אני רותחת

rolan

New member
אני רותחת ../images/Emo46.gif

איזו חוצפה בלי בושה ועכשיו אני שופכת... תסלחו לי אם השפה קצת בוטה... ואומר כמה דברים שלא כל כך רציתי לכתוב, לא יכולה יותר... האיש המגעיל הזה - האקס שלי לא מתבייש בקושי היה בתמונה עשה את המינימום ההכרחי ביקר את הסייחה רק כ"יצא" לו קודם עשה את הכל אחר כך הבת שלו לא היה כאן כל השבוע היה בטיול הכנה של בי"ס בו הוא עובד חזר אתמול בערב, קפץ ל 2 דקות אליה (יפה מצידו - הביא למה מתנה!!!) אמא שלו חיפשששששששששששה את הסייחה ולא מצאה אותה, בטח לא מצאה, הסלולרי שלה כבוי כל השבוע, כי אסור לה להחזיק שם טלפון. בסופו של דבר התקשרה לשבלולית, לשאול מה עם אחותה, למה היא לא עונה?... נו למה?... ומה? אין לה בית? היא לא יכולה להתקשר לכאןןןןןןןןןןןןן?........... ביקשה מהשבלולית למסור לסייחה שתתקשר אליה... אוי כמה היא דאגה... פיכסססס הסייחה התקשרה והסבתא הנהדרת הזמינה אותה לאכול אצלה היום ארוחת ערב. הסכמתי, מה יש לי ברירה?... הודעתי לסייחה שהם יסעו אחרי ארוחת הביניים אחה"צ, כדי שיספיקו לאכול בזמן שנקבע לה - 19:00. הבוקר האקס אסף אותה לפני הצהריים כדי לקנות לה קישקושים של ילדות. חזרה מהנסיעה איתו והודיעה לי - אמא, את ארוחת הביניים אחה"צ אוכל אצל אבא, בסדר?.... ואני? - אוףףףףףףףף הוא אפילו לא שואל מה היה, איך היה... היא אמרה שהוא "ידבר" איתי... כן, הוא ידבר איתי.... מתי הוא ידבר? למה, איפה אני? כל כך קשה להשיג אותי? אני חושבת שמגיע לי את היחס הראוי לאמא שהשקיעה את נשמתה בשבועיים האלו והימים שלפניהם בהצלת חייה של ביתה - הוא לא מרגיש ככה! אוהי שותק, רק אומר לי: אני חושב שמה שאת אומרת כל הזמן תשקיעו, תשקיעו בילדים, בסוף הם יתבגרו ויעריכו - לא נכון!!! אבל אני רק רוצה בטובת בתי, לא רוצה שום קשר עם האיש המגעיל הזה, שכל הזמן ממרר לה את החיים ובסוף גם זוכה ליחס חם מצידה!!! סליחה ששפכתי כאן רעל ואיכס, אבל ככה זה מרגיש לי......

*יערית

New member
רולןןןןןןןן../images/Emo24.gif

שנייה לפני הכל...
זה לא לכאן מתוקה...זה מחייב שיחה מאוזן לאוזן
הילדים ילכו עם אביהם ואני אצור איתך קשר.. עד אז...רק שתדעי..... את..את אמא ניפלאה
את...את שם עבורה והיא יודעת זאת
ואותך היא
בדרך שאין להשוותה לאף אדם אחר

בונוסית

New member
את השקעת , את תכננת, חיכית ואכשו

כול תוכניותיך לסופ"ש נהרסו. רולן יקרה, אל תתאכזבי, ככה זה אם ילדים, את הרי יודעת. ואני בטוחה שבלב את שמחה שגם הדוב בתמונה (וגם הסבתא הנפלאה?) לא? הסייחה בטוח יודעת מה את עשית בשבילה. תנסו להנות מהשבת...

rolan

New member
ירד לי הכפתור

עכשיו אני על on אז... התעצבנתי נורא, כעסתי, רתחתי... טוב זה קורה לי מעט, ולאור הנסיבות, אני מקלה על עצמי ואומרת, אולי זה הכעסים והעצבים של התקופה האחרונה, הם שיוצאים עכשיו... אולי... אולי אלה גם כעסים שמעולם לא כעסתי עליו, על האקס שלי. בכל מקרה, עכשיו נרגעתי, אפילו צחקתי עם יערית שהתקשרה להגיד - מה קרה לך את.... ממנה הבנתי שאני לא ממש ברורה בפוסט שלי. לא חיפשתי פידבק חיובי, אני באמת יודעת שעשיתי מה שכל אמא נורמאלית היתה עושה למען ביתה. אני בוודאי לא צריכה ממנו חיזוקים. מה שכן, השיחה עם יערית עשתה לי סדר בראש. אני ורק אני (לצערי) אחראית כרגע לסדר הדברים והגבולות של הסייחה, לכן, אביה, אם רוצה לקבלה אליו, צריך לקבל ממני הנחיות. אז שיחת הטלפון הזו התקיימה - הוא התקשר ושאל מה היא אוכלת ומתי, הסברתי לו את "רזי" התפריט וכל השאר. הוא מקבל אותה מעכשיו ועד הלילה שיחזרו מהסבתא. בכל מקרה, ביקשתי משבלולית ש"תשים עין" ותשמור עליה שם.

*יערית

New member
אבל....

