אני רוצה פר"ח

חבצלת 1

New member
אני רוצה פר"ח../images/Emo39.gif

אני רוצה פר"ח לאפרוח-המורה (כיתה קטנה) אומרת שכרגע לאף ילד אין אז מה זה אומר שלא מגיע לי ?< מה עושים כדי לקבל - אני תושבת ר"ג ( אח גדול - גם יספיק) בתודה מראש

Diana M

New member
פרח וירטואלי את יכולה לקבל../images/Emo141.gif

כבר בזה הרגע
וכעת ברצינות. פרוייקט פר"ח הוא פרוייקט חונכות של סטודנטים במוסדות החינוך. מדובר בקשר אישי של סטודנט/ית עם תלמיד לאורך שנת לימודים אחת לעיתים גם יותר מכך. לרוב לא ניתן לקבל חונך באופן אישי. על מנת לקבל חונך פר"ח על בית הספר להשתתף בפרוייקט. במידה ופר"ח פועלים בבית הספר. פני למנהלת בית הספר ובקשי חונך תוך נימוק הסיבות לכך. במידה ולא , את יכולה לנסות לפנות לשרותי הרווחה ברשות המקומית שלכם ולבקש חונך. במידה ואכן יש לך נימוקים טובים לכך סביר להניח כי תקבלי (לעיתים יש נימוקים טובים אך אין תקציב , אך זה כבר סיפור אחר) בענין אח בוגר, שולחת לך רשימת קישורים בנושא. חפשי אולי אחד מהם מתאים לאזור מגוריך. בהצלחה.

פרח"ים

האם לדעתך אפשר "לנצל" סטודנטים לפר"ח גם בתור טרפיסטים בשיטת ABA (לובאס) תמורת תשלום או לא. ברבורית 1

Diana M

New member
אין כאן שום ניצול, הרי את מדברת

על תשלום. סטודנט פר"ח מחוייב (אם אני זוכרת נכון) ב4 שעות שבועיות מול החניך, תמורתן הוא מקבל השתתפות בשכר לימוד. אם את מסכמת איתו על שעות נוספות מפני שנוצר קשר טוב עם הילד וכד´ והוא מעוניין בכך מה טוב גם מצאת פתרון עבור הילד וגם עזרת לסטודנט לסיים את החודש. לא צריכה לאיש לדעתי להיות בעיה עם כך. להיפך.

למעלה