אני רוצה שברק ידבר עימי כל 3 ימים

drukman

New member
אני רוצה שברק ידבר עימי כל 3 ימים

כאשר המנהיג מבצע פעולות שנוגדות את הטמפרמנט והרציונל של מרבית הציבור, יש צורך שהוא ישוחח עם הציבור בכל 3 ימים ויסביר לו מעט מפעולותיו. אינני מחפש גילוי לב שיסייע לאוייב. אני מבקש לערוך את התשובות שהוא נותן ממיילא לעיתונאים שמראיינים אותו, כנאום הסבר בן 10 דקות לתושבי ישראל הדי המומים.

רבקה ל

New member
האיש נלחם על חייו

בכל ליבי, אני מאמינה, שברק מאחל טוב לעמו. אך יש להתריע מפני, מצוקה אישית אדירה שנמצא בה האיש. מצוקה העלולה לאיים על שיקוליו הלאומיים. בעודו נישא על גלי אמונה עיוורת בתהליך מדיני, נפל בחלקו, להיות נושא ארונה של התקווה לשלום. ``יש תקווה עם ברק``...זוכרים את הסיסמאות ששטפו את ערינו? ובכן...הוא כן זוכר. ועל כן, מתוך המציאות המכזיבה, שצרה עליו, אין לחזות בבירור מה ינביט הטבע האנושי, את מי יבחר ברק לחלץ. האם את מקומו המתרקם בשלהי ההיסטוריה או בפשטות, אותנו.

drukman

New member
מצטער רבקה, ברק אינו אדם פרטי

הוא נבחר למלא תפקיד. הוא מנהל את עיסוקו בריכוז מוגזם. מתנהג כשליט יחיד, אינו מתיעץ/מתחשב באנשיו שלו. אני יכול להבין 2-3 שרים נרגנים אבל 7 נרגנים? הוא לא ממנה שר ביטחון. ונושא בשני תפקידים קשים. הוא נשען על מספר מצומצם של חברי כנסת ורק פגרת הכנסת מצילה אותו מנפילה.. ואת מספרת לנו שהאיש נמצא במועקה אישית קשה? מי שלא יכול לשאת את חום המטבח שלא יכנס אליו. אני חושב שאם הוא משוכנע בצדקת מהלכיו, אזי עליו להסבירן לעם. בשיחה ביוזמתו פעמיים בשבוע. לי הוא נראה כאדם מרוחק המלעיט אותנו בהרבה מילים חסרות משמעות. יותר מדי קווים אדומים של המדינה ושל צה``ל נחצו בימים האחרונים אני רוצה לשמוע את דבריו מכוונים אלי, האזרח. זה שבחר בו וחושש מטעות.

ממילא כל מה שיגיד אתה לא תסכים

עדיף לו לשתוק וזהו ואתה יודע מה יותר טוב כך פחות עצבים

drukman

New member
הצבעתי ברק ועכשיו הוא לא זקוק לי

אז מה הערך של ההצבעה? אני לא מצביע נגדו אוטומטית. אני לא מבין את ההיגיון בפעולתו ואני נמצא בחברה גדולה של כתבים ומדינאים שאינם מבינים. 1. איך קובעים אולטימטום ביום כיפור, לאחר החטיפה, ולא עושים דבר? 2. מה זה פסק זמן מדיני? גם השרים לא מסכימים עימו. 3. למה אין שר ביטחון במשרה מליאה? 4. למה לקח 5 שעות עד שחילצו את גופתו של מדחת יוסף מקבר יוסף 5. למה לא הגיבו על צביעת קבר יוסף בירוק של מסגד ועל שריפת בית הכנסת ביריחו 6. למה חצי שכונה בירושלים נמצאת במצור ואילו אנו לא מצליחים לשתק את הצליפות. 7. איך חטפו לנו שלושה חיילים ואיש לא פוטר מתפקידו למה התעכב החילוץ של המתנחלים שטיילו לעיבל. אם החטמ``ר ידע על הטיול למה זה לקח זמן כה רב יש המון שאלות. האיש צריך להסביר. אנחנו לא טפשים כל כך כדי לחשוב שהוא מתעלם מאיתנו ועושה מה שהוא רוצה

למעלה