אני רוצה לשתף אתכם במשהו....

T a M a R a 2

New member
אני רוצה לשתף אתכם במשהו....

שקרה לי עם המורה שחלי להיסטוריה: כיאה לגיקית שכמותי, אני בחוג דיפלומטיה שמתקיים בבית הספר שלי, בהנחייתו של המורה שלי להיסטוריה. בחוג הזה, אחריי שלמדנו כל מיניי שיטות לפתירת סיכסוכים ובעיות ישנו משחק תפקידים, שבו מתחלקים לשלוש קבוצות: ישראל, סוריה וארצות הברית, וצריך לביים משא ומתן. מעכשיו ועד פברואר הקבוצות ישבו, יחליטו מה הן נותנות, מה האינטרסים שלהן, תוכניות הפעולה, ובפברואר יתקיים המשא ומתן שילווה בתקשורת... היום התחלקנו לקבוצות, ואמרתי שאני רוצה להיות בקבוצה של סוריה. עכשיו מה שנשאר להחליט זה מי יהיו הנישיאים וראשי הממשלה של כל אחת מהקבוצות. אחריי שבחרנו את הראשים של ישראל וארצות הברית נותר רק לבחור בנשיא סוריה. המורה שאל מי רוצה להיות נשיא סוריה, ואני וידיד שלי הרמנו את היד. תגבתו של המורה הייתה שידיד שלי יהיה נשיא סוריה, כי אני בת ובסוריה לא הגיוני שתיהיה נשיאה בת. אחר כך דיברנו בקבוצות ואני הייתי זאת שהסברתי לקבוצה את מערך העיניינים, מה קרה בעבר ומה יקרה אם נעשה ככה וככה ומה יקרה אם נעשה אחרת, בעוד שידיד שלי ישב ושתק, ולא הבין על מה אני מדברת. חשוב לציין שהמורה שלי להיסטוריה ישב דווקא ליד הקבוצה שלנו, ליידי והקשיב לנו. אני יודעת שבסוריה לא הגיוני שתיהיה נשיאה בת, אבל מכיוון שזה רק משחק, והמורה הזה צריך לחנך אותי לא לפחד להציע את עצמי לדברים, לעמוד על שלי ולהשפיע גם אם אני בת (דבר שבישראל של 2005 לא ניראה לי אמור כל כך להשפיע עלי או בכלל לגרום לי לחשוב פעמים אם להגיד כך וכך רק בגלל העובדה שאני נקבה), ובמקום זאת הוא שולל ממני ישר את הזכות שלי אפילו לתחרות הוגנת עם ידיד שלי, ולנסות לזכות במשהו בצורה שווה, בכלל המוח שלי ובגלל המחשבה שלי, ובלי שום קשר למין שלי... רציתי לדעת מה דעתכם, תמרה.

T a M a R a 2

New member
דיברתי איתו,

את הפירוט למה שהוא ענה כתבתי כבר בתגובה ל Blade2 (מצטערת, אני עוד לא זוכרת שמות...)

Blade2

New member
תגידי לו שהוא אידיוט!

ואם לא נעים לך להגיד לו את זה ישירות, אז תגידי לו שיניב אמר שהוא אידיוט... וקצת יותר ברצינות, קחי את המורה לשיחה ותסבירי לו את מה שהוא כנראה פספס, שזה משחק שנועד לתת לכם סימולציה של משא ומתן ולא סרט קולנוע. תסבירי לו שנפגעת מזה, אני בטוח שהבעיה פה היא לא רוע לב שלו אלא פשוט טמטום, קורה לכולם מדי פעם.

T a M a R a 2

New member
דיברתי איתו,

אחריי הפגישה והוא שוב פעם חזר על אותו התירוץ שאני בת ובגלל זה אין לי אפשרות להשיג את התפקיד המובקש... כתבתי לו עכשיו מכתב, ואני אארגן עצומה.. אחר ךכ ניראה מה הוא יגיד! (או שאני סתם אשרוף חזיות מול חדר מורים.. XD)

Blade2

New member
ובכן...

