אני רותחת מכעס על מה שקורה באח הגדול

טלי19881

New member
אני רותחת מכעס על מה שקורה באח הגדול

ראיתי מקודם את השידור של האח הגדול שהיה משודר אתמול פיספסתי אתמול ניכנסתי מקודם וראיתי את ישראל היצור הדוחה הזה ואני רותחת מכעס עצבנית אש ביגלל ישראל היצור הדוחה הזה כן כן יצור דוחה אין לי עוד איך לקרוא לו פשוט יצור דוחה בן אדם בן 81 82 שמרשה לעצמו ככה לדבר להעליב את סתיו לצאת עליו ככה פשוט יצור דוחה ואין קשר לגיל שלו הוא צריך להיתבייש שבגיל שלו הוא מיתבטא ומדבר ככה צריך להיתבייש זה שהוא לא אוהב את הקהילת של הגייז ואני בטוחה שגם של הטראנסיות זה משהוא אחד אבל להעליב את סתיו בצורה כזאות הוא פשוט חתיכת אפס מכוער יצור דוחה בושה שבן אדם בגיל שלו מיתנהג ומדבר ככה יש דרך ויש צורה ואני מקווה שהוא יעוף מהר וידוח למה הפרצוף שלו עושה לי כבר חלחלה בא לי להקיא עליו פשוט יצור דוחה ומגעיל בן זו...

טלי19881

New member
עם כול כבוד זה ממש לא שטות ועם לדעתך זה שטות

לישפוט בן אדם לפי המראה החיצוני שלו וההיתנהגות שלו אז סימן שאתה בידיוק טרנספוב כמו הישראל המגעיל והדוחה הזה ואני במקום סתיו אים הייתי באח הגדול הייתי מראה לו מאיפה הדג משתין עם כול הכבוד לגיל שלו וזה שכולם מיתחשבים בגיל שלו ושהוא מבוגר יש גבול הוא עבר את הגבול בצורה הכי מגעילה ודוחה שיכולה להיות מיהוא ביכלל היצור הדוחה הבן כלב הזה שמרשה לעצמו לדבר ככה על סתיו ולשפוט אותו מיהוא ביכלל והדבר הכי גרוע שהוא עשה זה לשבת עם אנשים בבית ולדבר על סתיו ולהגיד אני מצטטת "ראית איך הוא מיתנהג והשפתיים האדומות שלו האודם שהוא שם והאיך שהוא מיתנהג מה אני כבר יכול לעשות איתו אין לי מה לעשות איתו" בא לי פשוט להעיף לישראל הזה כאפה להדביק אותו לקיר איכס

טלי19881

New member
וביכלל לא הבנתי דבר אחד למה ביכלל הכניסו את הישראל הזה

לאח הגדול מהוא בידיוק איזה דמות הוא ? בן 81 במקום להיות בבית אבות או בבית הכניסו קשיש בן 81 לאח הגדול ועוד עם בעיות נפשיות קשות אני רק לא סגורה איפה הוא צריך להיות בבית אבות או באברבאנל ניראה לי שיותר לאברבאנל ישראל קשיש חמוד ארנב ביוני שכמותך שחושב שהוא יודע הכול ומיתמצא בהכול תיתאשפז באברבאנל ואני מקווה שתבריא בקרוב מהמחלות הנפשיות שיש לך יצור דוחה ומגעיל

טלי19881

New member
וחוץ מיזה מלא טראנסיות היו מתות להיראות כמוהו

וזה לא אומר שביגלל שהוא לא טראנסית מותר להעליב אותו ואחר כך להיתייחס לזה כמו לשטות כמו שאתה מיתייחס

את כזאת נחיתית

מי אמר דבר כזה , רק שלא צריך להתיחס לכל "אדם"!!!
טוב אין לי כח , אני לא נמצא ביום שמח הדיספוריה הורגת אותי !!@
מקווה שתתחילי לחיות ולא להסתכל על כל אמרה של איזה בהמה (סליחה בהמה)
יום מקסים☺

hatzilonit

Member
מנהל
נשמה, זו המהות של התוכנית - לעצבן כמה שיותר אנשים

בדיוק בשביל זה גם הכניסו את ה"ישראל" הזה. כדי שיעשה פרובוקציות.
בשביל זה גם הכניסו את סתיו - שיהיה חומר לריבים.

הדרך היחידה לא להתעצבן - זה לא לראות.
זה מה שאני עושה.

אם בא לך לדבר עם אנשים שכן מכירים את הדמויות, אני יודעת שיש מלא צופים אחרים בפורום של "האח הגדול" ...

וואי טלי - כל כך מסכימה איתך ושמחה לשמוע

שמישהו כאב את זה כמוני.
אני לא חושבת שסתיו "חמוד" , או ממעריצותיו.. אבל פשוט כאב לי בזמן הקטע הזה והרבה הרבה אחריו
כאב לי לראות את ההומופוביה , הגזענות , את הגועל שלו (של ישראל) להתקרב לבן אדם רק בגלל שהוא שונה. מי אתה שממש תיגעל מבן אדם ? כמעט פחד ש"סגרו" אותו בחדר שם עם סתיו.
וכתבתי את זה בעמוד אצלי במקום אחר.
הזעם שהעניין הזה הוציא מישראל, שברור שזה קשור ר-ק לנושא השונות והבלבול המגדרי - היה קשה לי מאוד לראות את זה .

ואנשים אח"כ לא הבינו למה אני כל כך רגישה, וקיבלתי גם תגובות מטרנסיות שממש הגנו על ישראל , שצריך לכבד אותו כי הוא אדם מבוגר ומדור אחר , והיה לי מוזר מאוד (למרות שכל אחד זכאי לדעתו כמובן)

לא ראיתי את התוכנית אבל

אני מסכים שלא צריך להתחשב בבן-אדם שמעליב ופוגע רק בגלל שהוא בן 80+ עם כל הכבוד לו ולגילו. אפשר להסביר לו בצורה מכבדת שזה פשוט לא בסדר.

למעלה