אני רותח, אני זועם!

אני רותח, אני זועם! ../images/Emo46.gif

ככה מכפישים את שמי בפורום! "הוא משלב ספירה של 2 ו-3", הם אומרים, בחיי לא עירבתי שתיים בחלב שלוש, נשבע! מה אני, פולימטר?! תועבה...
אני- כל חיי אני דבק בשלשות- 6/8, 9/8, 12/8... אני כבר לא מאמין בזוגיות, אנחנו חיים בתקופה מורכבת. הלטיניים- הם אפילו קוראים אותי ע"ש התקופה בה אני חי- compound time... הנה- אוכיח את מי שהוציא את דיבתי (מתוך הצהובון "grove"): Compound time [compound metre]. A Metre in which each beat is divided into three rather than two (the latter giving Simple time). The beat is a dotted note, which cannot be expressed in the denominator of the time signature. The denominator therefore represents the next note-value down, which is one third of a beat. Hence 9/8 (i.e. 3+3+3 quavers to the bar) is the compound version of 3/4, as 6/4 is of 2/2, and so on. Doubly compound metres (e.g. 27/32, the double compound of 3/8) have traditionally been expressed as compound metres with triplet figuration, for example, in the final variations and coda of the second movement of Beethoven’s Piano Sonata op.111. אגב- בוסה נובה וכאלה? זה רק עניין של גרוּב- נשמה ריתמית שכתובה ב-4/4. הגרוב אינו רשום- אינו מעוגן במשקל. עד כאן!

shellyland

New member
מישקה, אני מתנצלת

בשם המוציאים דיבתך. אני מבינה שאתה מאוד מורכב וצר לי אם נפגעת, אבל לפני שאתה עולה על בריקדות אנא עצור שנייה ובדוק: האם הקישורים שלך עובדים? עד שלא נקבל קישורים שמובילים לדפים אמיתיים, לא נוכל לקחת את טיעוניך ברצינות.

נו, הנה כל מה שהוא רצה לומר:

משקלים פשוטים (נפוצים): 2/4, 3/4, 4/4... משקלים מורכבים: 3/8, 6/8, 9/8... משקלים א-סימטריים: 7/8, 8/8 ... להבין? מי שרוצה להבין יותר שיישלח לי מסר.

למעלה