פילוסוף רוחני33
Well-known member
ש לי ידידה שכנה שהחבר שלה קנאי, ולפעמים היינו שומרים על יחסים טובים וגם הזמין אותי לקפה ביחד אתם. אבל כל הזמן הוא מתחיל פתאום לאיים עליי שאעזוב את החברה שלו, וגם רודף אחריי ועושה לי פרצופים מאיימים. לחברה יש קריזות ומצוקות והיא לא יציבה, לפעמים אין לה מצב רוח לדבר ואני מבין אותה. היום פניתי אליה בעדינות ובנחמדות ואמרתי לה שאני רוצה שנישאר ידידים אז אמרה מהר: "לא!". ממש נעלבתי. יש דרך לדבר. מה זה "לא!"? היינו ידידים. לא יודעת שום קודים חברתיים. התלוננתי על החבר הזה ואני חושב שאנתק אתם כל את הקשרים. לעומת זאת, הייתה שם מישהי שבעבר הייתה צועקת עליי כשפניתי אליה אף שהיינו ידידים, אבל עכשיו דיברה אליי באהבה כמו בן אדם ואמרתי לה שאני אוהב אותה וסומך עליה ומעריך אותה, ואמרה שגם היא. כשמדברים אליי כמו בני אדם, אני מדבר בחזרה כמו לבן אדם. הייתה לי גם ידידה חדשה ישנה שאמרה פעם שאני מנג'ז לה ולא הבנתי למה, ואפילו כששאלתי אותה על מות אביה אמרה שאני מנג'ז לה ונעלבתי, אבל עכשיו חזרנו לדבר והיא מאוד נחמדה אליי וגם היא מדברת אתי יפה ובאהבה כמו בן אדם, אף שהיא מוגבלת תפקודית לא פחות מהאנשים בכפר. יש אנשים זהב, יש אנשים מגעילים.