אני רוצה לשתף אתכם במשהו מצחיק

dht160

New member
אני רוצה לשתף אתכם במשהו מצחיק

כפי שאתם בטח יודעים היה לי ( עדין קים אבל לא פעיל) אתר לסדרה 'משחק החים' ועכשיו יש לי אתר לסדרה 'אהבה מעבר לפינה'. לשתי האתרים יש חשבונות איימיל שהגולשים שולחים אליהם מכתבים בכל מיני נושאים. טכנית הדואר אמור להיות לאנשים שרוצים להביע דה על האתר, להפות את צומת ליבנו לתקלות וכאלה דברים אבל בפועל מתרחש שם משהו נורא מצחיק. אנשים לא מבינים שזה לא אתר רישמי ושולחים אלינו מכתבים המופנים לשחקנים עצמם. חוץ מהודעות כמו 'יהודה לו את חתיך אני מתה עליך' יש אנשים תמימים ששולחים מכתבים כמו: קוראים לי -- ואני בת - מ -- ואומרים שהם רוצים להשתתף בסדרה ונותנות תאור+ פרטים מלאים שנתקשר לאיהם עם טלפון+ פאלפון+ כתבות מדויקת ועוד. השבוע קיבלתי לאיימיל מכתב עבור יהודה לוי שבו מזמינה אותו ילדה אחת לבר המצווה של חברה שלה שאוהבת אותו + פרטים על המקום, תאיריכם וכל מה שצריך. יש מלא דוגמאות כאלה ולא עוזר עד כמה שאני מסביר לאנשים שזה לא אתר רישמי. זה לא מכתב בודד זה כמה עשרות מכתבים כאלה. מענין כמה מכתבים כאלה מקבלים מנהלי אתר המורדים הענק שהואפי אלף יותר פופולארי גיא

ShiRi GiRl

New member
חחח קטעיםם...../images/Emo6.gif כנס דקה...../images/Emo26.gif

גיא, אולי תנהל את הפורום
יאללה אנחנו צריכים מנהלל.. או שנעשה פה בחירות...

dht160

New member
מה אני יכול להגיד - הלוואי

זה תלוי בהנהלת הפורם . הצעתי את עצמי לא פעם לכל מיני פורומים בנושא טלויזייה אף פעם לא לקחו אותי. אני מוכן לעשות פה אחלה דברים ברגע שיתנו לי תאוקי גיא

shambi

New member
רגע רגע!!

לא ראיתי שום תעמולה ואני חושבת שלציבור יש זכות בחירה

ShiRi GiRl

New member
מי שרוצה להיות מנהל... ש... ../images/Emo26.gif

פשוט יגיד את זה
ויתן ת'שם שלו לתפוז..

ShiRi GiRl

New member
אחלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וכתבת לתפוז../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תשלחי הצעה...

למעלה