אני רוצה לשתף אתכם

ג ו ו ן

New member
אני רוצה לשתף אתכם

במשהו אישי, אני פשוט משתגעת, אני נשואה ואפילו באושר רב, אבל הכרתי בחור, בחור מדהים ששינה את חיי והתאהבנו התאהבנו בטירוף, לא חשבתי שזה יכול לקרות במציאות, אבל זה קרה, שמונה חודשים של שיכרון חושים. וכמו לכל רומן רומנטי גם לזה היה סוף עצוב, הוא נאלץ לעבור דירה למקום מאוד מרוחק. אין באפשרותינו להמשיך את הקשר ונורא קשה לי. אני נורא מתגעגעת. הערב יצאתי עם בעלי ונסענו לאיזור העבודה הקודמת שלו, חשבתי שאני נטרפת לא עמדתי בזה להסתובב בכל אותם המקומות שהייתי איתו, כל עץ מזכיר לי מראות, תחושות, נגיעות, ואני יושבת קפואה ונטועה בלי יכולת לזוז כמעט, רק הדמעות זולגות מעצמן והכאב כה גדול. אני משתתפת קבועה פה בפורום אבל בשם אחר הייתי חייבת לספר לכם, לא יודעת למה...

בוזיקית

New member
../images/Emo12.gif

בגלל זה, גם בגלל זה כתבתי מקודם - מי בכלל צריך אהבה? מי בכלל צריך זוגיות? אפשר לוותר על זה ועל הכאב... לא מנחם אותך, הא?!?

המממ...תרשי לי?

לנחם? את מי בדיוק? קודם כל את רושמת שאת נשואה באושר אבל מצד שני את מנהלת רומן? את לא רק מרמה את הבחור ההוא ולא רק את עצמך אלא גם את בעלך שבטח לא יודע כלום על זה... מכעיס אותי לשמוע אנשים כמוך מתרברבים להם על כך שהם בעצם בוגדים בבני זוגם. תתביישי לך ! זה כל מה שיש לי לומר לך. זה מנחם אותך עכשיו? אריה

למה אתה שופט אנשים בצורה כזו

א. כשמנהלים רומן לא מרמים אף אחד המצב ידוע לשניהם שזה יכול להסתיים כך סתם ביום בהיר. ב. אתה אף פעם לא יכול לדעת מה מתחולל בליבם של אנשים באיזה מצב חיי הנישואין שלהם, כשיש ילדים המצב הופך למסובך והרבה יותר קשה יש מצבים בחיים שאי אפשר להתגרש ולעזוב הכל ביום מן הימים אני מאחלת לך שתהיה אבא תרגיש זאת אז האופציות שעומדות לפניך, להישאר עם ראש תקוע באדמה ולהיות עצוב וכועס כל הזמן ולהתלונן על כל העולם אוו למצוא לך מישהו שיספק עבורך את אותם צרכים צר לי לומר לך אבל יש פתגם שאומר "לא רואים לא כואב" לפעמים בחיים צריך להשתמש בו.

תגובה

יכול להיות שבאמת מיהרתי בתגובה שלי...אבל, נשואה באושר - ומנהלת רומן? נשמע לי מאד תמוהה ולא, לא רואה בעיין יפה את מה שאת מצדיקה. אם לא טוב לה - שתלך, כן! בהחלט. מה זה למען הילדים? הילדים גם צריכים לסבול את כל הרומנים ואו את אי ההתאמה הזו ביניהם? במה הילדים אשמים? אם אני יהיה אבא ואישתי תבגוד בי....מה פתאום שאשאר בגלל הילדים? נכון שזה מאד יפגע בהם וזה נושא הרבה יותר עמוק ממה שאנחנו מציגים כאן... אבל בשום פנים ואופן לא אתן להם ולי לעבור את הסבל הזה. זו דעתי בכל אופן. אריה

בוזי

מה ממה שהיא אמרה גרם לך שוב לחשוב על זה? כולם צריכים אהבה וכראיה לכך הסיפור הזה....ממנו אפשר רק ללמוד מה עושים כשנשואים ואין אהבה. כי אם היתה אהבה היא לא היתה בוגדת . אריה

