אני רוצה

showmeyourhands

New member
אני רוצה

לחבק אותך ולעטוף אותך וללטף אותך ולנשק אותך ושאם רע לך או לא טוב לך, פשוט תגידי לי למה.
אני אקשיב לך, אני אגיד לך שאני אוהב אותך,
שהכל בסדר, שתשימי עליי את ראשך ואני אלטף אותך, אחבק אותך חזק חזק
כדי לעודד אותך , שאוהב אותך עד הסוף.
שתחווי משהו שמח ותרוצי לספר לי ולשמוע את דעתי, אני אגיד לך שאני שמח ושאני רוצה שיהיה לך רק טוב, באמת, מהמקום
הכי רגיש ואמיתי.
שתתכרבלי איתי, שתגידי לי שגם את אוהבת אותי.
שניהיה מתוקים כאלו
, מאוהבים, נסתכל במבטים נוגים אחד על השנייה.
שאני אסתכל עלייך כשאת נרדמת, אחשוב כמה מתוקה את, כמה יפה, כמה עדינה, איזה עיניים יפות יש לך,
איזה חיוך מקסים יש לך, איזה אף מתוק יש לך,
כמה את יפה מבפנים. שתשלחי לי SMS שאת חושבת עליי ושגם אני עלייך,
תתלהבי מכל הודעה שאני שולח לך,
תגידי שהכרת מישהו כל כך מתוק ושאת מאוהבת.
אני אגיד לך שאת מקסימה, שאני מתאהב בך גם וחושב
שאת האדם הכי מדהים בעולם, שגורם לי לאושר ולשמחה.

זה היה משחרר

askimosi

New member
יפה

אנסה גם לאלתר משהו............

קם בבוקר,יום יפה,מכין קפה, מדליק מחשב ומחכה לך.
מחכה רק לך דרוך ומתרגש, כול פעימה מרגישה כמו נצח,אך כבר השמש בשיא ואת עדיין לא שם,

בנתיים כבר הספקתי,להתקלח, להתלבש, לאכול, לעשות סידורים אבל אותה פעימה לא עוזבת אותי לרגע, היא עדיין שם כול פעם כשאני נזכר בשיחות שלי איתך אל תוך הלילה
.
ירח עלה וחושך,כבר קפה שלישי להיום מדליק אור ושוב דרוך לשיחה והנה התפנית מעניינך, היה לך יום עמוס כמו שלי,גם לך יש את אותן הפעימות הכול זורם טוב ויפה.
צחוקים הדדים,שיתוף על הא ודא,אייך עבר היום?עמוס אני מניח, גם לי.
אולי נפגש ונראה?כי סה"כ טוב לשנינו,הצלחת לגעת באותה נקודה עמוקה ואני חש שאצלך זה דומה,את רוצה מאוד רוצה, אבל מעדיפה להשאיר את זה ככה מתוך מגננות כאלה ואחרות.
מרגיש צביטה קטנה בלב למשמע תשובתך,יודע שגם את חשה וקשה לך עם זה,אולי נתגבר על זה יום אחד ונפגש?את אומרת אולי איש שם,אולי.
ואני נשאר עם סימן שאלה גדול,כי בכול זאת כיף לי איתך בדרך זו או אחרת.
מכבה אור,יוצא לעשות הליכה ועדיין רצה לי אותה שיחה,מגיע הביתה מקשיב לעוד קצת מוזיקה והולך לישון הפעם עבר לי ואני מרגיש עדיין מרגיש קצת.

מאת,
אסקימוסי המתרגש

Elle992

New member

ריגשת אותי! אתה לא כותב עם מניירות, אין לך את האינטרס לכתוב בצורה פילוסופית, אתה כותב מהלב ומהנשמה! וזה מאוד מרגש....

ממש ברגעים אלה יורדות לי דמעות...וקשה להוריד לי דמעות! אתה בנאדם מיוחד אסקי!

askimosi

New member
תודה

שמח שאהבת,זה באמת היה עד כידיי כך מרגש?ואו....אוקיי.
פעם אחרונה שניסתי לשורר היה אי שם בגיל 17.השיטה פשוטה להתחיל ולזרום ורק אח"כ לעבור על פיסוק ושגיאות כתיב,השאר כבר יגיע
.

לפעמים כשלא רוצים לכתוב ולנסח מגילה על מה שבסדר או לא בסדר ועניינים כאלה ואחרים,נראה לי עדיף לשורר במיוחד כשזה נוגע לרגשות.

לשמור בפנים זה לא בריא,
אסקימוסי

Elle992

New member
אני חושבת שיש לך את הטאץ' הזה

וכן ריגשת! וכן גרמת לי לדמעות, וחשוב שאתה טיפוס רגיש ומתחשב ושיודע להבין את הזולת, לא הרבה כאלה

Elle992

New member
כל הכבוד! המילים שלך מקסימות ומרגשות

מקווה שבאמת תצליח להגשים זאת אי פעם כי מגיע לך, בדיוק כמו שמגיע לכולנו

לצערי עד היום לא יצא לי להתאהב(ויצא לי להכיר גברים, משהו בלב שלי דפוק) אבל אני תמיד שמחה שלאחרים טוב ושהם מצליחים למצוא אהבה ולהנות מימנה, בהצלחה!

Berethor

New member
אפשר לחשוב שזה היה עוזר לך

אם היית מתאהבת, הרי עדיין היו עוד כמה בעיות אחרות שהיו מפריעות לך לעשות עם זה משהו.

showmeyourhands

New member
אני יודע שזה מאוד קיטצ'י

אבל כתבתי את זה בכוונה ככה ובאמת מעומק ליבי. אני לא כותב שירים ובאמת כשכתבתי את זה, זה היה נשמע לי כמו שיר
אבל באמת שכתבתי את זה כדי להתפרק, הכי אמיתי שיש ועם מלא מלא רגש

למעלה