אפשר את הטלפון שלו? אני רוצה למסור לו בעצמי שהוא אידיוט.
בכל מקרה, אני לא חושב שעצומה זה מה שישנה את העניין, בסך הכל, כשמביאים לך מסמך עם חתימות של 100 איש שאומרים שאתה אידיוט, זה רק עושה אותך יותר כועס..
במקרה הזה הייתי מציע לפנות לסמכות יותר גבוהה בבית הספר ודאי יש אחת כזו, ולהסביר לה את המצב. הוא צריך להבין שהעיקר פה זה הסימולציה של משא ומתן ולא הויזואליות, זה לא סרט קולנוע. משום מה אני מפקפק במניעיו של האיש, כלומר, אני לא חושב שהסיבה האמיתית שהוא לא נותן לך את התפקיד היא לשמור על ההגיון הפנימי ב"סוריה".

T a M a R a 2

New member
אמנם עצומה תכעיס אותו יותר,

אבל זה יהיה הוא מול רבים. נו טוב, אני אגיש לו את העצומה והמכתב (ברגע שאני אגרום לכתוב אותם
) וניראה מה יהיה בעקבותיהם. אם עדין לא יהיה שום שינוי- אני כניראה אפנה למחנכת שלי או משהו כזה, אנערף... מקסימום תמיד אפשר לאיים לשרוף חזיות מול חדר מורים.. אולי זה ישפיע במשהו
מספר טלפון? אני אברור

Blade2

New member
אני כבר מדמיין את זה

"המורה! המורה! בוא מהר!" >> "מה קרה?" "תמרה שורפת חזיות מול חדר המורים!!!"

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif

תתקשר אליו ותגיד לו "אתה מטומטם דנט" הוא לא יבין אותך. ותשאל "ארתור דנט?" הוא יענה "כן" במלמול. "ארתור פיליפ דנט?" הוא יגמגם ויענה כן ואז תגיד לו "אתה מטומטם, טמבל גמור!" ותנתק... (שם המורה האמיתי שמור במערכת)

noname202

New member
אממ...

טוב אני בהחלט שונאת אפליה על רקע כזה...אבל תביני אותו - הוא היה צריך לבחור בין תלמידים וקשה לעשות את זה... אז היה לו טיעון שעזר לו להחליט... בקשר למידת המתאימות - לא חושבת שהוא צודק ומשחק צריך להיות עד כדי כך מתעמק..
תנסי לדבר איתו שוב.

T a M a R a 2

New member
...

נכון, הוא צריך לבחור בין תלמידים וזה באמת קשה, אבל במקרים כאלו שומעים את שני הצדדים ומחליטים לפי מה שהם אומרים, לא לפי אם יש להם ביצים בין הרגליים או לא (וסליחה על הדימוי), או שיתן לו, אבל שלא ינמק את הבחירה של בזה שאני בת ובגלל זה ראוי לבחור את הבן... נו, נו... מורה לתפארת מדית ישראל.

תמיר1991

New member
אין שום קשר.

לפי המשתמע מדברייך, הוא לא מפלה אותך בגלל נשיותך, ולא מעדיף את הגבר. למשחק הספציפי הזה הוא היה צריך גבר, ולכן בחר גבר... תמיר.

תמיר1991

New member
דעתי היא ש...

הוא צדק. אכן בסוריה מעולם לא תהיה נשיאה אישה, וכן - אז מה אם זה רק משחק, הוא בא לחקות מציאות מסויימת, וחייבים להידבק לזה. אם את כ"כ רוצה לנסות להיות רוה"מ/נשיאה במשחק, לכי על גרמניה, צרפת, ישראל, ארה"ב - מדינות כאלה, שגם נשים יכולות להתקדם בהם בדיוק כמו בני המין החלש, אנחנו
וטוב שכך
יום טוב
תמיר.

MajorWinters

New member
אתה יודע..

שגפ בישראל\סוריה\ארה"ב מעולם לא היה נשיא בן 16. והנה במשחק יש. אז מה ההבדל, לדעתי אתה מגזים, ואתה מדבר שטויות...

למעלה