אני רותחת!!!!
רועדת מעצבים!!!!

ornaok

New member
אני רותחת!!!!../images/Emo46.gifרועדת מעצבים!!!!

אני לא מאמינה!!!!!!!! התחלתי אתמול לעבוד בשילב, כידוע לכם. המנהלת היתה מרוצה ממני, העובדות האחרות היו מרוצות ממני. היה לי כיף. היום אני אמורה לעבוד מ15:00. הכנסתי את לירי לגן ב12:00 וחזרתי הביתה להתארגן. אני מקבלת טלפון מהמנהלת שהזכיין של הסניף רוצה שהבת שלו תתחיל לעבוד שם... בקיצור. אל תבואי. תודה ושלום. אני לא כל כך מאמינה לסיפור הזה...אתמול נכנס לביקורת פתע מנהל החנויות ש שילב, שאיתו היה לי "רומן" במהלך ההריון. הוא היה מאוד מופתע לראות ואתי. לחצתי לו את היד, אמרתי לו שזה היום הראשון שלי ואני מאוד מתרגשת לחזור לשילב. אולי אני סתם פרנואידית...אבל התחושה שלי היא שהוא עומד מאחורי המהלך הזה! איפה היתה הבת של הזכיין עד עכשיו?? למה הייתי צריכה להתחיל מהיום למחר בכזה לחץ? סיפור הבת נראה לי מצוץ מהאצבע. אני לא יכולה לתאר לכן איך אני מרגישה. בא לי לדפוק את הראש בקיר. אני לסניף הזה לא נכנסת יותר. לא שמה שם שקל. לא קונה שם כלום. איזה חוצפה, אלוהים. עושים ממני צחוק!!!!!!!

lulyK

New member
אני בשוק.

דווקא סיפור הבת של הזכיין נשמע לי אמיתי - ומזעזע. אורנה, קבלת סימן מאד ברור לסיום הרומן שלך עם הרשת הזו, לא?

ornaok

New member
היא עוד אמרה לי שהיא מקווה שהבת

שלו לא תרצה להישאר, כי אין לה כוח ללמד אותה הכל והיה לה מאוד נח שאני מאוד מקצועית, ואם זה לא יילך עם הבת שלו היא תגיד לי לחזור

lulyK

New member
מדהים כמה חוסר מודעות ואטימות יש

לאנשים. לדעתי היא אמרה לך שם כ"כ הרבה דברים מפלילים. אם יש לך כוח את יכולה מאד להציק להם עם הסיפור הזה.

Arfilit

New member
לצערי נראה לי שאת טועה

מותר להם לפטר כל אחד מכל סיבה (בכפוף לפיטורין על רקע אימהות, הריון וכיו"ב - שנראה לי שזה לא המקרה). הם לא מחוייבים להעסיק אף אחד - לא משנה כמה הוא מקצועי, רציני ומחוייב. עצוב אך נכון.

lulyK

New member
מותר לפטר מישהו אחרי יום

כי בעצם נכרו שרוצים להעסיק את הבת של הבוס? (ועוד להגיד את זה?), באמת? אני כנראה חיה לי בבועה הוורדרדה שלי.

בלינקה

New member
^$%^$)*^$)*&&)^

אורנה, תגידי, לא כדאי לנסות לשלוח להם איזה מכתב נזעם, עם העתק למפקח מטעם משרד העבודה, לשלושת העיתונים הגדולים ועם תפוצת נאטו בפורומים? הם כל כך חצופים. כרשת. גם ההתנהלות שלהם בזמן ההריון שלך וגם עכשיו.

galiaS

New member
גועל נפש

לא יאומן שאנשים מרשים לעצמם להתנהג בכזה חוסר כבוד לאנשים אחרים. אני יודעת שאת בטח עכשיו דואגת אבל מזל גדול שאת לא עובדת שם.

isidora

New member
נבלות../images/Emo46.gif אין לי מילה אחרת../images/Emo46.gif

תגלי לנו איפה הסניף שגם אנחנו נחרים!

sipi1

New member
../images/Emo46.gif חוצפנים, אין מילים !!!../images/Emo46.gif

ו שתי

New member
../images/Emo46.gif וחוצמזה

בטח שאת מעוצבנת! גועל נפש אמיתי. גררר. ועוד
כי גם אותי הענין הזה מרגיז. מאד.

משוש30

New member
תתבעי את האם אמא שלהם ../images/Emo46.gif

תפני לבית דין לעבודה. הם עוד יצטערו על הרגע!

She Dolphin

New member
אאאאאאההה!!! ../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif איזה קריזה!!

איזה מעצבנים!!!
כל כך מכוער
ולך
ו

עמית@

New member
בהחלט יש לך "קייס" לתביעה.

תבדקי את זה קצת יותר לעומק, להתרתח לא יפגע בהם, וזה כן
צר לי

../images/Emo2.gif../images/Emo123.gif../images/Emo67.gifגרררררררררר

אוך אם הייתי תופסת את החמורים האלה.... לא יודעת מה להגיד...איך בכל מקום יש נבלות מסתתרות,איך?

odeia

New member
איך אומרים? כל עכבה לטובה

וזה מזכיר לי, היה לי אותו סיפור עם הגדולה. סיכמתי להתחיל לעבוד במשרד עורכי דין. שמתי את אודיה מעכשיו לעכשיו במעון, לא היה לנו זמן להתרגל. ביום שהייתי אמורה לעבוד חיפשתי את הבוס, עורך דין ולא מצאתי אותו, הייתי אמורה להתחיל בשעה 10. בסביבות 12 מצאתי אותו ומה הוא אומר לי?: אח שלי חזר מחו"ל והוא יעבוד אצלי. אפילו לא טרח להתקשר להגיד לי את זה ואני עוד חיפשתי אותו. המצב הזה יצר לי בעיה בתשלום למעון כי לא הייתי אשה עובדת והייתי צריכה אז לשלם מחיר מלא. ההמשך.... חזרתי למקום העבודה הקודם שלי, לצערי, עבדתי לפי שעות, אסור היה לי אפילו ללכת לקנות לי אוכל (כי אני עובדת לפי שעות), עד היום, 6 שנים אחרי, לא קיבלתי את כל הכסף שלי ורדו בי כמו בחמור. אם יש לך כח להתעסק בזה, הייתי בודקת אפשרות לתביעה.

אפרת12

New member
אוי אורנה ../images/Emo46.gif נראה שאין שיא שהם

לא יכולים לשבור
את יודעת מה דעתי עליהם. גם לי לא נראה שיש קשר למנהל הזה, אבל זה עדין לא עושה את הענין קביל או חביב יותר. הלואי שתצליחי לתבוע אותם - ובאותה הזדמנות גם על ההתנהגות בזמן ההריון (אני לא בטוחה בכלל שההתנהלות שלהם היתה תקינה אז) הלואי-הלואי-הלואי שתמצאי בקרוב עבודה כערכך שתהיה פיצוי על הגועל נפש שעברת.

תומרלי

New member
עכשיו אנחנו עוד יותר שונאים את

הרשת השרלנטית הזו. גם כי הם מתנהגים כמו מונופול ויש עוד הרבה חנויות טובות, גם כי המחירים שלהם מופקעים וגם בגלל מה שעשו לך. אני הייתי נכנסת בהם. חבל להם על הזמן. אולי טוב שאת לא עובדת במקום כזה, אחרי הכל. לא ראוי לך ולא מגיע להם.

למעלה