אני רוצה שהצבא ירה בי

מור ד

New member
אני רוצה שהצבא ירה בי

אני רוצה ללכת להפגנת שמאל ושמישהו מצה"ל ירה בי... אני רוצה להתאשפז בבית חולים ולהכנס לכותרות... לא להפגנה אלימה ולא חוקית... אני מתכוון להפגנת לגיטימית... חוקית או לא העיקר שלא נעשה בה נזק... למישהו בא לסוע איתי לגבול רפיִח... מישהו צריך לתת להראות לכל המדינה מה זה צבא באמת ולאן אנחנו מגיעים!!! מי איתי? (אני מתכווון לזה שירו קרוב לגוף שלי ואתעלף.. לא פציעה חמורה או משהו...
)

gilka

New member
אני מצטער לאכזב אותך

אבל כל עוד תפעל לפי ההוראות שנתת לעצמך בהודעתך, קשה לי מאוד מאוד להאמין שמישהו ירה בך. בהצלחה, בכל זאת!

דור, זה לא הולך ככה../images/Emo26.gif

הצבא לא ירה בך סתם. אתה צריך קודם לעשות משהו קיצוני כדי שתהיה לחיילים סיבה טובה לירות בך. נניח - לנער איזו גדר או לצעוק לעברם "מפגרים". בהצלחה.

ממש סיבה טובה

[אני מקווה שהיית ציני] אבל מור, מה שאתה באמת צריך להיות זה פלסטיני. אם אפשר, מוטב במחנה פליטים. במקרה כזה, כל מה שאתה צריך לעשות זה לארגן הפגנה שקטה, וזה כבר יקפיץ לך את הסיכויים להכנס למעצר מנהלי. למרות שכמובן גם ערבי ישראלי זה בסדר, כמו שמשפחתו של מחמוד אלסעדי תוכל לספר לך.

תשמע הסטנדרטים ירדו...../images/Emo26.gif

אתה לא מעודכן, הא?... צה"ל הוא צבא מוסרי וקשוב. אוקטובר 2000 מאחורינו!! אין גזענות בצה"ל!! היום יורים גם על אזרחים יהודים. שוויון מלא. ובא לציון גואל.

סֵג

New member
לא לא לא בנאדם

שיוויון מלא יהיה כחיילים ירו גם על חיילים.

yair abitan

New member
צה"ל=צבא מוסרי וקשוב.

באוקטובר 2000 היו צריכים לההרג עוד כמה עשרות (אם לא מאות) ערבים שסיכנו לא מעט את חייהם של השוטרים (הזכות לחיים וביטחון-אתם בטוח מכירים את הזכויות הטיבעיות של כל אדם מעצם היותו אדם .....חח). גזענות יש בכל מקום גם בצה"ל אך דרכי הטיפול בבעיה זו מחמירות יותר ממקומות אחרים.

למעלה