אני רוצה

אני רוצה

אני רוצה דם בטעם ליקר דובדבנים. אני רוצה כנפיים של פורים קבועות על הכתפיים, ושאף אחד לא ישאל למה. אני רוצה לשחק עם עצמי 'סיגריה זונה'. אני רוצה להביט לעצמי בעיניים ממש מקרוב. אני רוצה פוטושופ נצחי וריח של הוגו בוס. שסע עמוק בחולצה וניטים. לעשות לעצמי היקי בצוואר, לתת ביס ולצפות בי מדמם. לעשן. אני רוצה להזכר מהי אהבה. אני רוצה להשתכר מאלכוהול יקר. אני רוצה להוריד את כל המסכות, או שמא אני מפחד ממה שאראה?

eliorp

New member
אני לא יודעת למה.

השם שלך קרץ לי ,ומעניין אותי למה בחרת להתחבא או להחשף בעצם תחת השם הזה, אז אני אשמח לדעת. האני לא יודעת למה, מכוון לסגנון כתיבה שלך שבדרך כלל אני לא מתחברת אליו. ודווקא ממש אהבתי את הקטע שכתבת . אהבתי מאוד אפילו. ואני מזדהה עם הרבה מהדברים שכתובים.

האמת

אני בלוגר, ואת השם בחרתי לעצמי כשפתחתי את הבלוג לפני כמעט 3 שנים... מה שאומר שהיום אני כבר קשיש בן 18 (כבר 21) אני מניח שהשם נובע בעיקר מאיזו תסמונת פיטר פן קטנה ונסתרת שיש לי, שגרמה לי כבר בגיל 18 להרגיש מקשיש ולנסות להשיג את הזמן... ד"א אם אהבת מוזמנת להכנס לבלוג, יש שם עוד כמה דברים שכתבתי... תראי את רשימת המומלצים מצד שמאל אם בא לך...

eliorp

New member
איליה..:] נעים להכיר

לא אין לי..אולי בהמשך אני אפתח.. אני חדשה בעסקים פה :]

לך קוראים אליאור?

בהחלט נעים להכיר, וכדאי לך לפתוח, אחד הדברים הכי מגניבים שעשיתי... ואם יורשה לי (אז לא כאן, בישרא, אצלנו הרבה יותר שווה!)

למעלה