11ג ו ו ן

New member
המממממ,

אוי אריה אריה, מי שם אותך לשופט, ואני בתור משתתפת ותיקה פה בפורום רק רציתי בנחמה. אז אני נשואה באושר, ובעלי הוא אהבת חיי, אך מה לעשות שפגשתי בן אדם מדהים כך סתם באמצע החיים, אף אחד לא שאל אותי, אני לא מסירה אחריות חלילה, אבל לא הכל ניתן להסביר יש חיבורים שהם חזקים כל כך שלא ממש מבינים למה ואיך הם קורים ולפעמים כשמתעוררים ופוקחים את העיניים זה טיפה מאוחר מידי, כל אחד מאיתנו רוצה להיות נאהב וזה כלל לא קשור לזוגיות או למערכת התומכת בבית, זה קשור לחיבורים בן אנשים. אני לא מעוניינת להצטדק בפני אף אחד, אני לא מצטערת לרגע על מה שקרה כי כל רגע היה קסום ומיוחד מאין כמוהו, רק שיתפתי אתכם בכאב. אבל כנראה שגם לפורום האמפטי הזה יש קוים אדומים משלו, וצר לי על כך

זה לא קווים אדומים של הפורום

אלא של האדם. אני כמו אריה לא רואה איך בן אדם שאוהב מישהו כמו שאת אומרת שאת אוהבת את בעלך יכול לפגוע באותו אדם בצורה כזאת חזקה ונוראית.... כל יום וכל היום עומדים מולנו פיתויים,מדהימים ומהממים אבל אנחנו יודעים להגיד לא! אם לא יכולת להגיד "לא"... זאת כבר בעיה אחרת... לא מגיעה לך אהבה כזאת גדולה ומסורה מבעלך כאשר בלי ידיעתו את פוגעת בו.. אבל עזבי,נסחפתי..... אני לא פה לשפוט אותך... אבל לצערי אני גם לא יוכל לייעץ לך...... מקווה שאת תעשי את המעשה הנכון.

לא שפטתי אותך בכלל ! כן זה אני אריה

אמרתי את דעתי בצורה אוליי קצת בוטה מידיי ורק על כך אני מצטער ומתנצל. ושוב - לא מוצא לנכון להצדיק אותך או לתמוך בך בשביל מעשים שכאלו , מעשים שהם נבזיים ושקריים בעניי. אריה

מצטער, אבל אני מרגיש צורך לומר

התגובה שלי היתה נוקשה וחסרת רגשות מכיוון שאני עצמי הייתי נבגד. כל כך אהבתי אותה והאמנתי בה ואחרי כל מה שהיה ביננו היא בגדה בי. את יודעת מה ואיך הצד הנבגד מרגיש בכלל? אומנם הוא בוודאי אינו יודע אך כשיגיע הרגע ( והוא יגיע ) הפגיעה הזו שהוא יעבור תהיה ע צ ו מ ה ! אין לך ולו שמץ של מושג כמה שזה יכול להרוס חיים ! אני היתי על סף העלמות מן העולם אלמלא רצתי לחדר מיון לבקש פסיכיאטר שיציל אותי מהמחשבות האלו. הדבר הכי הכי פוגע הוא שאתה בכלל לא ידעת שהיא בוגדת בך...... אנשים כל כך מפחדים מקטע של בגידה פיזית ..שבן זוגם יחשוק בגוף אחר...ולא שמים לב כמה פעמים במהלך חיי הנישואים הם נבגדים...והגרוע מכל אנחנו..שבוגדים בעצמנו כי אנחנו מוותרים... ולסיום גוון היקרה ,אם תחשבי על כמות הגרושין שקורים כל הזמן, תשאלי את עצמך כמה מהם נבעו מקנאה ורכושנות, ואולי אם בני הזוג היו קצת יותר קשובים זה לזו, ומבינים שיש צרכים שאינך יכול לספק לבן הזוג, וזה עדיין לא הופך אותך לבן זוג פחות מושך ולשותף לחיים פחות טוב. כי זיונים תשוקה ואהבה הם לא הכל בחיים. אני חושב שקוו מחשבה כזה היה מחזיק הרבה יותר זוגות יחד, מאשר גורם לפרוק .... אריה

יקירי,

אני כל כך שמחה שכתבת את הדברים שכתבת, ידעתי שיש בך רגישות ואני שמחה שלא טעיתי בך, אריה יקירי, לא את הכל ניתן לחשוף פה וכל זוגויות עם הדינמיקה שלה, קשה לי להתערטל פה לגמרי אבל בעלי לא ממש נבגד, יש בינינו חברות מופלאה ואנו ערים לצרכים זה של זה ויש המון כבוד והערכה, סקס, אריה הוא לא הכל בחיים, ועכשיו אני מדברת מהאמת הפנימית שלי, אם יש יחסים גלויים, ופירגון והקשבה לא צריך יותר מזה כלום. פעם שוחחנו על זה בן זוגי ואני והגענו למסקנה שגם אם קיים צורך, וממלאים את הצורך הזה, אבל חוזרים הביתה ושומרים על המסגרת ועל היחסים הטובים אין סיבה שזה לא יתקים, שוחחתי פעם עם ידיד שלי שבגד באישתו והוא אמר לי את יודעת, דוקא בתקופות שאני בקשר אסור, הזוגויות שלי והמצב שלי בבית נפלאים אני רגוע, אני מכיל, יש סקס נפלא, יש איזו שלמות , יש שקט, ולכן אני חושבת שאם זה נעשה מתוך הסכמה זה לא כל כך נורא כפי שאתה מתאר.

