אני רוצה לתלות בכניסה לבניין

danezeq

Member
אני רוצה לתלות בכניסה לבניין

איזו תעמולה קטנה, חשבתי לתלות את זה (הודעה שפורסמה כאן בפורום) למישהו יש עוד משהו נחמד? עדףי יותר קצר ויותר מושך לקריאה. אני חושבת שהעם שלנו כנראה לא מספיק חכם בכדי להבין שיש דברים שהורגים אותנו לא פחות מהשטחים.... מים באיכות ירודה למשל. זיהום אויר קטסטרופלי. העדר ריאות ירוקות. זיהום בכל שביל ונחל. עליית מדאיגה בתחלואה נשימתית בקרב ילדים. עלייה מדאיגה במקרי הסרטן. ובכלל, לא מגיע לנו קצת איכות חיים כאן ? לא מגיע לנו לנשום אויר נקי ? לשתות מים צלולים ? להשתכשך בנחלים ובנהרות ללא מתכות כבדות ושאריות מפעלים מזהמים ? לאפשר לבעלי החיים לחיות את חייהם בכבוד בלי שנחסל להם כל פיסת קרקע ? להיכנס לחופי הים ולהנות ממים מרהיבים בלי שפכים ושאריות שקיות ושאר חולירות ? לא מגיע לנו חופים נקיים מבניינים וקבלנים רודפי בצע שנוגסים בכל פיסת חוף ?? לעם הגרמני מגיע ולנו לא ?! כשמדברים על זה בשיחות סלון - כולם מסכימים שמגיע לנו. אז יאללה - תעשו מעשה. תפעלו לשינוי איכות הסביבה, כי בתכל'ס - זה מה שהורג אותנו באמת.

clear

New member
מודעה ארוכה לדעתי

רוב האנשים לא יטרחו לקרוא את המודעה, לדעתי פשוט בגלל שהיא ארוכה מידי. חשבתי על נוסח קצר: עד לבחירות הבאות מעל 4,000 אנשים ימותו בגלל זיהום אויר בגוש דן בלבד. הצבע לירוקים כדי לעצור את זה ולשקם את הסביבה שלנו. ישיר, אבל אמיתי.

הנה גלויה שהכנו

אפשר להדפיס ולפרסם, אבל עדיף לשלוח במייל לכל האנשים שאתם מכירים... תודה, דרור

למעלה