שהאיכות של הקלטה כזו גם ככה לרוב אינה גבוהה אם כבר קונים אז כדאי את ההוצאות בדיסק כי לפחות יש את האיכות של הדיסק שקצת משפרת את הטעם בכל העיניין אגב לי יש כמה תקליטי בוטלוג כולל אחת ההופעות הראשונות של פינק עם סיד בארט&#2;&#2;&#2;אבל אני לא ככ מבין בתקליטי בוטלוג אלא יותר בדיסקים אז אני לא בטוח מה זה באמת שווה בקטע של האספנות&#2;&#2;&#2; אם כבר תקליטים אז רק את אלבומי האולפן ויש להם גרסאות שונות מכל מדינה בעולם&#2;&#2;&#2;

flowerboy69

New member
חחח זה לא פשוט בכלל

זה עבודה של שעות ודיונים על המחיר ועד שזה מגיע לארץ לפעמים יש מכס בגלל הכמות או המחיר&#2;&#2;&#2; בעיקרון בוטלוגים קיימים בכמה צורות-כדיסקים ממש כדיסקים צרובים וכדיסקים צרובים אבל שהם למעשה מקוריים וההתיחסות אליהם כאל דיסק מקורי&#2; דיסק בוטלוג מקורי נע בין 45 ל 70 דולר כמובן שיש יותר זולים ויותר יקרים תלוי בנדירות ומאיזה ארץ הוא&#2; אם תרצה להיות אספן פעם אתה חייב ללמוד להכיר טוב את הענף הזה כי יש בו המון רמאויות ואני לא פעם נפלתי בהם&#2;&#2;&#2;

למעלה