משה.... וכן משה.... אז מה? המשה שלך יותר טוב?
קניתי הכל מתרגשת לפגוש בכם..}{

אז זהו רולן אין צדק../images/Emo88.gif

רעבנו הוזנחנו וכו ואחרי שבע שנים קיבל בובסות שאפילו הכעס ונטינה בקושי יש להם כי כך גידלתי אותם אבל הפרס הוא ילדים בריאם בנפשם בזכותך

רולנית

אין כמו יערית לעשות סדר
קראתי את דברייך והתפוצצתי יחד איתך ,טוב ברור שלקחת לי את העצבים שלי שהיו לי ושמת אותם בבלגן על הכתוב. גם אני לא מבינה איך זה שבשורה התחתונה הם מלקקים קצפות ואנחנו בקושי חרצנים?.... סתם דוגמית מאמש,הגדול הגיע לנחום אבלים ,רצתי כמו מורעלת לאסוף ולהסיע מצד לצד ,ולבסוף הביא גם את חברתו,כהרגלי בקודש ישר חשבתי איך לאפשר להם פרטיות ויצאתי עם פיצי לחפש לי בית שיארח אותנו. השעה היתה כבר מאוחרת ולפיצי עוד היה משהו להכין לבית הספר,החלטתי שבכדי לא להפתיע אותם אתקשר להודיע שאני בדרך. הגדול עונה,היי אמא ,אני אצל אבא...............ונשאר לישון אצלו ומחר יוצא לבסיס מכאן..................................יופי עניתי ,שמור על עצמך וביי. אגב היום התקשר לשאול אם כעסתי? עניתי בצביעות ,מה פתאום? חברים יקרים,לא ברור לי מה הבעיה ושל מי,אבל ברור שיש כאן בעיה.

../images/Emo23.gifשבת שלום לך רולן.

אני שמחה שנרגעת מעט רולן, לפחות קצת שיחררת קיטור, אבל תרשי לי להדגיש שכדאי לראות את החצי כוס המלאה
:
1.הילדה יצאה לסופשבוע אחרי שבועיים של מתח ולחץ במקום ההוא.
2.הילדה מבינה את חומרת מחלתה ורוצה להבריא.
3.היא מנסה לאכול בשביל עצמה ויש לה כבר מטרות- נפלא!
4. הילדה אוהבת את אבא גם על אף או למרות- נכון שיש לה נשמה
יפה? את חינכת אותה כך: לא לנטור, אלא לאהוב ולסלוח....
שהשמש תמיד תזרח במעונכם יפה וחייכנית. שלכם ....

rolan

New member
התקררתי ../images/Emo9.gif

קצת מרגישה לא נעים עם מה שכתבתי, אפילו אמרתי ליערית בשיחת הטלפון שלנו אחה"צ שאולי כדאי שאמחק את הדברים - יש לי את הפריווילגיה
אחרי שהתקררתי, יישבתי את ההדורים עם בנותיי, חשבתי על הדברים ועיבדתי. כתבתי מסר לחברה טובה שלי, מסר שעשה לי סדר בראש. אני רוצה להביא כאן "חלקים נבחרים" שאולי יסבירו למי שלא מצוי בפרטים על מה ולמה כל כך רתחתי... הדוב "כבודו" במקומו מונח - הוא את שלו חתם אצלי עם המחלה של הסייחה. אין בלבי שום הערכה אליו, לא כאב ולא כבן אדם - בכלל לא!!! גם המעט שהיה לי נגמר... לגבי הסייחה היקרה שלי, אני יודעת עד כמה אני חשובה בשבילה. הדבר שהיה לי קשה - יערית מדברת איתה המון, בין יתר הדברים סיפרה לה על אבא שלה ואיך הוא מתנהג ומדבר אליה. הסייחה סיפרה לה, שאבא כל הזמן לוחץ עליה להישאר אצלו ולישון שם, כשהסייחה אומרת לו שלא נוח לה, הוא אומר לה טוב אז תלכי ואני לא רוצה לראות אותך יותר לעולם. את מבינה איזה איום זה עליה?!!! ואז יערית שאלה אותי - איך, רולן, איך נתת לו לעשות דברים כאלו?!!!! אני? איך אני?!!!!!! דיברתי איתו, רבתי איתו, החרמתי אותו ולא נתתי להן ללכת אליו בתקופות מסוימות, אפילו ערבתי את העו"ס כאן - אני לא נתתי לזה לקרות? בסוף אני אשמה... אני לא מאשימה, חלילה וחס, את יערית - היא שאלה אבל זה שוב הביא אותי למקומות האלה של הכעס הענק עליו, של חוסר האונים מול האדיוט הזה... אז אתם מבינים מה צף ועולה בי עכשיו?... ויש עוד דוגמאות רבות ומגוונות, זו אחת פרוזאית ולא "רצינית". ואני שוב חוזרת ואומרת, אני לא זקוקה לחיזוקים למעשיי, אני רק מספרת כאן על חוסר צדק ועוול שנגרם לילדתי!

שבת שלום גם לך שחר

איך המרגש? כבר מזמן לא ראיתיך מככבת ביננו מה שלום הזוחל הקטן?

הזוחל כבר גדל ולא זוחל....

בן חמש וחצי הוא רץ לסלון פותח טלוויזיה ויודע להעיר את אבא... כי אמא בשבת בבוקר, מתה...זמנית... טפו טפו טפו.

עלמה 3

New member
שבת בבוקר , יום יפהההההה../images/Emo42.gif

אמא שותה המון........
אבא קורא המון ....המון עיתון ............ שבת נפלא ונעימה לכולם

עמוק בפנים

היא יודעת בדיוק מה את עשית עבורה ומה אביה עשה עבורה. היא זקוקה לקרבה שלו למרות כל מה שהוא עושה ולמרות איך שהוא מתייחס בדיוק כמוני כלפי אימי. אך אין זה אומר שאני מעריכה את מה שאימי עושה יותר ממה שאבי עושה. אין כך הדבר. אני פשוט לא מראה זאת. אך בפנים אני יודעת בדיוק מי עשה מה.

למעלה