אני רוצה רעיונות..

ציפורוש

New member
אני רוצה רעיונות..

לבוקר אחרי החתונה, אני רוצה למצוא משהו כיף ורגוע לעשות, לחגוג את ההתחלה בשקט ובלי רעש ומשפחה.. חשבתי על פיקניק-ארוחת בוקר באתר טבע יפה כלשהו, ואם יש לכם רעיונות למשהו שונה לגמרי, או משהו לשיפור, אני אשמח לשמוע רעיונות..

הילית*

New member
נשמע רעיון טוב אבל אז זה מצריך

הכנות מוקדמות של האוכל ... אני דוקא בעד ארוחת בוקר שקטה בבית קפה נחמד ליד הים...משהו רומנטי כזה. אפשר אפילו בקיסריה

ציפורוש

New member
לא בניתי על אוכל מבושל..

יותר משהו כמו יין ובגט וגבינות ירוקות וריבות טריות (עשויות ביד, לא ממפעל) ואני יודעת שיש חנויות לדברים כאלו, אני רק לא יודעת איפה ואיך זה בכלל..

שושקה@

New member
במיוחד לציפורוש - סל ארוחת בוקר

יש חברה שמכינה ומביאה סלסלה ע נ ק י ת עם מלא דברים מדהימים לארוחת בוקר מיוחדת (גבינות צרפתיות מכל הסוגים, לחמים, קישים מכמה סוגים, יין, מיץ, סלטים - בקיצור היסטרי). המינוס היחיד הוא המחיר - 250 ש´ לסלסלה זוגית, שיכולה להספיק גם לארוחת ערב ולארוחת בוקר למחרת. אבל אם מדובר בארוע ממש מיוחד (ובהנחה שתהיו כבר אחרי ספירת הצ´קים) זו יכולה להיות הזדמנות טובה לבזבז. את את מעוניינת יש לי את הטלפון להזמנה. אגב, את הסלסלה הזאת אפשר להזמין גם לארוחת ערב.

ציפורוש

New member
אכן יקר.. אבל אני בכל זאת אשמח לקבל

פרטים עליהם.. זה נשמע לי ממש הסגנון שהתכוונתי (אין להם כמה גדלים? זה יותר מדי לשני אנשים?) , ואולי זה בעצם יעלה לי פחות מלקנות לבד ולהרכיב.. הם מספקים גם כלים? אז אני רוצה פירוט.. אני כבר נהייתי רעבה מהתיאור..

*שיר

New member
גם אני שמעתי על הסל הזה- נשמע מדליק

ביותר (למעט עניין המחיר)

יש עוד דרכים

קודם כל, החברה הזו אכן עושה סל גם ליותר משני אנשים (למרות שמהתמונות זה נראה מספיק לארבעה). הביקורת ששמעתי על זה היא, שהם מתמקדים בגבינות וקצת מחפפים עם המאפים אבל זה באמת צרות של עשירים. במקביל, יש המון חנויות של מעדנים שישמחו לארגן כאלו דברים, נניח ´דלישס´ בנאות אפקה, הגבינריה בבזל ועוד. צריך לדבר איתם מראש, לסכם על תפריט וללכת על זה. זה גם לא זול, אבל זה נותן יותר מגוון. יש גם אנשים פרטיים שעושים קייטרינג או סלסלות אוכל לאירועים כאלו- זה כבר יכול לצאת יותר יקר, אבל שמעתי על כמה בצפון ואז אולי זה סביר. אני יכולה להשיג שמות וטלפונים אם צריך. אני יודעת שחברים של ההורים שלי בקשר עם כמה חבר´ה שמביאים להם מיץ תפוזים סחוט טרי לפי הזמנה... וכמובן- יש לא מעט בתי קפה נפלאים בכל מיני מקומות מיוחדים שאפשר לשריין. שיהיה המון בכיף

ציפורוש

New member
הילה, אם יש לך שמות לתת לי זה

מאוד יעזור.. ואני מחפשת כמות קטנה ממה שסיפרו, לא יותר מזה, זה רק לשנינו ואני לא אכלנית גדולה.. (חוץ מכשהדבר נוגע למתוקים) אבל גם מקומות קטנים זה אופציה, ואז אפשר לסדר כמות ומגוון רצויים.. ובכל אופן, אני אוספת פרטים, אז לכל מי שיש, אני מעוניינת..

Sharon_1

New member
מה דעתך על...

ארוחת בוקר בבית קפה כלשהו ליד הים ואח"כ איזה מסז´ טוב ואח"כ סרט? או יום כיף באחד המלונות היוקרתיים ? משהו שכולל ארוחת בוקר וצהריים, מסאז´ים, בריכה וכו´? אבל- לדעתי, לא משנה מה תעשו, העיקר שתהיו יחד!

למעלה