שלום לך

אני לא שופטת אותך על הדרך בה מצאת למצוא את האושר, את המקום שמעניק לך מעט, אבל תתעלי על עצמך וקחי את עצמך בידים כאילו הוא עוד עלול להבין שמשהו לא בסדר איתך, ואז הדברים יהיו הרבה יותר קשים.

../images/Emo14.gif

קשה להפרד ממישהו אהוב וקשה פי כמה כשאין את מי לשתף, כי הקשר הוא סודי ולא לגיטימי וכאילו- אסור לך להתאבל כי זה כאילו לא קרה. אבל זה קרה, ונגמר וכואב ואת לבד עם זה כמו שהיית לבד עם החוויות הטובות של הקשר. אז יש לך אותנו. ואפילו פה את צריכה לשנות ניק. ובכל זאת, אנחנו כאן. הנקודה האופטימית בספור הזה היא שעם הפרידה הכפויה הזו נפתחה לך הזדמנות לנסות לשקם את הקשר בעלך. זה בטח לא קל, כי אם זה היה קל, לא היית נסחפת לרומן מחוץ לנשואין שימלא את הצרכים שלא מתמלאים בנישואייך. אבל זו הזדמנות. אני מאחלת לך בהצלחה!

גוון

לעולם לא נדע לאן יובילו אותנו חיינו, למרות הביקורת הננזפת שקיבלת פה, אני מאמינה שגם בך יש איזה שופט נוזף שמכה בך, אבל את חייה!!!! את טועמת, חווה ומנסה, עם כל רגש והיצר שבך ואני גאה בך! אני חושבת שאין או כמעט שאין זוג שלא עובר אי אילו רגעים של "רומנים" שלעיתים עוזרים אפילו לשבח את הזוגיות עצמה. כן זה טבעי, השיגרה, טובה ככל שתהא לעיתים מבקשת תיזכור על איכותה, אנחנו בני אדם היצר והרגש שלנו תמיד מחפש <במצבו המאוזן> "אקשיין" , לכן שמחה לגלות שיש בך געגוע, ויכולת לחוש ולהעיז את הטעם של האהבה בכל גווניה<גוון:) > אולי תוכלי לנסות לקחת את היכולת שיש בך ולהעיר את הזוגיות הטובה שלך, נסו יחד לחשוב מה יביא ריגוש לזוגיות, תעיזו להגשים פנטזיות, אולי... הפתעות... אולי"דברים אסורים" שטרם ניסיתם.. טוב אני לא אמורה להציג רעיונות.. בטוחה שתמצאי רעיונות משלך:) צר לי שפנית לשתף אותנו וקיבלת נזיפות, זה קורה את יודעת, קל לשפוטף קשה לקבל, ביחוד כמו שאירה כתב"עברתי על בשרי בגידה" . אני לא יודעת מהי בדיוק בגידה ואני תמיד בעד לא לבגוד בעצמנו ואת זאת לא עשית!!! אנחנו חיים פעם אחת ראבק הלוואי והאהבה תעטוף את כולנו

נוצה מקסימה שלי,

לא יכולת לתאר טוב יותר את מה שאני מרגישה, את הצורך, את יצריות, כולנו בני אדם אבל אנחנו שונים, עם צרכים שונים, עם רצונות ותשוקות שונות. הריגושים שאני זקוקה להם, בעלי לא זקוק להם, את לא זקוקה להם וזה מה שבעצם הופך אותנו לאינדוידואל, לא נותר לי אלא להגיד לך שאני אוהבת אותך, אוהבת אותך על היותך את. תודה ענקית ממני

תגובה מאוחרת

נדמה לי שלא מדובר רק בדיון בעד או נגד בגידות ואם אפשר לקבל אותן או לא אלא גם בבדיקה של עד אנשים יכולים לקבל אחד את השני למרות חלקים פחות מושלמים שיש בהם, חלקים פוגעניים אפילו. "כולנו בני אדם אבל אנחנו שונים" והרצון להיות יכול להופיע כאן על כל צדדיך ולהרגיש מקובל ואהוב.

למעלה