אני רוצה שתעשו לי סדר בראש

lihideprece

New member
אני רוצה שתעשו לי סדר בראש

יש כל כך הרבה מרכזים ללימודי יוגה, כל כך הרבה שיטות ,כל כך הרבה מורים טובים איך אני אדע מה נכון -אל תגידו לפי אינטואיציה כי כל פעם שהלכתי לפיה התאכזבתי!!! כמה סוגי יוגה קיימים? מה ההבדל בינהם בשיטה?? אני אגיד לכם מה אני מחפשת או מה אני מצפה מהיוגה תגידו מה מתאים לדעתכם. אני מחפשת שיטה שנותנת הרפיה נשימה ורגיעה לא רוצה תרגול פיסי קשה כמו שראיתי בטלוויזיה אני רוצה משהו קל למתחילים שמתמקד בצד הרוחני של היוגה החיבור לטבע -לאחד.

לקשמי

New member
פשוט להתנסות...

שלום ליהי, אכן, רק אינטואיציה אינה מספיקה, כדי לדעת אם משהו מתאים לך או לא, רצוי פשוט להתנסות. רוב מרכזי היוגה מציעים שיעור התנסות למתחילים כך שאת יכולה לבדוק כמה מקומות ולראות מה מתאים לך. לפי מה שאת מחפשת, אני יכולה להמליץ לך בחום על שיבננדה, שיטה שבה יש דגש מיוחד על הרפיות ונשימות בתוך התנוחות וכמובן מיקוד רב על הצד הרוחני שביוגה. בהצלחה במה שתבחרי.

סטיוויה

New member
מצטרפת להמלצתה של לקשמי ומוסיפה

יוגה שיטת שיווננדה או בריגהו יוגה.שתיהן שמות יותר דגש על ההרפייה והנשימה ופחות על התרגול האינטנסיבי. גם בשיטות אילו יש תרגול ועבודה של הגוף אבל הכל נעשה ממקום מאד רפוי וקשוב לגוף. עם דגש על ארגון הגוף.

סטיוויה

New member
לקשמי! ברוכה השבה ../images/Emo20.gif

באופן אישי אשמח לשמוע ממך קצת חוויות.

לקשמי

New member
תודה ../images/Emo39.gif

הייתה חוויה מדהימה, חזקה ומעצימה. חזרתי עם תחושה של המון אור והמון רצון לתת את האור הזה גם לאחרים. למרות שאני מתרגלת יוגה כבר 3 שנים, אחרי הקורס אני מרגישה שאני רק בהתחלה של הדרך
ממליצה בחום לעבור את החוויה הזאת. חודש של ריטריט לגוף ולנפש ואגירת כוחות.

סטיוויה

New member
אני מבינה על מה את מדברת

אני מתרגלת כבר שבע שנים ומרגישה בתחילת הדרך. וזה כל היופי עבורי-התחושה שלא נמאס ולא משעמם.

למעלה