אני רוצה לשתף אתכם.

NoWords

New member
אני רוצה לשתף אתכם.

נסעתי אתמול פעם ראשונה ברכבת, מראשון לתל אביב. זו גם הייתה הפעם הראשונה שאני נוסעת לבד. אני מודה - עליתי לרכבת והתיישבתי עם חיוך מטומטם מרוח על הפנים. זה היה נחמד, המושבים מרופדים והיה נוח. הייתי קצת לחוצה שאני לא ארד בתחנה הנכונה (למרות שאי אפשר לפספס את מגדלי עזריאלי אלא אם נרדמים) אבל תמיד זה ככה, לחץ של הפעם הראשונה. הנסיעה הייתה ממש קצרה וזה היה באמת סבבה! הרכבת היא אמצעי תחבורה מצוין למי שמחפש דרך מהירה, אומנם עולה כסף אבל שווה את זה! מומלץ לכולם

cobainos

New member
../images/Emo13.gif מזל טוב..חחח

בעיני המחיר ממש לא מוצא חן... בשני שליש מזה נוסעים לשם באוטובוס ואני לא מבין מה ההתלהבות של"20 דקות לעזריאלי" חוץ מהבוקר אני מגיע גם ככה ב20 דקות לעזריאלי באוטו,כשאין פקקים.

NoWords

New member
אוקיי

אני מציעה את חווית הנסיעה אפילו רק חד פעמי, אי אפשר להשוות בין הרכבת לאוטובוס...זה עולם שונה לגמרי! ואתה צודק בקשר לנסיעה באוטו גם לא משתלם לנסוע הרבה ברכבת, כי זה המון כסף... 3 נסיעות ברכבת זה כמעט 40 ש"ח

NoWords

New member
רגע

התכוונתי - 3 נסיעות ברכבת לת"א זה כמעט 40 ש"ח.

cobainos

New member
כבר נסעתי...לפני הרבה חודשים

אבל נסעתי ברכבת בלי שום קשר כבר הרבה פעמים,גם בארץ וגם בחו"ל ככה שהחוויה לא הייתה כזאת מרגשת.

חןשסק

New member
חחחח גם אני התרגשתי../images/Emo3.gif

באמת אחלה דרך לנסוע לעזריאלי.

dilan angel

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

באמת נסיעה ברכבת הרבה הרבה יותר שווה מנסיעה באוטובוס.

Shark Alarm

New member
צודקת../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif

הנסיעה ברכבת ממש נחמדה (בהשוואה לאוטובוס) אין בחילות אפילו אם יושבים נגד כיוון הנסיעה. אני את הנסיעה הראשונה שלי ברכבת מראשון, עשיתי כשפתחו אותה (ואפילו לחצתי למאיר ניצן את היד בתחנת רכבת...) ממ ועוד משהו: הידעתם
תהיה גם תחנת רכבת במערב ראשון לציון, כבר פורסם מכרז (זה הולך להיות משהו בסביבות סוף 2008) וגם מתוכנן שהרכבת הקלה מת"א תגיע לראשון מערב (ואפילו תכנס ליד המכללה למנהל ולתחנה המרכזית החדשה- שער ראשון) זה הכל בענייני רכבות.. מי שרוצה עוד מידע, מוזמן להכנס לפורום תחבורה ציבורית- פורום 394..

Ne§t£A Gi®L

New member
אני לא מבינה איפה יתקעו אותה../images/Emo108.gif

יש כאן מקום לרכבת!? מה גם שזה יצא ליד הכביש המהיר בטח...אני לא מוכנה שתהיה לי רכבת ליד הבית!

yehuda18

New member
בתור מי שנוסע הרבה ברכבות

אני יכול לומר שיש אחלה של תחנת רכבת אצלנו בראשון.. מכל הבחינות.. יום אחד הייתי בדרך לתחנה, כ50 מטר מהכניסה המאבטחת צועקת לי: "חייל! אתה צריך לת"א?" השבתי שכן, "קדימה תרוץ הרכבת יוצאת עוד דקה". איך שנכנסתי, בלי להציג חוגר אפילו :) הכרטיסנית כבר הכינה לי כרטיס והגעתי ממש 10 שניות לפני יציאת הרכבת :) כל הכבוד לתחנת הראשונים!

למעלה