אני רוצה שזה ישתנה כבר...

Cuttie Cat

New member
אני רוצה שזה ישתנה כבר...

זאת שנה אחרונה.. רוצה שתיגמר השביתה המסריחה הזאת.. ואני אתחבר סוף סוף לילדים מהשכבה שלי ואצא איתם ושתהיה לי שנה אחרונה ומדהימה כמו שאני מרגישה שצריכה להיות לי וכמו שאני רוצה. נמאס לי מהפחדים והאי יציבות ואי ידיעה מה יהיה לפני.. מההרגשה שאין זמן כי זאת שנה אחרונה.. אני כל כך רוצה שיהיה לי כבר טוב שאנשים ידעו מי אני,שאני אצליח להפתח לכולם.. שיתייחסו אליי כמו שמגיע לי שיתייחסו. לעשות חיים.. להנות כמו שצריך. אני מנסה להזיז דברים ולא מצליחה,מנסה להתחבר ולא מצליחה,מנסה להתקשר,להציע.. ולא מצליחה,אני נאבקת כבר כל כך הרבה זמן ולא רואה שום דבר זז או דלת אחת שתפתח ותתן לי אפשרויות ותעזור לי להכנס ולצאת מהמצב הזה שאני נמצאת בו כבר בשנה וחצי האחרונה... כמה אפשר להאבק?אני רוצה ומגיע לי שיהיה לי טוב! אני ילדה שתמיד כולם אהבו והעריצו ורצו בחברתה..אני נסגרתי והתרחקתי מכל מיני סיבות.. ועכשיו זה השתנה . לא יודעת... אני סתם פורקת פה.. לא חושבת שיש מישהו שיכול לעזור לי.

ט ר י ג ר

New member
אם אני...

הייתי במצב שלך היייתי חושבת ככה..זאת שנה אחרונה שלי, אני יכולה לעשות מה שאני רוצה להנות מהשנה הזאת לעשות משהו קיצוני שישימו לב אליי...מה אכפת לי מה יגידו מילא עוד שנה אני לא יראה את הפרצופים שלהם. אני חושבת שמה שאת צריכה זה להעיר טיפה את החיים שלך... לעשות משהו שתמיד רצית לעשות שתהיה סיבה שאנשים ידברו עלייך,יכירו את השם שלך ולך יהיה יותר קל להתחיל שיחה... מקווה שעזרתי ושדברים יסתדרו... כאן תמיד...:]

Cuttie Cat

New member
תראה..

אני לא ילדה כזאת שעושה דברים קיצוניים.. מה שכן המחשבה שזאת שנה אחרונה ואני חייבת שינוי גרמה לי הרבה יותר לקחת סיכונים.. כלומר להפתח לאנשים שאני לא מכירה כי זה היה בעיה רצינית מאד שלי.. לדבר עם אנשים ,להתקשר,להציע... בבית הספר לשבת עם כל הילדים בחוץ בספסלים ולדבר ולשאול.. שאני יודעת שזה נשמע כל כך קל אבל לי זה היה דבר נורא קשה במשך שלוש שנים לפחות.. והקטע הוא שכן שמים לב אליי! אני נראית טוב והבנים אוהבים אותי והבנות גם אין לי שום בעיה איתם... יותר חשבתי לכיוון להתחבר קודם ממש עם משהי אחת ואז משם זה יזרום כי זה תמיד עזר לי כשיש לצידי חברה טובה אחת... אבל עכשיו עם השביתה הזאת כשאני לא ממש יכולה לעשות משהו זה פשוט מדכא =/

ט ר י ג ר

New member
אוף..

תמיד חושבים שאני בן..אני בת..נקבה.!חח.. מבינה את הדיכאון שלך.. אני גם ילדה שקשה לה להתקשר ולהתחבר בדרך כלל דברים פשוט קורים אצלי.. והשביתה הזאת מדכאת את כולם..עם כמה שכיף להתעורר כל יום בצהריים וולצאת כל לילה כבר די נמאס...חכי שהשביתה תיגמר ותראי איך דברים יסתדרו..:]

ט ר י ג ר

New member
חח..אין בעיה..

כולם חושבים שאני בן חח..אז לכולם.! אני בתתתת.! חח..ותעדקני...בהצלחה :]

the black nick

New member
אני ממש מבין אותך...גם אני בשנה אחרונה

וגם אני בחרדות מזה. חבל שאת לא בבית ספר שלי. ככה היינו יכולים להתחבר ולפחות הייתה לי ידידה אחת..... יאללה לא נורא, עוד מעט זה נגמר.

למעלה