אני רוצה לשתף אתכם במחשבה שעלתה לי בראש

Inbalskl

New member
אני רוצה לשתף אתכם במחשבה שעלתה לי בראש

אני רוצה לשתף אתכם במשהו במחשבה מגעילה שהייתה לי באחד מהימים.
ביום רביעי בבוקר לאחר שהגעתי עם חברה למכללה, היא סיפרה לנו שהיא יוצאת עם מישהו והם כבר חודשיים ביחד והם חברים.
חברה אחרת (שהייתה ממש חמודה) ישר פירגנה לה. בראש שלי מאוד קינאתי בה אבל מאוד. אז היא ספרה שהוא עומד לעזוב למעלה אדומים
כי יש לו איזה עסק שם והם רק יתראו בסופ"ש, היא טענה שזה יהיה שונה. ואני לעזאזל שמחתי. שמחתי שהיא בקושי תראה אותו.
למה המחשבה הזאת חלפה לי בראש. ממש אכלתי את עצמי על כך וניסיתי להדחיק את המחשבה הזאת. מחשבה שבאה עצם מהקנאה ממנה.
מהקנאה שיש לה זוגיות ולי אין. לי יש רק בחורים לסטוצים ורשימה נכבדת לכך אפשר לומר.
קנאתי שהיא מצליחה לשלוט בגבר שלה ולמצוא בחור שרוצה קשר רציני. אני חשבתי כבר שאני לא כזאת.
שאני כבר לא קנאית. חשבתי שהתבגרתי. הרגשתי ממש מגעיל. כי היא בחורה שאני אוהבת. ואני לא יכולה לשמוח בשמחתה.
מה יש לי? למה אני כ"כ רעה? למה הקנאה אוכלת אותי מבפנים. אני מקווה שלא הראיתי זאת על הפנים שלי.
כי לפעמים לא בכוונה או ממבוכה יוצאים לי חיוכים שהם לא במקום. רק בגלל המבוכה.
מה הייתם עושים במקומי?איך מטפלים בכך? מה לא בסדר בי?

tomasth

New member
זה מה שמפריע לך ? מה עם

"שהיא מצליחה לשלוט בגבר שלה ולמצוא בחור שרוצה קשר רציני."
?

אם מישהו היה כותב "שהוא מצליח לשלוט באישה שלו ולמצוא בחורה שרוצה קשר רציני." ?

Inbalskl

New member
תגובה

דבר ראשון לא התכוונתי לפגוע פה באף אחד אבל מה שאני מנסה לומר שקנאתי בכך שהיא הצליחה למצוא קשר רציני.
ולצערי קשה לי למצוא אחד כזה...אוקי אולי זה באמת תלוי בי. שאני כנראה לא יודעת מה אני רוצה ולמרות שאני כן מחפשת קשר רציני,
אני תמיד מתפטה למשהו אחר.

tomasth

New member
לא פגעת פה באף אחד , הכונה היתה שאולי הגישה

הזו השפיעה על החיפוש.

פיתוי הוא לא דבר רע , ואת לא מתפתה לבד הרי הצד השני שיתף פעולה.

קינאה בדבר טוב עוזרת לדרבן בשביל להשיג אותו , שאלת אותה איך היא ידעה מה היא רוצה ?

Inbalskl

New member
לא

דיי עמדתי מהצד..וניסיתי לשמוח בשמחתה..
מרוב שכעסתי על עצמי, השתתקתי.. אני לא יודעת איך להסביר זאת. אבל משהו בי גרם לי לשתוק ולא להצליח להוציא את מה שרציתי..כי גם לא העזתי.

Inbalskl

New member
עוד דבר

בפעם האחרונה שאמרתי את דעתי על מערכת היחסים או בכלל (למרות שהמצב והסיטואציה היו בכלל שונים) איבדתי את החברה הכי טובה שלי.
(לטוב ולרע)

eveik

New member
אז אולי היא לא באמת הייתה החברה הכי

טובה שלך...

netapet2

New member
אני די מבינה אותך,

שתדעי .

זה קשה להיות במצב של לא משנה מה את עושה כולם מחפשים רק סטוצים. אני בול במצב שלך. דווקא החברה הטובה שלי שחשבנו שהיא תהיה האחרונה בקשר רציני עם בחור כי היא שטותניקית (לא שהייתה בסטוצים, אבל מבחינת ההתנהגות) ואיכשהו דווקא היא זו שיש לה חבר.
להגיד לך שאני לא מקנאה? אני מקנאה. לפעמים היא עושה הכל בשביל שנקנא, לא בכוונה כמובן. אבל לספר מה הם עושים, ואיך היה כיף, ואיזה חמוד הוא, וכמה כיף שיש לה אותו. ודי, שתקי.

קנאה זה לא משהו נשלט. זה לא קשור ללהתבגר. וכנראה שכן התבגרת אחרת יכולת להיות מגעילה אלייה ולהגיד לה שתשתוק וזה כי היא סתם מעצבנת.
יכול להיות שאם היה לך חבר והוא היה יוצא עם ידידה שלו לא היית מקנאה (ת? תמיד תהיתי איך כותבים). אבל את במצב כזה שאת לבד, ממה שנראה לא מעט זמן, וטוב לך עם זה שהולך להיות קשה לה. טוב לך עם זה שאולי זה יתערער, אולי זה יגמר. כי בא לך שהיא תחזור להיות כמוך. עם או בלי סטוצים.

