אני רוצה לשתף אתכם ברובוט חדש שאני עובד עליו.

tomastapuz

New member
אני רוצה לשתף אתכם ברובוט חדש שאני עובד עליו.

שלום לכולם, בזמן האחרון עבדתי על רובוט חדש, אני מקבל ממנו איתיתים מעניינים אבל לא מספקים. אחד הסיבות שאני משטף אותו זה בגלל צורת העבודה שלו (תכף אסביר עליו) יש משמעות לברוקר שעליו רץ הרובוט, לכן אני מעוניין להריץ אותו על ברוקרים נוספים (MT4 בלבד), אין צורך לסחור איתו, רק להריץ אותו ולקבל איתותים.
הרעיון של הרובוט הוא למצוא גוף גדול (בנקים מוסדות וכו) מתחיל תהליך של קניה/מכירה באזורים מסויימים , על יהיה זיהוי חריגות בנתוני המטבע.

הרובוט נותן 3 סוגי איתותים:

1) איתות SPREAD: הרובוט לוקח את הספרד (evry tick) ומשכלל את סטיית התקן שלו, ונותן איתות ברגע שסטיית תקן של הספרד גדולה מההגדרה שהכנסנו. הרעיון הוא שברגע שמתחיל תהליך מסיבי של קונים מוכרים הספרד גדול.

2) איתות VOLUME כרגע האיתות הטוב ביותר לאזורי קניה ומכירה. עובד באותה השיטה, משכלל סטיית תקן של VOLUME, גם כאן הנתון נלקח מכל טיק. אני רואה שהרבה מאוד פעמים שאני מקבל איתות ווילום המחיר מתהפך כ6-10 פיפס, סטופ של 5-8 פיפס (הכל פלוס הספרד כמובן).

3) איתות MOVEMENT SPEED כאן האיתות יכול לתת 2 סוגים של איתותים UP OR DOWN, הרובוט לוקח את השינוי במחיר בכל טיק, וברגע שהרובוט מזהה ערך תקן גדול לכיוון מסויים הוא יתן איתות לאותו הכיוון, כשבנק זורק הוראה ענקית לשוק, ואין מספיק לימיטים המחיר יכול לקפוץ בטיק אחד 2 וגם 3 פיפס (לא מדובר בזמן הודעות)

צורת האיתות על הגרף:
וגודל ערך התקן שהפעיל את האיתות spreed = S
וגודל ערך התקן שהפעיל את האיתות Volume = V
וגודל ערך התקן שהפעיל את האיתות MovementSpeed = P
תמונות להסבר אשלח בקרוב.

tomastapuz

New member
תמונות מהיום:

בגלל שMT4 לא שומר נתונים של כל טיק, אלה כל טיים פריים, אין אפשרות לעשות לרובוט BACKTESTING, לכן הדרך היחידה לבדוק אותו היא להריץ אותו ולחכות לאיתות.

קיבלתי היום כמה איתותים של ווליום. אשלח בהמשך כשאקבל דברים מעניין (גם איתותים שלא עובדים)

tomastapuz

New member
האתר שלהם ריק ממידע על התוכנה

אתה יודע מאיפה הם משיגים את הדאטה? והאם זה כולל וויליום ו ספרד?

למעלה