אני רוצה לתת כבוד למישהו

אני רוצה לתת כבוד למישהו

ותסלחו לי שאני פותחת הודעה חדשה (גם לי מותר פעם בשלוש שנים). בכל השנים שאני פעילה כאן בבלוגיה (נו טוב לא כל כך בבלוגיה יותר בבלוג שלי) אני עדה לכל מלחמות האגו שיש כאן. אני גם מודעת היטב לעובדה שתפוז זה אתר מסחרי ולכן ברור לי מדוע כל פליט ריאליטי שפותח בלוג לאיזה יומיים ואז נעלם מקבל קידום שבלוגרים רציניים לא מקבלים. ולכן באיחור של כמעט שנה (כי רק כעת אני גיליתי את הבלוג הזה) אני רוצה להמליץ לכולם להכנס לבלוג של איש מדהים. אני באופן אישי לא הכרתי אותו, אני חברה די טובה של בנו, אופיר. בנו הוא ד"ר לפיזיקה ואחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי בימי חיי: צנוע, עניו, חכם, אדיב, שם את עצמו אחרי חברו או בקיצור מלח הארץ. במשך שנים הוא סיפר לי על אביו וידעתי שאבא שלו היה מראשוני הלוחמים של מדינת ישראל, אדם שהכיר באופן אישי את גדולי האומה. מכיוון שאופיר, ממש כמו אביו, היה צנוע בצורה קיצונית רק לאחר מותו של אביו למדתי לגלות עד כמה אביו היה אדם גדול ומיוחד וגם מאיפה הוא ירש את מגוון תכונותיו המדהימות. אני מצרפת כתבה שנכתבה על אלי איל (פיינגרש) בעיתון הארץ. במרץ 2009 אלי איל פתח בלוג כאן בתפוז (בגיל 86). הבלוג לא קודם ולכן מספר הכניסות הוא אפסי. בבלוג יש 5 רשומות בלבד. אלי איל הוא לא עוד פליט ריאלטי ש"התנסה" בפתיחת בלוג ואז התייאש והפסיק. אלי איל הוא אדם שבגיל 86 סיים תואר שני בהיסטוריה (כלומר לא מסוג האנשים שמתחילים משהו ואז עוברים הלאה). אלי איל נפטר כחודש וחצי לאחר פרסום הפוסט האחרון בבלוג.
הבלוג של אלי איל
יהיה זכרו ברוך.

עופר D

New member
לא הכרתי ולא ידעתי

אבל עוררת את סקרנותי, ואשמח להיכנס, לקרוא ולהגיב. כמה חבל שהוא לא זכה לסיפוק של כולנו,ף כשמתעניינים ומגיבים לדברינו בבלוגים. תודה על המחווה היםה. יהי זכרו ברוך

למעלה