אני מבינה אותך לגמרי, פשוט צריך לקחת דברים בפרופורציה. ולגבי הסטוצים? להפחית.
זה סתם עושה איכסה כזה, כי זה נותן לך להרגיש עוד יותר לבד מתמיד. ובלי קשר, אם את בסטוצים יהיה יותר קשה למצוא קשר רציני כי תמיד יש הרגשה של להתפתות למשהו אחר. מהרגל, לאו דווקא רע.

יהיה בסדר, אני מבטיחה לך שבשלב מסויים זה יעבור לך, ואת תפרגני מכל הלב, פשוט צריך לקחת דברים בפרופורציה. לתמוך כשצריך, לעודד כשצריך, ואולי אפילו לספר לה איך את מרגישה, והיא לא תתחיל לפרט דברים כשלא נעים לך עם זה.

בהצלחה :)

Inbalskl

New member
היי

לפחות אני לא הבנאדם היחידי שמרגיש ככה.. אבל את צודקת בהחלט צריך לקחת דברים בפרופורציות. ובקשר אם לספר לה, אנחנו עדיין לא במצב כזה של חברות נפש. אין לי אומץ לספר לה מאחר וזה נחשב מבחינתי חוסר טקט.
והאם היא בכלל תשים עליי?
מקווה שאצליח לקחת דברים בפרופורציות.

netapet2

New member
הצורה הכי טובה שיש

זה במקום לאחל לה שלא ילך לה, זה לאחל לך שיהיה לך קשר בדיוק כמו שלה, טוב אולי לא בדיוק, אבל לפחות בערך.

ואני אומרת את זה מכל הלב, באמת באמת, כל בחורה מקנאה בחברות שלה אם היא לא במצב שלהן והיא רוצה להיות. צריך להתרגל למצב. וזה שהיא לא חברת נפש לאו דווקא אומר שאת לא יכולה להגיד לה שפחות נעים לך לשמוע סיפורים כי את גם רוצה להיות במקום הזה ואת לא.

ofleibo

New member
למה את חושבת שכולם מחפשים רק סטוצים?!?!

להכליל זה רע וזה מגעיל.
בחיים שלא לא היה לי סטוץ ואני לא מחפש סטוץ.
עצם ההכללה גורמת לאנשים כמוני ממש לחוסר סיכוי.
עד שאני כבר מוצא אומץ ומתחיל שיחה עם מישהי, היא יודעת, כי ככה כולם אמרו לה, שגברים מחפשים רק סטוצים הרי, אז היא ישר תהייה אנטי גם למשהו אחר.

את באמת חושבת שזה עוזר משפטים כאלה??

netapet2

New member
סליחה אם הכוונה שלי לא הובהרה נכון

הכוונה שלי ממש לא הייתה במטרה של להכליל או משהו כזה, חס וחלילה.
פשוט כשאתה מגיע למצב שכל מי שאתה פוגש, או מתחיל איתו, או אפילו שהוא כבר מתחיל איתך ואז את מגלה...הממ מחפש סטוץ. זה נותן הרגשה כזאת שכולם מחפשים סטוץ.
כולם זה לא כל הגברים, אלא כל מי שאני רוצה. או שהוא רוצה אותי, זה לא משנה.

אני אתן לך המון דוגמאות מהחיים.
של אנשים שהעזתי סוףסוף להתחיל איתם, ישבתי בפאב ונתתי למישהו מספר טלפון שלי מיוזמתי החופשי. אפילו לא שלחתי שוט, לא התמזמזתי איתו, ומלבד טלפון לא נתתי שום הרגשה של אני מחפשת סטוץ להלילה, וכל מה שהוא רצה להציע זה בא לך להנות איתי אח"כ בדירה? (מה זה רצה, זה מה שהוא הציע.)
או לדוגמא שמישהו התחיל איתי סוף סוף, עזוב שזה היה דרך האינטרנט, וכבר קבענו להיפגש, והכל טוב ויפה, ואז הוא הודיע לי שהוא לא מחפש משהו רציני, אלא סטוץ.
וכן הלאה וכן הלאה. ככה מבחינתי אני מפחדת כבר להתחיל לדבר עם אנשים, מרגישה שיש בי משהו שמושך אליי סטוציונרים.
אני מפחדת שמישהו מתחיל לדבר איתי, מפחדת שזה יגמר מהר כי זה מה שהוא רוצה.

לא כל הבנות מרגישות כמוני, דווקא אלו שלא היה להן סטוץ בחיים פחות מפחדות מהעניין הזה,ואני ממש לא חושבת שזה סיבה לא לנסות, להפך, אם תראה לבחורה שאתה מעוניין בה ולא בשביל לילה, כל עוד תמצא חן בעיניה, הסיכוי שלך איתה יותר גדול מכל גבר אחר.
שיהיה בהצלחה, אבל ממש לא התכוונתי לפגוע על גדר כולם מלשון כל הגברים. אלא ההרגשה הכללית.

h a j b i

New member
ברור שלא כולם מחפשים סטוצים

אבל היא מרגישה שכולם מחפשים סטוצים איתה.
ואגב, יכול להיות שזה נכון ומן הסתם לא נוכל להגיד לה למה בלי להכיר אותה.

netapet2

New member
זה המגנט לסטוצים שקניתי כשהייתי קטנה

(לא. אבל זה משעשע, כמה שזה עצוןב )

ofleibo

New member
וזה עובד?

אולי אני אעשה על זה מחקר...
זה ייחשב מגנטיות או סוציולוגיה?

BloodyRose

New member
מצטערת, עצרתי במשפט