אני רוצה מידע לגבי קורס טייס לבנות

Wisper

New member
אני רוצה מידע לגבי קורס טייס לבנות

כל היודע מידע בדבר אשמח לקבל

קורס טיס לבנות ../images/Emo160.gif

קורס טיס לבנות מתבצע באופן זהה כמו קורס טיס לבנים (למה שיהיה הבדל?) בשביל להתחיל, את צריכה ליצור קשר עם אחת מחברות התעופה (יש בהרצליה, שדה דב, חיפה) ולהכין 40,000 ש"ח. תצטרכי ללכת לתחנת המשטרה הקרובה בכדי להוציא תעודת יושר. חברת התעופה שתבחרי תסדר לך מדריך ו"תיק חניכה" ותוכלי להתחיל לטוס ! כל שעת טיסה עם מדריך עולה בסביבות 800 ש"ח. מינימום השעות הנדרש הוא 40 שע"ט (שעות טיסה) ועוד 6 מבחני תיאוריה ועוד מבחן רפואי.
בהצלחה

אולי עדיף לדייק יותר ולהגיד, ש:

אין כזה דבר קורס טייס לבנות. יש רק קורסים "מעורבים"... (במקרה שהיא דתיה או משהו). מהסיבות שאריאל הזכיר, שאין שום הצדקה ראציונלית להפריד את הקורסים על פי מין. (או לטעמי האישי אף מסלול אחר בעולם, אבל זו כבר דעה אישית.)

laronpilot

New member
תוספת קטנה../images/Emo108.gif

לא מבחן רפואי, כי אם בדיקה רפואית אצל רופא/רופאה תעופתי/ת 7 בחינות ולא 6 ספר פתוח ספר סגור מטאורולוגיה נווטות חוקה יט"כ = ידיעה טכנית כללית וכמובן RT = מבחן קשר, רדיו טלפון הכולל גם מבחן עיוני באנגלית וגם מבחן מול בוחן

ועוד תוספת קטנה לתוספת הקטנה

וכמובן בסוף הדרך, איזה עוד מבחן לא חשוב במיוחד, שנקרא מבחן טייס מעשי, שמורכב למעשה משתי טיסות, טיסה כללית וטיסת ניווט, שלפי שיקולו של הבוחן ניתן לאחד אותןלמבחן אחד. אבל כשמגיעים לשלב הזה כבר לא זוכרים את תלאות העבר (המבחנים העיוניים). בקיצור, המאמץ בהחלט שווה. מייק..

קורס טיס

שלום רב, שמי אורן, אני חיפאי, בשלב האחרון של קורס הטיס הפרטי, לומד באויה שבהרצליה. לפני שהחלטתי היכן "לשים את הכסף" ערכתי בדיקה מאוד מאוד מקיפה. המסקנה שלי, ושל רבים וטובים אחרים, היא חד-וחלק ביה"ס לטיסה אויה, שבהרצליה ! גם אם את גרה בחיפה בצפון או בבאר-שבע בדרום, המאמץ שווה. אני מכיר חניכים מבתי ספר אחרים, מהתרשמות השוואתית - אויה רמה אחת מעל כולם (ואין לי אחוזים אצל אוסנת...) תפני לאוסנת מאויה בטל´: 9500868 - 09 9501101 - 09 אגב, תבקשי ללמוד עם גיא הרצוג
בהצלחה אורן

tiraman

New member
../images/Emo131.gif אורן , כמה פעמים אני צריך ../images/Emo131.gif

להגיד לך שלימוד טיסה זה רק בארובט חיפה על מטוס הזליןןןןןןןןןן

טעות בידך ממי - tiraman

עזוב אותך משטויות ! 1. c-152. 2. אויה. 3. אל תטעה את ה"צעירים" (אנחנו "ותיקים" - בשלבים האחרונים של קורס הטייס...)

למעלה