אני רוצה לשתף אתכם במשהו.

אני רוצה לשתף אתכם במשהו.

קודם כל שלום לכולם, שמי אלון. ממ.. איך אני אתחיל? אני קצת מתבייש. אני בחור בן 20 פלוס ואוהב מוסיקה ים תיכונית. ויש לי אחות שפשוט מטורפת ברמות על ריטה. כל השנים היתה בינינו מלחמה כזאת. מלחמת מערכות סטריאו. אני מגביה את זהר והיא מגביה את ריטה ואני שם דיסק של ישי והיא שוב מגביה אותה. ומה שקרה פה במהלך השנים, השירים של ריטה חילחלו אלי והקול המדהים שלה חילחל אלי ותנחשו מה? קניתי את הדיסקים של ריטה. היום בערב היה לי מקרה מאד מוזר, שמתי את הדיסק "ימי התום" ושמעתי את השיר "חברה". אף פעם לא התעמקתי בו אבל הערב התעמקתי בשיר ופשוט התחלתי לבכות כמו ילד. ממממ... זה נחשב שיר מאשה לאשה לא? אז למה בכיתי? מה זה עשה לי? ריטה היא מלכה. אין ספק.

PRINCESS GINA

New member
זאת בכלל לא פדיחה...

בוא אני יגלה לך, שרוב הנשים מעדיפות את הגבר שלהם קצת בוכה לפעמים ופחות מאצ'ו ובלתי פגיע... לבכות זה בסדר, גם אני בוכה מהרבה שירים- רבים מהם של ריטה... אני חושבת שהקול שלה כאשר הוא מונח בסולמות הנכונים, יכול להרעיד לך את הלב ובקלות לגרום לך לבכות. אני שמחה שזה מה שקרה לך, תדע לך שבורכך ביכולת לבכות ולהתרגש משירים. יש ילדים ומבוגרים שלא מסוגלים לזה ולדעתי זה הדבר הכי עצוב שיכול לקרות לבן אדם...לא להיות מסוגל לבכות ולהתרגש מדברים קטנים כאלה... אולי כדאי שתעזוב את זוהר (ארגוב
) ותתחיל להקשיב למילים שיש לריטה לומר... אתה תגלה הרבה דברים על עצמך דרכם, בדיוק כמו שאחנו גילינו לפני שנים. ו...אני מקווה לפגוש אותך בהופעות...רובנו מכירים אחד את השני משם ונשמח להכיר גם אותך
אגב...נעים מאוד
שני

ofek777

New member
נו מעולה ... תיתן מקום לרגש

רוב השירים של ריטה מרגשים, אין קשר לגיל - קטנים כגדולים מתחברים, מי יותר, מי פחות לשיריה. וכל אחד מוצא בשיר מסויים את עצמו,משפחתו, נזכר בחוויות פחות נעימות (יותר נעימות) שעבר וזה נוגע. נוגע מאוד! ולא תמיד אנשים יבינו למה בנאדם מתרגש משיר כזה ולא אחר. אותי לדוגמא מרגש שיר שעד ריטה ביצעה אותו, לא הקשבתי לו בעיון כלל , והוא לא רייגש אותי. משהו בביצוע, בהגשה של השיר, באותה תקופה מדוברת שבה שמעתי אותו רבות, נגע פי כמו שלא נגעו בי מעולם - הכוונה ל"אניטה וחואן". זו היתה רק דוגמא אחת מיני רבים - יש עוד הרבה שירים שידברו אלי ולא ידברו אל האחר. (כנפים לבנות, כתר שמש ועוד) בקשר אליך, זה כיף לבכות לפעמים (לצערי לא בכיתי אף פעם , מקנא באלא שיש להם את היכולות הזו), זה מנקה, מטהר, מזכך את הנפש. בייחוד השיר "חברה", שניתן לתת לו רובד פרשנויות (לא אלעה אתכם בזה) והוא בהחלט מאוד מרגש. לך על זה ותיחשף לעוד שירים שלה , רק לא יותר מידי , כי לא תפסיק לבכות ...
. זה טוב!! ואכן, אין שני לריטה. שא ברכה

תלתלית

New member
זה שיר

שגורם לי להתגעגע לעצמי מרגישה קרובה ככה למישהי או מישהו, כל כך. בלי לפחד להיות פגיעה. אולי גם לך קרה אותו הדבר.

חברה..

בהחלט אחד השירים הנוגעים.. אני שומעת את ריטה מגיל אפס ובתור ילדה לא הייתי מגדירה כאחד השירים האהובים שליי.. היום הוא האהוב ביותר.. בהחלט יכול לגרום לי לבכות, במיוחד בהופעה.. מה הוא עשה לך? רק אתה יכול לענות על זה... ואם תרצה לשתף, נשמח.. ברוך הבא

פגית

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא

בתור אחת ששומעת את ריטה מגיל אפס, יש שירים שלא אהבתי ושלא התחברתי אלהים והיום הם האהובים עלי ביותר.. תן לעצמך את החופש מהסטיגמות ותלך אחרי הלב, חברה הוא שיר טוב מאוד להתחיל ממנו, תמשיך, ואתה תגלה עולם מדהים.. ואנחנו פה ,אם תרצה לשתף בעוד חוויות

תודה לכולכם

אין ספק שאחרי התגובות שלכם אני יודע מה השיר הזה עשה לי. כיף להיות פה. (וטיפ טיפה מוזר.. אין מה לעשות)

pc girl

New member
:)

קודם כל, ברוך הבא! :) בכל אופן, השיר חברה זה שיר מדהים ומאוד מרגש. חוץ מזה שבאמת אין שום דבר פסול ברגישות ובבכי לפעמים, ל ה פ ך! ממש ממש להפך! :) שוב, ברוך הבא!

למעלה