אני רוצה תשובה

rinat1

New member
אני רוצה תשובה

האם קיים בעולם גבר שבו אני אהיה במקום הראשון,שיהיה נחמד ומצחיק שיחבק אותי כשקשה לי ושיאמר שהכל יעבור ושהוא אוהב אותי ,שיהיה רציני ואמין שניתן לבטוח ולסמוך עליו,מישהו שאפשר באמת לאהוב אותו ולדעת שהוא יאהב אותך בחזרה,משהו שיהיה נעים לשכב לישון איתו וגם לקום איתו ובבוקר יתן נשיקת בוקר טוב ונשיקת לילה טוב(גם אם תאמת בבוקר אצל כולם הריח מהפה טיפה מסריח),משהו שיהיה רומנטי ואף יגיד לי ``את נראת טוב``,משהו שהוא לא האביר על הסוס הלבן,משהו שיתאמץ ויבוא לבקר אותי אבל באמת מכל הלב,ומידי פעם יתקשר סתם כי הוא רוצה לשמוע את הקול שלי,משהו שאני לא ארגיש שאני צריכה להילחם בכל דבר מאמא ועד מרחק רק בשביל לראות אותו לשתי דקות,מישהו שיהיה לי כיף לדבר איתו ומספיק חכם כדי לענות לי,ומצד שני שמדי פעם שידבר וישתובב כמו ילד קטן...

ב א ר י

New member
רינת !!!

כן בהחלט יש ואת עוד תמצאי אותו !!! רק חכי המתיני ותני לזמן לעשות את שלו ואת תגיעי לכך !!! אבל,יש אבל אחד !!! אם רק תרצי בכך !! את תמצאי אותו .

אפשרית

New member
מניחה שיגיע..כשתהיי מוכנה לקבלו

דברים קורים לנו בפרקי החיים שלנו כשאנו מוכנים להם. כן הכמיהה שלך היא שלי שלה גם שלו ושל ההוא...אותן רצונות חלומות וכמיהות. אני מניחה מנסיוני שלי...דברים קורים ומתרחשים כשאני פתוחה ומוכנה לקבלם. גבר שכזה כפי שאת תיארת מצריך ממך להיות כמוהו...לנהוג כמוהו... ולו כפי שלי ולך ולכולנו..יש צדדים נוספים,ימים של כעס עצב חוסר סבלנות.. יש מקום לראות את כל האדם לא רק את החלקים מספרי הרומנים הרומנטיים. בהצלחה לך להבין את הצדדים הפחות נעימים ולהשלים איתם ולא להלחם לשנות אותם

rin9

New member
לאפשרית

אני חושבת שאת צודקת, לפני שניתיים דיברתי עם חברה שלי ששירת איתי בצבא והיא אמרה לי את אותם הדברים , כמעט באותן המילים.

לרינת

אם את מחפשת את כל הדברים האלה שאת אומרת, את לא דורשת כל-כך הרבה, את דורשת אהבה אמיתי וטהורה, זה גם מה שאני מחפש. כל הדברים שאמרת, ממש תואמים את מה שאני רוצה מהבחורה שאיתה אני רוצה להיות ולחיות, אבל אני לא מצאתי, עד עכשיו. צרי איתי קשר, שמי אלון.

rinat11

New member
לאלון

מהו הדואר האלקרוני שלך שבו ניתן ליצור איתך קשר? רינת

רינת

את תמצאי אותו יקירתי. הוא נמצא איי שם , מחכה לך... אם אני עוד לא התייאשתי מלמצוא אחת כזאת , גם את אל תתייאשי. שייק`ה

luckdragon

New member
רינת

כן, יום יבוא וזה יקרה. וזה דווקא קורה בהפתעה :). וכן את תמצאי את הגבר אולי לא המושלם,אך לפחות תמצאי בו הרבה מאוד.. גבר שיקסים אותך,שיכבד אותך,ויחייך אליך.. שאת תהיי כל עולמו.. והוא יהיה שלך לתמיד.. הרבה חיוכים ולא להתיאש.

רינת היקרה !!!!!!!!!!!!!! כן כן ,הוא קיים . באיזשהו מקום .אי שם. את צריכה להתאזר בסבלנות ,לקוות ולהאמין. הוא קיים.

תשובה

חביבתי. אין באהבה, אני אהיה ראשונה והוא שני והפוך, במקום הראשון צריכה וחייבת להיות האהבה, שהיא החיבור, הדבק והחמצן של שניכם. וככול שכל אחד מכם יוסיף למשותף - האהבה, היא רק תעפיל לשיאים חדשים.

למעלה